2017. 04. 24. hétfő
György
: 314 Ft   : 293 Ft Benzin: 373 Ft/l   Dízel: 374 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Varga Sanyi hálója ismét érintetlen maradt

Tamás Ferenc  |  2017-04-11 10:51:21

Ha valaki a meccs előtt rápillantott a tabellára, csak kötelességszerűen fogadott volna a KFC győzelmére. Ugyanis amíg a hazaiak eddig 12 győzelemmel a negyedik helyen álltak, addig a Kalocsa csupán hatszor tudott nyerni és ezzel a tabella tizenharmadik helyét birtokolta. Így, a papírforma a határ menti, szerbekkel is megspékelt rohamosztag sikere mellett szólt, míg a mieink a foci örök igazságában, a „labda kerek” szlogenben bízhattak, no meg egyre acélosabb csapategységükben.

Aztán a hosszúra sikeredett őszi nyeretlenségi böjt után

a tavasszal újjáéledő Kalocsa ezúttal is kellemes meglepetést okozott szurkolóinak,

hiszen Bácsalmáson is kapott gól nélkül jöhettek le a Márton-tanítványok a pályáról.

Apropó, játéktér! Egy beton keménységű, folyamatos összjátékra szinte alkalmatlan „gyepszőnyegen” csak szenvedett mindkét alakulat, míg a szép számú publikum hogy szórakozzon, hergelte egymást, a mieinket, a sporikat, de olykor talán ők maguk sem tudták, hogy kit.

Ajtó-ablak helyzetekről, pengés megoldásokról a tudósító ezúttal nem tud beszámolni,

de összegzésként az mindenképpen dicséretes, hogy nem vereséggel kellett távoznunk a bácsalmási oroszlánbarlangból, pedig sokszor volt arra is példa az előző évtizedek során.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Tipikusan „ikszes” mérkőzés volt, felejthető történésekkel és izgalmakkal. A pálya szerintem mindkét csapatnak plusz ellenfél volt, ahol nem tudott egyik fél sem kibontakozni. Ami pozitívum, hogy megint kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, amihez gratulálok a csapatomnak.

Bácsalmás – Kalocsai FC (0–0)
200 néző, vezette: Bosnyák S.
Kalocsa: VargaKiss, Nádasdi, Nasz, RábóczkiKohány B.Vuits V., Bereczki, Kollár, DostyiczaFollárdt (Pandúr).
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1-1. Gólszerző: Gyuris Bence.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 04. 23., 17:43
Nekem, aki évek óta vezetek Nap szava rovatot a fészbukon, különös öröm, amikor a Nap Képével találkozom. Szalai Attila, akit én csak mentősfotósként szoktam aposztrofálni, ismét nagyot alakított, amire a Hdr and Sunset is felfigyelt, sőt Instagram oldalukon közzé is tették Attila fotóját. Gyönyörködjetek benne Ti is! Még >>>
2017. 04. 23., 16:34
Egy évben csak egyszer látni ennyi tehetséget egy színpadon. Még >>>
2017. 04. 22., 15:07
Tisza Katának új könyve van, és rengeteg mondanivalója arról, miért nem szabad félni attól, hogy értelmezzük és újraértelmezzük magunkat. Ti emlékeztek még az írónőre, aki a borosjenői és szegedi gróf Tisza család leszármazottja, Tisza Kálmán miniszterelnök ükunokája, és 10-12 évvel ezelőtt a a csapból is folyt? Még >>>
2017. 04. 22., 10:00
Milyen húsból készül a hagyományos gulyásleves? Mi a császármorzsa népies neve? Honnan kapta a nevét a Dobos torta? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel csekkolhatod le vajon ismered-e ételeink hozzávalóit, elkészítését, történetét. Még >>>
2017. 04. 21., 20:58
Egy velejéig ható rövidfilm, amelyet mindenkinek látnia kell! Még >>>
2017. 04. 21., 18:07

Készíts otthon hamburgert!

Tudom, tudom, hogy rendelni sokkal gyorsabb, egyszerűbb, de azért amit te készítesz annak párja nincs! Fördős Zé házi burger receptje mindent visz, próbáljátok ki! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Lufi
 2017-04-12 14:20:24
 1 Be is fog dőlni az egész ahogy van! Ez a nő olyan buta, mint a föld!

Három pályázat közül egyetlen érvényesként fogadták el a Vagyonhasznosító élén eddig megbízott ügyvezetőként tevékenykedő Pécsi Tibornéét. A döntés zárt ajtók mögött született, a mai testületi ülés első napirendi pontjaként.

 Tora Tora Tora
 2017-04-10 15:58:53
 3 És már az a kevés kezdeti kraft is elfogyott :::))))

Bálint József polgármester biztatására megkérdeztünk más településeket a közbeszerzési tervükről. Kiskőrösről már megérkezett a válasz. Első ránézésre nem támasztja alá a kalocsai polgármester álláspontját.

 Tora Tora Tora
 2017-04-05 11:42:17
 3 Köllene nekije egy búcsúbuli :)

Meg sem jelentek tavaly a pályázatok, amelyeknek útját egyengethette volna a volt polgármester a kalocsai önkormányzat megbízásos jogviszonnyal tevékenykedő lobbistájaként. Ennek ellenére ez év február végéig fizettük, és távozásának oka sem a sikertelenség, hanem inkább a költségvetési pénzügyi kényszer és a sok politikai támadás lehetett.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A napokban arról jelentek meg hírek, hogy akár már a jövő héten, az amerikai törvényhozók megkezdik az egyeztetéseket, illetve megvizsgálják az A-29 Super Tucanok értékesítésnek kérdését Nigéria számára.
A napokban összesen nyolc darab F-35A ötödik generációs vadászrepülőgép érkezett a tengerentúlról az angliai Lakenheath légibázisra.
Az Arciz melletti cservonoglinszkojei katonai repülőtér közeljövőben megvalósuló helyreállításáról döntött az ogyesszai területi adminisztráció.
Tovább bővült a Lufthansa Csoport öt légitársaságának utasforgalma Magyarországon 2016-ban: az előző évhez képest 1,6%-kal több utas választotta a csoport járatait, miközben a hazai jegyértékesítés 2,6%-kal emelkedett.