2017. 04. 23.
Béla
: 314 Ft   : 293 Ft Benzin: 373 Ft/l   Dízel: 374 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Országos Gyermekbajnokság: Vácott vitézkedtek a „Gézengúzok”

Tamás Ferenc  |  2017-04-14 19:38:23

Április 8-án, szombaton Vácott vendégszerepeltek a Gézengúz UKC Kalocsa fiatal kézilabdázói, Buzogány Szabolcs-tanítványai. Itt a 2016/2017-es Első osztályú Gyermekbajnokság befejező szakaszának első fordulójában, az összevont Kelet-Nyugat régió végső 17-24.helyeiért meccseltek.

Ide már annak a nyolc klubnak az utánpótlása kerülhetett, amelyek az őszi bajnoki alapszakasz és a középszakasz után ebbe a szekcióba kvalifikálták magukat.

A nyolc együttes a következő:Füredi KSE, Váci KSE, Százhalombatta VUK SE, Tatabánya KC, Békéscsaba DKSE, Alsóörsért Közalapítvány, Eger Eszterházy és a kalocsai srácok, az az a Gézengúz UKC ifjú titánjai.

A bajnoki kiírás szerint fordulónként minden csapat két mérkőzésen lép pályára, a mieink április 8-i eredményei a következők:

Gézengúz UKC – Füredi KSE 23–18 (10–13)
Gólszerzőink:
Horváth Márkó 11, Iván Dominik 4, Lelesz Brúnó 3, Pörgye Olivér 2, Vén Kevin 1, Vörös Szabolcs 1, Fábián Csongor 1.

Váci KSE – Gézengúz UKC 22–18 (8–8)
Gólszerzőink:
Pörgye Olivér 7, Horváth Márkó 5, Lelesz Brúnó 3, Iván Dominik 1, Kapitány Márk 1, Vén Kevin 1.

Csapattagok voltak: Bedics Gergő, Polyák Ádám (kapusok), Horváth Márkó, Iván Dominik, Lelesz Brúnó, Vargyas Szabolcs, Vén Kevin, Vörös Szabolcs, Varga Olivér, Harsányi Pál, Taskovics Bálint, Horváth Roland, Fábián Csongor, Kapitány Márk, Petrányi Dominik, Pörgye Olivér (mezőnyjátékosok).
Edző: Buzogány Szabolcs.


A Balatonfüredi KSE Utánpótlásának legyőzése az „év meccse” volt a Buzogány-tanítványok számára,

amely ugyan elvette az erőt és a lendületet a váciak szintén összeválogatott, jó kiállású fiataljai elleni meccsre. A két NBI-es klub fiataljai ellen így is remekül szerepeltek a kalocsai „Gézengúzok”.

Folyatás április 22-én, szombaton Békéscsabán, ahol a Tatabánya és az Alsóörs lesznek majd a mieink ellenfelei.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 04. 23., 17:43
Nekem, aki évek óta vezetek Nap szava rovatot a fészbukon, különös öröm, amikor a Nap Képével találkozom. Szalai Attila, akit én csak mentősfotósként szoktam aposztrofálni, ismét nagyot alakított, amire a Hdr and Sunset is felfigyelt, sőt Instagram oldalukon közzé is tették Attila fotóját. Gyönyörködjetek benne Ti is! Még >>>
2017. 04. 23., 16:34
Egy évben csak egyszer látni ennyi tehetséget egy színpadon. Még >>>
2017. 04. 22., 15:07
Tisza Katának új könyve van, és rengeteg mondanivalója arról, miért nem szabad félni attól, hogy értelmezzük és újraértelmezzük magunkat. Ti emlékeztek még az írónőre, aki a borosjenői és szegedi gróf Tisza család leszármazottja, Tisza Kálmán miniszterelnök ükunokája, és 10-12 évvel ezelőtt a a csapból is folyt? Még >>>
2017. 04. 22., 10:00
Milyen húsból készül a hagyományos gulyásleves? Mi a császármorzsa népies neve? Honnan kapta a nevét a Dobos torta? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel csekkolhatod le vajon ismered-e ételeink hozzávalóit, elkészítését, történetét. Még >>>
2017. 04. 21., 20:58
Egy velejéig ható rövidfilm, amelyet mindenkinek látnia kell! Még >>>
2017. 04. 21., 18:07

Készíts otthon hamburgert!

Tudom, tudom, hogy rendelni sokkal gyorsabb, egyszerűbb, de azért amit te készítesz annak párja nincs! Fördős Zé házi burger receptje mindent visz, próbáljátok ki! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Lufi
 2017-04-12 14:20:24
 1 Be is fog dőlni az egész ahogy van! Ez a nő olyan buta, mint a föld!

Három pályázat közül egyetlen érvényesként fogadták el a Vagyonhasznosító élén eddig megbízott ügyvezetőként tevékenykedő Pécsi Tibornéét. A döntés zárt ajtók mögött született, a mai testületi ülés első napirendi pontjaként.

 Tora Tora Tora
 2017-04-10 15:58:53
 3 És már az a kevés kezdeti kraft is elfogyott :::))))

Bálint József polgármester biztatására megkérdeztünk más településeket a közbeszerzési tervükről. Kiskőrösről már megérkezett a válasz. Első ránézésre nem támasztja alá a kalocsai polgármester álláspontját.

 Tora Tora Tora
 2017-04-05 11:42:17
 3 Köllene nekije egy búcsúbuli :)

Meg sem jelentek tavaly a pályázatok, amelyeknek útját egyengethette volna a volt polgármester a kalocsai önkormányzat megbízásos jogviszonnyal tevékenykedő lobbistájaként. Ennek ellenére ez év február végéig fizettük, és távozásának oka sem a sikertelenség, hanem inkább a költségvetési pénzügyi kényszer és a sok politikai támadás lehetett.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A napokban arról jelentek meg hírek, hogy akár már a jövő héten, az amerikai törvényhozók megkezdik az egyeztetéseket, illetve megvizsgálják az A-29 Super Tucanok értékesítésnek kérdését Nigéria számára.
A napokban összesen nyolc darab F-35A ötödik generációs vadászrepülőgép érkezett a tengerentúlról az angliai Lakenheath légibázisra.
Az Arciz melletti cservonoglinszkojei katonai repülőtér közeljövőben megvalósuló helyreállításáról döntött az ogyesszai területi adminisztráció.
Tovább bővült a Lufthansa Csoport öt légitársaságának utasforgalma Magyarországon 2016-ban: az előző évhez képest 1,6%-kal több utas választotta a csoport járatait, miközben a hazai jegyértékesítés 2,6%-kal emelkedett.