2017. 08. 16. szerda
Ábrahám
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A Kohányok elszálltak… – A „megyehármas” Bátyával hangolódott a fogyatkozó Kalocsa

Tamás Ferenc  |  2017-07-28 13:55:37

Végre már a törzsszurkolók is félig élesben láthatták csapatukat az idei nyári első előkészületi találkozójuk során, ahol a KFC a „megyehármas” szomszédvár Bátya együttesével találkozott.

Sajnos az előző héthez képest – ígéretük ellenére – újabb két meghatározó játékos hagyta el a süllyedni látszó Kalocsai FC hajóját, hiszen a csapatkapitány Kohány Gábor mellett testvére Balázs is jelezte, hogy máshol kívánják folytatni tovább.

Így a Kalocsa első edzőmeccsén a kapus Varga Sanyi, a védő Szabó Valentin, Dobler Bence és Nádasdi Gergő mellett Bereczki Gábor, Kiss Dominik, Kollár Máté és a Kohány-testvérpár sem lépett pályára, tehát a régi öregek közül csupán már Nasz Balázs, Follárdt Zolkó, Dostyicza Dani és a Vuits-testvérek maradtak.

Portálunk mindig törekszik az újításokra, ezúttal kicsit felpörgettük népszerű videós rovatunkat, így most egyszerre nem egy, hanem két arc áll a KerekPerec kamerája előtt. Két sármőr futballistát, a Kalocsai FC egyik testvérpárját, Kohány Gábort és Kohány Balázst kérdezgettük, - ahogy lenni szokott - kertelés nélkül.
bővebben ...

Az ellenfél Bátya SE a megyei III. osztályú bajnokság Nyugati csoportjának bronzérmes alakulata volt, amelynek soraiban több egykor a kalocsai ifit is megjárt fiatal terelgette a labdát. Bogdán Andor, Vörös Tamás, Perity Ádám, Fekete Attila, Kun-Szabó Dániel, Faragó Barnabás, Kasi Róbert, Magyar Márk, Pécsi Máté neve is bizonyára jól cseng az egykori kalocsai ifistákat jól ismerő szurkolóink körében.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Így a mi ifistáinkkkal megtámogatott KFC azért hozta a kötelezőt és a második játékrészben Dostyicza vezérletével és góljaival térdre kényszerítettük a mezőnyben egyébként jól építkező ellenfelet.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

KFC – Bátya SE 4-0 (0-0)
50 néző, vezette: Lichtenberger I.

Kalocsa: Hegedűs M. – Vuits A., Zorván M., Rábóczki R.Matos B., Nasz B., Dostyicza D., Follárdt Z., Rácz F.Mátyás D., Vuits V. Csere: Böjtös Á.
Edző: Márton Zsolt.
Bátya: Faragó B. – Bogdán A., Tóth D., Fekete A. – Katona D., Perity Á., Magyar M., Vörös T., Monori M., Tóth I. – Kun-Szabó D. Csere: Tamaskó I., Varajti G., Harangozó D., Kasi R., Pécsi M.
Edző: Farkas Rajmund.
Gólszerzők: Dostyicza D. 3, Mátyás D.

Folytatás július 30-án, vasárnap Tolnán, a megyei I. osztályú dunántúli gárda otthonában, amelyről szintén tájékoztatjuk majd portálunk látogatóit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

Még több friss hír

2017-08-16 17:05:00
A magyar felnőttek fele az elmúlt öt évben egyetlen napot sem töltött a Balatonnál. Kik nyaralnak a Balatonnál, és kiknek nincs rá lehetőségük? Északi part vagy déli? És ha tehetné, külföldre utazna, vagy akkor is maradna a legnagyobb magyar tó partján? Itt az Index nagy Balaton-kutatása.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 08. 16., 20:11
Leányfalusi Vilmos, a főszékesegyház karnagya a Nagyboldogasszony ünnepén tartott, búcsúi szentmise végén improvizál. Még >>>
2017. 08. 16., 16:30
Peti meglátta a Szelidi-tónál. A teljes képért kattints! Érdemes. Még >>>
2017. 08. 15., 22:34
Akkor hogy parkolhat egy őrült hajó? Még >>>
2017. 08. 15., 13:16
Augusztusi égbolt a főszékesegyház felett...Látványfelelős: Szalai Attila Még >>>
2017. 08. 14., 06:00
A holnapi (keddi) ünnepi nagymise után a következő három vasárnapon is érseki misékre várja a főszékesegyház a híveket. Még >>>
2017. 08. 13., 11:45
...a magyarok felének nincs elég pénze egy egyhetes nyaralásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ausztrál védelmi miniszter Marise Payne, 2017. augusztus 11-én az East Sale légibázison rendezett ünnepségen bejelentette, hogy hivatalosan is hadrendbe állt az első 6 Pilatus PC-21 típusú kiképzőgép.
Emlékezni kell a múltra, tisztelni kell a múltat, de még inkább azokat, akik a jövőt építették a régi korokban – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnök augusztus 15-én, kedden Veszprémben a légierő haderőnem és a repülők napja alkalmából tartott ünnepségen.
A napokban egy érdekes hír látott napvilágot: az Egyesült Államok vezetése továbbra is elégtelennek tartja a jelenleg hadrendben álló F-22 Raptorok számát.
„Carpathian Hawk” néven a brit és magyar légierő katonái gyakorlatot rendeznek augusztus 14-25. között a kecskeméti repülőbázison.