2016. 10. 25. kedd
Bianka, Blanka
: 308 Ft   : 283 Ft Benzin: 348 Ft/l   Dízel: 358 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

SZÓLJON HOZZÁ

 m.drienn
 2016-10-10 12:36:50
 1 Hát nagyon nem ugyanaz a kettő. Úgy látom, megint megy a parasztvakítás!

Török Ferenc a KalocsaKOM-mal kapcsolatos eljárás megszüntetése után testületi ülésen hiányolta Bálint József bocsánatkérését, most Bálint József egy korábbi, hasonló ügy kapcsán vetette föl ugyanezt. Miért nem kérnek bocsánatot a városvezetők? Elmondták nekünk!

 Ágika
 2016-10-12 07:47:07
 2 Egy gerinctelen nulla ez az új polgármester. Nem elég, hogy egy csomó embert megrágalmazott, még van pofája összekenni ezt a saját jegyző...

Több mint egy éve jelentette be Bálint József polgármester, hogy a KalocsaKOM-mal kapcsolatos ügyben följelentést tett. Most Török Ferenc hívta föl a figyelmet arra, hogy a vádak nem álltak meg. Úgy vélte, erről a nyilvánosságnak is tudnia kell.

 Réfy Vilmos
 2016-09-12 22:07:12
 4 kisbéta! Biztos,hogy nem olvasta el az első mondatot a hozzászólásomból. Ott azt próbáltam megfogalmazni - Önnek is- hogy nem vagyok megm...

A megújulás és folytonosság jegyében újjáalakult a FIDESZ Kalocsai Csoportja. A megújult csoport tagjai elnöknek Simon Zoltánt, alelnököknek Tihanyi Tibornét és Illés Attilát választották.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A szibériai „Csapligin” Repülő Tudományos- és Kutatóintézet tudományos vezetője, Alekszej Szerjoznov bejelentette, hogy 2017 nyarára a kompozit anyagok felhasználásával újraalkotott legendás An-2 klón, a TVSz-2MSz (An-2MSz) készen fog állni a sorozatgyártásra.
Kigyulladt egy orosz Tu-95MSz típusú stratégiai bombázó - tette közzé az orosz védelmi minisztérium. A baleset során a bombázó fegyvertelen volt, a tűzet a helyi tűzoltó egységek gyorsan megfékezték.
A Lufthansa Technik AG, Németország vezető repülőgép-karbantartó és mérnöki vállalata ma megnyitotta új repülőgép-mérnöki központját Budapesten.
A közelmúltban az Argentin Légierő (Fuerza Aérea Argentina - FAA) delegációja járt Olaszországban, ahol tesztelhették az Alenia Aermacchi M-346 Mastert. Nem kiképzőgépnek szánnák.