2017. 04. 23.
Béla
: 314 Ft   : 293 Ft Benzin: 373 Ft/l   Dízel: 374 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Kormányváltásra készül a Jobbik – Suhajda Krisztián választókerületünk országgyűlési képviselő-jelöltje

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017-03-31 12:39:47

Egy évvel az országgyűlési választások előtt a Jobbik megkezdte kampányát Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében is, amelynek központjában, Kalocsán csütörtökön délelőtt Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke jelentette be, hogy Suhajda Krisztián lesz az országgyűlési képviselő-jelöltjük.

Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke és Szabó Balázs kalocsai önkormányzati képviselő csütörtökön délelőtt a párt kalocsai irodájában, a választókerületben elsőként jelentették be, kit indít pártjuk a 2018-as országgyűlési választásokon.

Torockai László tájékoztatóját azzal kezdte, ő maga még nem látott ennyire hamar elkezdődő, és „ennyire gusztustanan” kampányt. Példátlannak tartja, ahogy a Fidesz kampányában Terry Black, vagy Zuschlag János autentikus véleményformálóként megjelenhet. Akként fogalmazott:

a jobbik nem szeretne lesüllyedni erre a szintre.
Szerinte az elmúlt 27 esztendőben a kivándorlás és a bevándorlás lett a fő téma Magyarországon, ami mellé mára felzárkózott a korrupció kérdése és ügye. Ők ezzel szeretnének szembe menni, programalapú, építő jellegű kampányra készülnek.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Mint mondta, legerősebb ellenzéki pártként az egyetlen reális és elképzelhető kihívónak tartja a Jobbikot, amellyel

2018-ban kormányváltásra készülnek.

Elhangzott: a jobbik a nép pártján áll, ennek tükrében pedig olyan ügyekkel akar foglalkozni, amelyek a magyar embereket érdeklik, nem szándékozik figyelmet elterelni, mint teszik azt a parlamentben.
Erre példaként említette a kútadót, amellyel ő maga is elkezdett komolyabban foglalkozni. Úgy tartja, ezt illetően a lakosság információhiányban szenved, pedig – kiváltképp vidéken – sokakat érint. [Az e témában jelenleg legfrissebb híreket az inforádió.hu oldalon, ide kattintva elolvashatja – A szerk.]


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Büszkén mutatta be régi „harcostársás” Suhajda Krisztiánt, akiről úgy gondolja, hiteles képviselője a párt programjának. A jelöltről szólva felidézte, hogy olyan embert ismert meg személyében, aki akár a saját egzisztenciáját is kockára téve dolgozik a magyar emberek érdekeiért, a haza ügyéért.

Suhajda Krisztián akasztói származású, jelenleg Soltvadkerten él feleségével, 3 gyermekükkel. Civil szakmája borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as alakulása óta aktív tagja a pártnak. Mint azt a sajtótájékoztatón magáról elmondta, személyesen is volt szerencséje találkozni Pongrátz Gergellyel, aki sok erőt adott neki ahhoz, hogy a munkája és a családja mellett politikával, közélettel foglalkozzon.

Én tiszta lelkiismerettel vagyok tagja a Jobboldali Ifjúsági Közösségnek, a Jobbiknak, hiszen nekünk maga a párt egy eszköz. Én örülök annak, hogy sikerült megőriznünk a mozgalmiasságunkat, a bajtársiasságunkat, és egy közös ügyért, Magyarország felemelkedéséért harcolunk együtt- mondta.

Nyomatékosította: sárdobálásba nem szeretne belemenni, ezért bízik abban, hogy választókerületünkben a Fidesz sem készül erre. Úgy gondolja, mindenkinek a saját programját kell igyekeznie bemutatni a választópolgárok számára, ő mindenképpen ezen lesz.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az elkövetkezendő egy év kampányáról elmondta, hogy az egészségügy, a munkahely-teremtés, a paksi atomerőmű bővítése, a Paks-Kalocsa híd építése mind-mind téma lesz, de főként az innovatív politika pillérének bemutatására és a közvetlen kommunikációra fog fókuszálni.

Utóbbihoz kapcsolódóan be is jelentette, hogy

minden választókerületi települést személyesen meg fog látogatni.

Múlt héten már Öregcsertőn, Miskén és Homokmégyen járt, de folytatja fogadóóráit, amelyre ezúton is hívja a lakosságot.  

