2017. 07. 23.
Lenke
: Ft   : Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Varga Sanyi hálója ismét érintetlen maradt

Tamás Ferenc  |  2017-04-11 10:51:21

Ha valaki a meccs előtt rápillantott a tabellára, csak kötelességszerűen fogadott volna a KFC győzelmére. Ugyanis amíg a hazaiak eddig 12 győzelemmel a negyedik helyen álltak, addig a Kalocsa csupán hatszor tudott nyerni és ezzel a tabella tizenharmadik helyét birtokolta. Így, a papírforma a határ menti, szerbekkel is megspékelt rohamosztag sikere mellett szólt, míg a mieink a foci örök igazságában, a „labda kerek” szlogenben bízhattak, no meg egyre acélosabb csapategységükben.

Aztán a hosszúra sikeredett őszi nyeretlenségi böjt után

a tavasszal újjáéledő Kalocsa ezúttal is kellemes meglepetést okozott szurkolóinak,

hiszen Bácsalmáson is kapott gól nélkül jöhettek le a Márton-tanítványok a pályáról.

Apropó, játéktér! Egy beton keménységű, folyamatos összjátékra szinte alkalmatlan „gyepszőnyegen” csak szenvedett mindkét alakulat, míg a szép számú publikum hogy szórakozzon, hergelte egymást, a mieinket, a sporikat, de olykor talán ők maguk sem tudták, hogy kit.

Ajtó-ablak helyzetekről, pengés megoldásokról a tudósító ezúttal nem tud beszámolni,

de összegzésként az mindenképpen dicséretes, hogy nem vereséggel kellett távoznunk a bácsalmási oroszlánbarlangból, pedig sokszor volt arra is példa az előző évtizedek során.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Tipikusan „ikszes” mérkőzés volt, felejthető történésekkel és izgalmakkal. A pálya szerintem mindkét csapatnak plusz ellenfél volt, ahol nem tudott egyik fél sem kibontakozni. Ami pozitívum, hogy megint kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, amihez gratulálok a csapatomnak.

Bácsalmás – Kalocsai FC (0–0)
200 néző, vezette: Bosnyák S.
Kalocsa: VargaKiss, Nádasdi, Nasz, RábóczkiKohány B.Vuits V., Bereczki, Kollár, DostyiczaFollárdt (Pandúr).
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1-1. Gólszerző: Gyuris Bence.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>
2017. 07. 20., 16:15
A futógráfusunk egy teljes napot át futni fog. Kalocsa összes utcájába befut és kifut. Vele tarthattok! Még >>>
2017. 07. 20., 14:46
A gyűrű már hónapokkal ezelőtt megvolt, a monológot rögtönözte János, aki múlt héten egy Máltára tartó repülőgép járaton, a személyzetet is beavatva kérte meg kedvese kezét. Még >>>

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.
Két turnusban, kilencvenhárom tanuló vett részt a nyár első hónapjaiban a kecskeméti repülőbázison szervezett honvédelmi táborokban. Többen közülük ismerősként üdvözölték a kiképzőiket – ők már tavaly is táboroztak a bázison.