2016. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 316 Ft   : 282 Ft Benzin: 334 Ft/l   Dízel: 327 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

SZÓLJON HOZZÁ

 Lufi
 2016-05-14 15:19:10
 1 Nem erről kellene szólni a testületi ülésnek hanem arrol hogy mennyit nyertek. Szép elképzeles de ez semmi. A teljesítményük egy nulla

Akciócsoport alakul a vízi szabadidősport és vízi turizmus fejlesztésére Kalocsán. Házat vesz a város a Damjanich utcában, hogy pályázhasson arra az új keretre, amelyből nagyszabású vízi szabadidősport- és turizmusfejlesztés valósulhat meg. A keret most nyílik, jó ütemben indulunk a pályázaton. Ettől függetlenül – kormányzati pénzből – kajak-kenu turisztikai állomás létesül.

 kisbéta
 2016-05-21 12:54:35
 6 a sünökre különösen , mert pont Kalocsa- Paks közötti Duna szakaszon szoktak átúszni rokonylátogatásra :D

Már biztosan csúszik az új Duna-híd építése. A tervezésre vonatkozó első közbeszerzési eljárás részben eredménytelenül zárult, meg kellett ismételni. A projekt várható ütemezésről a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársa, Kosztola János tartott előadást a Kalocsa-Paks Duna-hídért Egyesület közgyűlésén, kedden, a városháza dísztermében.

 kisbéta
 2016-05-13 12:09:58
 7 A bal-lib oldal minden lehetséges alkalmat megragad akár itthon akár külföldön , h kritizáljon , saját véleményét ledugja másoknak a to...

Szombat délelőtt tízkor az érsekkerti szabadtéri színpadon megtartott ünnepség keretében a két polgármester aláírásával látta el a testvérvárosi kapcsolatot megerősítő oklevelet. Angelika Matt-Heidecker főpolgármester-asszony a migránsválsággal kapcsolatos német álláspontot is közvetítette, Bálint József a civil együttműködés fontosságáról és városunk megújulásáról is szólt, majd új oldaláról is bemutatkozott.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az elkövetkezendő napokban, a tervek szerint, 2016. 05. 23-án, 2 darab ötödik generációs F-35A Lightning II típusú vadászrepülőgép érkezik Hollandiába.
A Hercules legyőzője?
Elkezdődött az 55. NATO Tiger Meet repülőharcászati gyakorlat, ami az eddigi legnagyobb a NATO Tigris Szövetség (NATO Tiger Association) történetében.