2016. 05. 26. csütörtök
Evelin, Fülöp
: 315 Ft   : 282 Ft Benzin: 345 Ft/l   Dízel: 341 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

SZÓLJON HOZZÁ

 Lufi
 2016-05-14 15:19:10
 1 Nem erről kellene szólni a testületi ülésnek hanem arrol hogy mennyit nyertek. Szép elképzeles de ez semmi. A teljesítményük egy nulla

Akciócsoport alakul a vízi szabadidősport és vízi turizmus fejlesztésére Kalocsán. Házat vesz a város a Damjanich utcában, hogy pályázhasson arra az új keretre, amelyből nagyszabású vízi szabadidősport- és turizmusfejlesztés valósulhat meg. A keret most nyílik, jó ütemben indulunk a pályázaton. Ettől függetlenül – kormányzati pénzből – kajak-kenu turisztikai állomás létesül.

 kisbéta
 2016-05-21 12:54:35
 6 a sünökre különösen , mert pont Kalocsa- Paks közötti Duna szakaszon szoktak átúszni rokonylátogatásra :D

Már biztosan csúszik az új Duna-híd építése. A tervezésre vonatkozó első közbeszerzési eljárás részben eredménytelenül zárult, meg kellett ismételni. A projekt várható ütemezésről a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársa, Kosztola János tartott előadást a Kalocsa-Paks Duna-hídért Egyesület közgyűlésén, kedden, a városháza dísztermében.

 kisbéta
 2016-05-13 12:09:58
 7 A bal-lib oldal minden lehetséges alkalmat megragad akár itthon akár külföldön , h kritizáljon , saját véleményét ledugja másoknak a to...

Szombat délelőtt tízkor az érsekkerti szabadtéri színpadon megtartott ünnepség keretében a két polgármester aláírásával látta el a testvérvárosi kapcsolatot megerősítő oklevelet. Angelika Matt-Heidecker főpolgármester-asszony a migránsválsággal kapcsolatos német álláspontot is közvetítette, Bálint József a civil együttműködés fontosságáról és városunk megújulásáról is szólt, majd új oldaláról is bemutatkozott.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

2019 vége - 2020 eleje a tervezett dátum.
Vízsugárral köszöntötték az F-35-ösöket Hollandiában.
2016. április 22-én az Üzbég Légierő átvehette a negyedik, egyben utolsó megrendelt C-295W típusú katonai teherszállítógépet.
Az Orosz Légi és Kozmikus Erők flottája 87 darab új forgószárnyassal bővülhet idén – nyilatkozta Jurij Boriszov, orosz védelmi miniszter-helyettes.