2017. 07. 24. hétfő
Kinga, Kincső
: 306 Ft   : 262 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Emberemlékezet óta nem kaptunk nyolc gólt

Tamás Ferenc  |  2017-05-15 09:41:36

Az utóbbi tizenkét (!) találkozásuk alkalmával egyetlenegyszer sem tudott nyerni a Kalocsa a megyei mumusának számító Kiskunfélegyháza ellenében, pedig 2011. októbere óta már hét félegyházi és öt kalocsai derbin vannak túl. Ilyen hosszú, több mint öt és fél éves nyeretlenségi sorozata egyetlen megyei játszótársa ellen sincs csapatunknak.

A május 13-i, szombat délutáni félegyházi randevújuk alkalmával is a hazai gárda volt az abszolút esélyes, hiszen amíg a KHTK már biztos bronzérmesnek tekinthető, addig a Kalocsát büntetőpontjai miatt is a kieséstől veszélyeztetett klubok között tartják számon.

Nos, a pályán aztán az előző évek hagyományai drasztikusan folytatódtak, hiszen a félidőre már öt góllal mentek a hazaiak (5–0), ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kapusunk Varga Sanyi sérülése miatt mezőnyjátékos,

Follárdt „Zolkó” védte a Kalocsa kapuját.

Sajnos, igen kiszolgáltatott helyzetbe hozták a mieink újdonsült kapusunkat, hiszen nem is kapott klasszikus potyagólt a találkozó során.

Dostyicza Dániel
Forrás: KALOhírek archív

A második játékrészben előbb Dostyicza révén szépíteni tudtunk az 51. percben (5–1), ám az utolsó bő félórában a hazaiak újabb három gólt termeltek, beállítva ezzel a 8–1-es, a Kalocsa számára kiütéses végeredményt.

A hagyományok tehát folytatódtak, hiszen öt döntetlen mellett immár hét vereség a KHTK elleni mérlegünk.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Pont a legrosszabbkor – a zsinórban már négy győzelmet besöprő Félegyházával találkoztunk sztenderd kapusunk nélkül, ráadásul a két Vuits távollétében, így csak gratulálni tudok a hazaiaknak a megérdemelt győzelemhez. Remélem a Vadkert ellen kiküszöböljük majd a csorbát.

KHTK – KFC 8–1 (5–0)
150 néző, vezette: Holczimmer T.
Kalocsa: Follárdt – Szabó, Nasz, Nádasdi, Rábóczki – Kohány B. – Kiss D., Kollár, Bereczki, Dostyicza – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 3–0 a KHTK javára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 23., 21:33
Kalocsán körülbelül egy órája nem működödnek a Tarr Kft. szolgáltatásai, de a telekommunikációs szolgáltató közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint Baranya, Tolna és Fejér megyék településein is leállás tapasztalható. Még >>>
2017. 07. 22., 18:55
Húsz gyermek utazhatott el pénteken a magyar tenger partjára a Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat egy sikeres pályázatának köszönhetően. Még >>>
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

1998. július 23-án, délután 3 óra előtt nem sokkal a 17-es oldalszámú MiG-29B repülőgéppel katasztrófát szenvedett Rácz Zsolt alezredes, aranykoszorús első osztályú repülőgép-vezető. 
A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.