2017. 07. 24. hétfő
Kinga, Kincső
: 306 Ft   : 262 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A KFC és a Jánoshalma is sok hibával játszott

Tamás Ferenc  |  2017-05-01 21:01:16

Az őszi 2–1-es jánoshalmi vereség visszaadására készült a tavasszal eredményes Kalocsa, no meg arra, hogy ismételten megdobogtassák szurkolóik szívét egy újabb győzelemmel, netán a múltkorihoz hasonló gólgazdag játékkal.

Ideális labdarúgó időben, remekül előkészített játéktérre futhatott ki a két csapat április utolsó vasárnapján a mintegy 200 néző bíztatásától kisérve, ám a

mieink soraiból hiányoztak páran a korábbi meccseket nyert gárdából.

Aztán ahogy teltek a percek, úgy látszódott, hogy ezen a vasárnapon egy átütőerő nélküli KFC játszik a pályán, védelmének két oldalán két rutintalan ifistával. A félidő során nem volt szemet gyönyörködtető a játék, sok hibával játszott mindkét együttes, a kapuk pedig csak elvétve kerültek veszélybe.

A második játékrészben vérszemet kapott a vendég – megugrásokkal többször is veszélyeztettek –, minek egyike végén egy kapusunkról kipattanó labdát Szávuj ollózó mozdulattal, a kapunak háttal állva a léc alá emelt (0–1).

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A kalocsai viszontválaszra a 80. percig kellett várni, amikor ügyeletes gólvágónk Kohány Gábor úgy tíz méterről a lábak erdejében talált az ellenfél hálójába (1–1).

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– A látottak alapján elmondhatom, hogy számunkra ennél több nem volt ebben a meccsben. Megéreztük Follárdt és Kiss Dominik hiányát, és cserélni is csak ifistákat tudtam. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a maximumot sikerült kihoznunk a mérkőzésből. Ebben a helyzetünkben ennek is örülnünk lehet, dolgozunk tovább, aztán megpróbálunk jövő héten javítani.

KFC – Jánoshalma 1–1 (0–0)
200 néző, vezette: Tóth R.
Kalocsa: VargaVass, Nasz, Nádasdi, Rábóczki (Zorván) – Kohány B. Kollár, Bereczki, Dostyicza, Vuits V. (Böjtös) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 9–0 a KFC javára.
Gólszerző: Torják Erik 4, Kiss Dominik 2, Gyuris Bence, Kovács Ronald, Fekete Péter.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 23., 21:33
Kalocsán körülbelül egy órája nem működödnek a Tarr Kft. szolgáltatásai, de a telekommunikációs szolgáltató közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint Baranya, Tolna és Fejér megyék településein is leállás tapasztalható. Még >>>
2017. 07. 22., 18:55
Húsz gyermek utazhatott el pénteken a magyar tenger partjára a Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat egy sikeres pályázatának köszönhetően. Még >>>
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

1998. július 23-án, délután 3 óra előtt nem sokkal a 17-es oldalszámú MiG-29B repülőgéppel katasztrófát szenvedett Rácz Zsolt alezredes, aranykoszorús első osztályú repülőgép-vezető. 
A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.