2017. 05. 27. szombat
Hella
: 307 Ft   : 274 Ft Benzin: 363 Ft/l   Dízel: 349 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A KFC és a Jánoshalma is sok hibával játszott

Tamás Ferenc  |  2017-05-01 21:01:16

Az őszi 2–1-es jánoshalmi vereség visszaadására készült a tavasszal eredményes Kalocsa, no meg arra, hogy ismételten megdobogtassák szurkolóik szívét egy újabb győzelemmel, netán a múltkorihoz hasonló gólgazdag játékkal.

Ideális labdarúgó időben, remekül előkészített játéktérre futhatott ki a két csapat április utolsó vasárnapján a mintegy 200 néző bíztatásától kisérve, ám a

mieink soraiból hiányoztak páran a korábbi meccseket nyert gárdából.

Aztán ahogy teltek a percek, úgy látszódott, hogy ezen a vasárnapon egy átütőerő nélküli KFC játszik a pályán, védelmének két oldalán két rutintalan ifistával. A félidő során nem volt szemet gyönyörködtető a játék, sok hibával játszott mindkét együttes, a kapuk pedig csak elvétve kerültek veszélybe.

A második játékrészben vérszemet kapott a vendég – megugrásokkal többször is veszélyeztettek –, minek egyike végén egy kapusunkról kipattanó labdát Szávuj ollózó mozdulattal, a kapunak háttal állva a léc alá emelt (0–1).

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A kalocsai viszontválaszra a 80. percig kellett várni, amikor ügyeletes gólvágónk Kohány Gábor úgy tíz méterről a lábak erdejében talált az ellenfél hálójába (1–1).

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– A látottak alapján elmondhatom, hogy számunkra ennél több nem volt ebben a meccsben. Megéreztük Follárdt és Kiss Dominik hiányát, és cserélni is csak ifistákat tudtam. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a maximumot sikerült kihoznunk a mérkőzésből. Ebben a helyzetünkben ennek is örülnünk lehet, dolgozunk tovább, aztán megpróbálunk jövő héten javítani.

KFC – Jánoshalma 1–1 (0–0)
200 néző, vezette: Tóth R.
Kalocsa: VargaVass, Nasz, Nádasdi, Rábóczki (Zorván) – Kohány B. Kollár, Bereczki, Dostyicza, Vuits V. (Böjtös) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 9–0 a KFC javára.
Gólszerző: Torják Erik 4, Kiss Dominik 2, Gyuris Bence, Kovács Ronald, Fekete Péter.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 05. 26., 21:45
A mesék segítségével rengeteget megtudhatunk a gyerekekről. Még >>>
2017. 05. 26., 15:49
16 hajónyi legénységgel délelőtt 9-től rajtol a mezőny. Előtte bemelegítés! Még >>>
2017. 05. 26., 15:17
Az árusok többsége már pénteken felállította a pavilonját, a színpadtechnika beüzemelése is megtörtént, így semmi akadálya nincs annak, hogy már a ma esti koncertre minden adott legyen a rendezvény sikeres lebonyolításához. Még >>>
2017. 05. 26., 12:00
Május 28-án húszezer lámpással emlékezik az ország az Eltűnt Gyermekek Világnapjára. Még >>>
2017. 05. 26., 11:44
A környék látnivalóit, turisztikai célpontjait népszerűsítő összefoglaló jelent meg az országos ismertségű közéleti portálon. Még >>>
2017. 05. 25., 21:00
Te is lehetnél! - szinte mindig ez az örökérvényű (rendezvény) szlogen jut eszembe, amikor meglátom az ÉNO-sok képeit a neten. Picit mindig szorul a szívem, aztán ahogy pumpál párat, öröm tölti el. Mert az ÉNO-sok tudnak mosolyogni, tudnak játszani, mernek önmaguk lenni, nem csak azért, mert nekik különösen nehéz lenne maszkok alá bújva az általunk élt emberi játszmákban részt venni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

 MrSmith
 2017-05-10 13:44:34
 3 Hajra Kalocsa!

Alig egy hónapja fogadták el Kalocsa nullás közbeszerzési tervét, és máris módosítani kellett, nyilván fölfelé. Bálint József portálunknak is üzent – ezúttal nevesítés nélkül. Kiderült: a polgármester nem izgul. Filvig szerint eddig sem izgultunk, mivel nem volt miért. Simon gratulált.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Mint ahogy arról a napokban már lapunkon is beszámoltunk, 2017. május 22. és június 9. között zajlik a többnemzeti Load Diffuser 2017 hadgyakorlat a Kecskeméti Repülőbázison.
Május 22-én megkezdődött a Magyar Honvédség légierejének idei legnagyobb méretű gyakorlata. A hét ország részvételével, június 9-ig tartó Load Diffuser 2017 igazgatója Szűcs Pál ezredes, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megbízott légierő haderőnem főnöke.
Az Egyesült Államok Légiereje (USAF) május 15-én jelentette be a hírt, mely szerint az F-35 Lightning II Joint Strike Fighter (JSF) katapultülése miatti súlykorlátozást visszavonja.
2017. május 20-án, szombaton egy An-124-100 Ruslan érkezett a Kecskeméti Repülőbázisra, gyomrában a tavaly nagyjavításra küldött Mi-17-es helikoptereinkkel.