2017. 07. 28. péntek
Szabolcs
: 305 Ft   : 261 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Országos Gyermekbajnokság: Vácott vitézkedtek a „Gézengúzok”

Tamás Ferenc  |  2017-04-14 19:38:23

Április 8-án, szombaton Vácott vendégszerepeltek a Gézengúz UKC Kalocsa fiatal kézilabdázói, Buzogány Szabolcs-tanítványai. Itt a 2016/2017-es Első osztályú Gyermekbajnokság befejező szakaszának első fordulójában, az összevont Kelet-Nyugat régió végső 17-24.helyeiért meccseltek.

Ide már annak a nyolc klubnak az utánpótlása kerülhetett, amelyek az őszi bajnoki alapszakasz és a középszakasz után ebbe a szekcióba kvalifikálták magukat.

A nyolc együttes a következő:Füredi KSE, Váci KSE, Százhalombatta VUK SE, Tatabánya KC, Békéscsaba DKSE, Alsóörsért Közalapítvány, Eger Eszterházy és a kalocsai srácok, az az a Gézengúz UKC ifjú titánjai.

A bajnoki kiírás szerint fordulónként minden csapat két mérkőzésen lép pályára, a mieink április 8-i eredményei a következők:

Gézengúz UKC – Füredi KSE 23–18 (10–13)
Gólszerzőink:
Horváth Márkó 11, Iván Dominik 4, Lelesz Brúnó 3, Pörgye Olivér 2, Vén Kevin 1, Vörös Szabolcs 1, Fábián Csongor 1.

Váci KSE – Gézengúz UKC 22–18 (8–8)
Gólszerzőink:
Pörgye Olivér 7, Horváth Márkó 5, Lelesz Brúnó 3, Iván Dominik 1, Kapitány Márk 1, Vén Kevin 1.

Csapattagok voltak: Bedics Gergő, Polyák Ádám (kapusok), Horváth Márkó, Iván Dominik, Lelesz Brúnó, Vargyas Szabolcs, Vén Kevin, Vörös Szabolcs, Varga Olivér, Harsányi Pál, Taskovics Bálint, Horváth Roland, Fábián Csongor, Kapitány Márk, Petrányi Dominik, Pörgye Olivér (mezőnyjátékosok).
Edző: Buzogány Szabolcs.


A Balatonfüredi KSE Utánpótlásának legyőzése az „év meccse” volt a Buzogány-tanítványok számára,

amely ugyan elvette az erőt és a lendületet a váciak szintén összeválogatott, jó kiállású fiataljai elleni meccsre. A két NBI-es klub fiataljai ellen így is remekül szerepeltek a kalocsai „Gézengúzok”.

Folyatás április 22-én, szombaton Békéscsabán, ahol a Tatabánya és az Alsóörs lesznek majd a mieink ellenfelei.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 28., 14:00
Tavaly 3 milliószor hívták feleslegesen a 112-t, ráadásul 92 ezren kifejezetten rossz szándékkal tele­fonáltak. Ez azt jelenti, hogy minden ötödik percben álriasztást adtak. Sokszor az okostelefonnal bíbelődő kisgyerekek... Még >>>
2017. 07. 28., 12:34
Már sok embernek a könyökén jön ki a "deszpászító", de ezt még tényleg érdemes meghallgatni! Még >>>
2017. 07. 27., 20:00
A Dusnok Községi Sportegyesület nyereményjátékot hirdetett a Facebook oldalán. Még >>>
2017. 07. 27., 13:22
Azaz hivatalosan is egyesületi formában, új névvel (Kalocsai Gerillakertész, Szabadidő, Vízisport és Környezetvédő Egyesület) tevékenykednek tovább a Gerillakertészek. Még >>>
2017. 07. 27., 10:29
Egy anyuka csak a szülés után akar szólni a nagyszülőknek, akik kiakadtak ezen. Meg internetország népe is. Katt a részletekért! Még >>>
2017. 07. 26., 20:34
Mindenki érzi a vihar közeledtét, de addig nem lehetünk benne biztosak amíg ez nincs megírva az interneten! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Kevés olyan komoly katonai vagy biztonságpolitikai feladat van, melynek kezelésében nem vesz részt az amerikai légierő a maga sajátos eszközeivel, módszereivel. Bár a levegőből valóban nem lehet megnyerni egyetlen háborút sem, de az idén 70 éves haderőnem nélkül nincs kivívott győzelem, sem sikeres NATO-művelet.
Látványosan halad a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új, a 2B Terminálhoz közvetlenül kapcsolódó 225 méter hosszú utasmóló építése. A kivitelező KÉSZ szakemberei már az indulási szint betonfödémjét öntik ki, a közvetlen beszállító folyosókat tartó lépcsőházak már lényegében elkészültek.
Meg kell tartani és fejleszteni kell a honvédség különböző katonai képességeit, mert ez az ország biztonságának garanciája – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter július 25-én, kedden Szolnokon, a négy Mi−17-es helikopter ipari nagyjavítás utáni használatbavétele alkalmából rendezett ünnepségen.
A horvát védelmi minisztérium megelégelte a szinte teljesen bevethetetlen MiG-21-es flottájának helyzetét és a napokban hivatalosan is ajánlatot kért 5 partnertől a kiöregedő típus leváltására.