Mondandóját azzal zárta, hogy úgy látja, a baloldal egyelőre még nem tudta összeszedni magát, de a Jobbik felkészült arra, hogy ezt a választást megnyerje, és bízik benne, hogy itt, Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében neki is sikerül majd legyőznie 2018-ban a Fidesz jelöltjét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 1 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (1 db)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.
Ágika
2017-04-04 08:31:34
Ezt nem értem! Toroczkai milyen pozícióban van a Jobbiknál és mit keres Kalocsán? Én úgy tudtam, jövőre lesz a választás, valamiről lemaradtunk?

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 04. 23., 17:43
Nekem, aki évek óta vezetek Nap szava rovatot a fészbukon, különös öröm, amikor a Nap Képével találkozom. Szalai Attila, akit én csak mentősfotósként szoktam aposztrofálni, ismét nagyot alakított, amire a Hdr and Sunset is felfigyelt, sőt Instagram oldalukon közzé is tették Attila fotóját. Gyönyörködjetek benne Ti is! Még >>>
2017. 04. 23., 16:34
Egy évben csak egyszer látni ennyi tehetséget egy színpadon. Még >>>
2017. 04. 22., 15:07
Tisza Katának új könyve van, és rengeteg mondanivalója arról, miért nem szabad félni attól, hogy értelmezzük és újraértelmezzük magunkat. Ti emlékeztek még az írónőre, aki a borosjenői és szegedi gróf Tisza család leszármazottja, Tisza Kálmán miniszterelnök ükunokája, és 10-12 évvel ezelőtt a a csapból is folyt? Még >>>
2017. 04. 22., 10:00
Milyen húsból készül a hagyományos gulyásleves? Mi a császármorzsa népies neve? Honnan kapta a nevét a Dobos torta? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel csekkolhatod le vajon ismered-e ételeink hozzávalóit, elkészítését, történetét. Még >>>
2017. 04. 21., 20:58
Egy velejéig ható rövidfilm, amelyet mindenkinek látnia kell! Még >>>
2017. 04. 21., 18:07

Készíts otthon hamburgert!

Tudom, tudom, hogy rendelni sokkal gyorsabb, egyszerűbb, de azért amit te készítesz annak párja nincs! Fördős Zé házi burger receptje mindent visz, próbáljátok ki! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Lufi
 2017-04-12 14:20:24
 1 Be is fog dőlni az egész ahogy van! Ez a nő olyan buta, mint a föld!

Három pályázat közül egyetlen érvényesként fogadták el a Vagyonhasznosító élén eddig megbízott ügyvezetőként tevékenykedő Pécsi Tibornéét. A döntés zárt ajtók mögött született, a mai testületi ülés első napirendi pontjaként.

 Tora Tora Tora
 2017-04-10 15:58:53
 3 És már az a kevés kezdeti kraft is elfogyott :::))))

Bálint József polgármester biztatására megkérdeztünk más településeket a közbeszerzési tervükről. Kiskőrösről már megérkezett a válasz. Első ránézésre nem támasztja alá a kalocsai polgármester álláspontját.

 Tora Tora Tora
 2017-04-05 11:42:17
 3 Köllene nekije egy búcsúbuli :)

Meg sem jelentek tavaly a pályázatok, amelyeknek útját egyengethette volna a volt polgármester a kalocsai önkormányzat megbízásos jogviszonnyal tevékenykedő lobbistájaként. Ennek ellenére ez év február végéig fizettük, és távozásának oka sem a sikertelenség, hanem inkább a költségvetési pénzügyi kényszer és a sok politikai támadás lehetett.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A napokban arról jelentek meg hírek, hogy akár már a jövő héten, az amerikai törvényhozók megkezdik az egyeztetéseket, illetve megvizsgálják az A-29 Super Tucanok értékesítésnek kérdését Nigéria számára.
A napokban összesen nyolc darab F-35A ötödik generációs vadászrepülőgép érkezett a tengerentúlról az angliai Lakenheath légibázisra.
Az Arciz melletti cservonoglinszkojei katonai repülőtér közeljövőben megvalósuló helyreállításáról döntött az ogyesszai területi adminisztráció.
Tovább bővült a Lufthansa Csoport öt légitársaságának utasforgalma Magyarországon 2016-ban: az előző évhez képest 1,6%-kal több utas választotta a csoport járatait, miközben a hazai jegyértékesítés 2,6%-kal emelkedett.