2017. 08. 16. szerda
Ábrahám
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Új tervek, új célok, megújuló csapattal – A kézisek is ringbe szálltak

Tamás Ferenc  |  2017-07-26 17:53:23

Július 17-én, hétfőn a tavalyi NBII-es bajnok Kalocsai Kézilabda Club felnőtt férfi csapata is megkezdte a felkészülést az őszi folytatásra, ahol a heti négy tréning mellett a fiúknak még egy kötelező konditerem látogatás is szerepel a penzumban.

A csapat edzőjét, Kolics Jánost arról faggattuk, hogy milyen tervekkel és elhatározással álltak bele ismét a munkába, és esetlegesen milyen változások történtek a játékoskeretben.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

– Ilyenkor a felkészülés elején mindig az a legmeghatározóbb kérdés, hogy a csapatnak mi lesz a személyi összetétele a következő szezonra, hiszen az egyben meghatározhatja az elénk tűzött céljaink realitását is. Mint tudjuk, a gárda egyik tagja, a kapusunk Lakatos Ádám a nyár során tragikus autóbalesetben elhunyt, és ő a klub kulcsembere volt, akinek sokat köszönhettünk, így nagyon fog hiányozni, de emléke előtt mindig is tisztelegni fogunk.
Tamaskó Balázst külföldre szólította munkavállalása, Romsics Laci és Tóth Balázs pedig visszavonultak. Ez egyben azt is jelenti, hogy a kezdő csapatunknak mintegy fele kihullott erre a szezonra. Ezt úgy próbáljuk majd orvosolni, hogy fiatalokkal töltjük fel a keretet. Szinte újra kell majd kezdenünk mindent, a megmaradt három-négy rutinos „öregünknek” pedig mi más feladata is lehetne, minthogy ezeket a fiatalokat felkarolja. Ők a következők: Raffai András, a kapus Jagicza Marcell és Vidók Patrik, de egy év kihagyás után a tehetséges fiatalunk, Tóth Laci is visszatér hozzánk.
A vezetőséggel és a csapattal is megtárgyalva olyan közös elhatározásra jutottunk, hogy a kapus posztra nem igazolunk idegenből, hanem Balázs Petivel, Óvári Danival és Jagicza Marcellel szeretnénk ezt a kulcsposztot megoldani úgy, hogy az elnökünk, az egykori kapus Hartman János is besegít majd a hálóőreink trenírozásában. Mindezekre készülünk most a korábbi évekhez hasonló nagy odaadással a dolgos hétköznapokon, és remélem, hogy ezzel a fiatalítással megálljuk majd a helyünket a bajnokágban – fejezte be tájékoztatását Kolics János, a kézisek karizmatikus mestere.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

Még több friss hír

2017-08-16 17:05:00
A magyar felnőttek fele az elmúlt öt évben egyetlen napot sem töltött a Balatonnál. Kik nyaralnak a Balatonnál, és kiknek nincs rá lehetőségük? Északi part vagy déli? És ha tehetné, külföldre utazna, vagy akkor is maradna a legnagyobb magyar tó partján? Itt az Index nagy Balaton-kutatása.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 08. 16., 20:11
Leányfalusi Vilmos, a főszékesegyház karnagya a Nagyboldogasszony ünnepén tartott, búcsúi szentmise végén improvizál. Még >>>
2017. 08. 16., 16:30
Peti meglátta a Szelidi-tónál. A teljes képért kattints! Érdemes. Még >>>
2017. 08. 15., 22:34
Akkor hogy parkolhat egy őrült hajó? Még >>>
2017. 08. 15., 13:16
Augusztusi égbolt a főszékesegyház felett...Látványfelelős: Szalai Attila Még >>>
2017. 08. 14., 06:00
A holnapi (keddi) ünnepi nagymise után a következő három vasárnapon is érseki misékre várja a főszékesegyház a híveket. Még >>>
2017. 08. 13., 11:45
...a magyarok felének nincs elég pénze egy egyhetes nyaralásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ausztrál védelmi miniszter Marise Payne, 2017. augusztus 11-én az East Sale légibázison rendezett ünnepségen bejelentette, hogy hivatalosan is hadrendbe állt az első 6 Pilatus PC-21 típusú kiképzőgép.
Emlékezni kell a múltra, tisztelni kell a múltat, de még inkább azokat, akik a jövőt építették a régi korokban – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnök augusztus 15-én, kedden Veszprémben a légierő haderőnem és a repülők napja alkalmából tartott ünnepségen.
A napokban egy érdekes hír látott napvilágot: az Egyesült Államok vezetése továbbra is elégtelennek tartja a jelenleg hadrendben álló F-22 Raptorok számát.
„Carpathian Hawk” néven a brit és magyar légierő katonái gyakorlatot rendeznek augusztus 14-25. között a kecskeméti repülőbázison.