2017. 05. 27. szombat
Hella
: 307 Ft   : 274 Ft Benzin: 363 Ft/l   Dízel: 349 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Varga Sanyi hálója ismét érintetlen maradt

Tamás Ferenc  |  2017-04-11 10:51:21

Ha valaki a meccs előtt rápillantott a tabellára, csak kötelességszerűen fogadott volna a KFC győzelmére. Ugyanis amíg a hazaiak eddig 12 győzelemmel a negyedik helyen álltak, addig a Kalocsa csupán hatszor tudott nyerni és ezzel a tabella tizenharmadik helyét birtokolta. Így, a papírforma a határ menti, szerbekkel is megspékelt rohamosztag sikere mellett szólt, míg a mieink a foci örök igazságában, a „labda kerek” szlogenben bízhattak, no meg egyre acélosabb csapategységükben.

Aztán a hosszúra sikeredett őszi nyeretlenségi böjt után

a tavasszal újjáéledő Kalocsa ezúttal is kellemes meglepetést okozott szurkolóinak,

hiszen Bácsalmáson is kapott gól nélkül jöhettek le a Márton-tanítványok a pályáról.

Apropó, játéktér! Egy beton keménységű, folyamatos összjátékra szinte alkalmatlan „gyepszőnyegen” csak szenvedett mindkét alakulat, míg a szép számú publikum hogy szórakozzon, hergelte egymást, a mieinket, a sporikat, de olykor talán ők maguk sem tudták, hogy kit.

Ajtó-ablak helyzetekről, pengés megoldásokról a tudósító ezúttal nem tud beszámolni,

de összegzésként az mindenképpen dicséretes, hogy nem vereséggel kellett távoznunk a bácsalmási oroszlánbarlangból, pedig sokszor volt arra is példa az előző évtizedek során.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Tipikusan „ikszes” mérkőzés volt, felejthető történésekkel és izgalmakkal. A pálya szerintem mindkét csapatnak plusz ellenfél volt, ahol nem tudott egyik fél sem kibontakozni. Ami pozitívum, hogy megint kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, amihez gratulálok a csapatomnak.

Bácsalmás – Kalocsai FC (0–0)
200 néző, vezette: Bosnyák S.
Kalocsa: VargaKiss, Nádasdi, Nasz, RábóczkiKohány B.Vuits V., Bereczki, Kollár, DostyiczaFollárdt (Pandúr).
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1-1. Gólszerző: Gyuris Bence.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 05. 26., 21:45
A mesék segítségével rengeteget megtudhatunk a gyerekekről. Még >>>
2017. 05. 26., 15:49
16 hajónyi legénységgel délelőtt 9-től rajtol a mezőny. Előtte bemelegítés! Még >>>
2017. 05. 26., 15:17
Az árusok többsége már pénteken felállította a pavilonját, a színpadtechnika beüzemelése is megtörtént, így semmi akadálya nincs annak, hogy már a ma esti koncertre minden adott legyen a rendezvény sikeres lebonyolításához. Még >>>
2017. 05. 26., 12:00
Május 28-án húszezer lámpással emlékezik az ország az Eltűnt Gyermekek Világnapjára. Még >>>
2017. 05. 26., 11:44
A környék látnivalóit, turisztikai célpontjait népszerűsítő összefoglaló jelent meg az országos ismertségű közéleti portálon. Még >>>
2017. 05. 25., 21:00
Te is lehetnél! - szinte mindig ez az örökérvényű (rendezvény) szlogen jut eszembe, amikor meglátom az ÉNO-sok képeit a neten. Picit mindig szorul a szívem, aztán ahogy pumpál párat, öröm tölti el. Mert az ÉNO-sok tudnak mosolyogni, tudnak játszani, mernek önmaguk lenni, nem csak azért, mert nekik különösen nehéz lenne maszkok alá bújva az általunk élt emberi játszmákban részt venni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

 MrSmith
 2017-05-10 13:44:34
 3 Hajra Kalocsa!

Alig egy hónapja fogadták el Kalocsa nullás közbeszerzési tervét, és máris módosítani kellett, nyilván fölfelé. Bálint József portálunknak is üzent – ezúttal nevesítés nélkül. Kiderült: a polgármester nem izgul. Filvig szerint eddig sem izgultunk, mivel nem volt miért. Simon gratulált.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Mint ahogy arról a napokban már lapunkon is beszámoltunk, 2017. május 22. és június 9. között zajlik a többnemzeti Load Diffuser 2017 hadgyakorlat a Kecskeméti Repülőbázison.
Május 22-én megkezdődött a Magyar Honvédség légierejének idei legnagyobb méretű gyakorlata. A hét ország részvételével, június 9-ig tartó Load Diffuser 2017 igazgatója Szűcs Pál ezredes, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megbízott légierő haderőnem főnöke.
Az Egyesült Államok Légiereje (USAF) május 15-én jelentette be a hírt, mely szerint az F-35 Lightning II Joint Strike Fighter (JSF) katapultülése miatti súlykorlátozást visszavonja.
2017. május 20-án, szombaton egy An-124-100 Ruslan érkezett a Kecskeméti Repülőbázisra, gyomrában a tavaly nagyjavításra küldött Mi-17-es helikoptereinkkel.