2017. 07. 23.
Lenke
: Ft   : Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Kormányváltásra készül a Jobbik – Suhajda Krisztián választókerületünk országgyűlési képviselő-jelöltje

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017-03-31 12:39:47

Egy évvel az országgyűlési választások előtt a Jobbik megkezdte kampányát Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében is, amelynek központjában, Kalocsán csütörtökön délelőtt Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke jelentette be, hogy Suhajda Krisztián lesz az országgyűlési képviselő-jelöltjük.

Toroczkai László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke és Szabó Balázs kalocsai önkormányzati képviselő csütörtökön délelőtt a párt kalocsai irodájában, a választókerületben elsőként jelentették be, kit indít pártjuk a 2018-as országgyűlési választásokon.

Torockai László tájékoztatóját azzal kezdte, ő maga még nem látott ennyire hamar elkezdődő, és „ennyire gusztustanan” kampányt. Példátlannak tartja, ahogy a Fidesz kampányában Terry Black, vagy Zuschlag János autentikus véleményformálóként megjelenhet. Akként fogalmazott:

a jobbik nem szeretne lesüllyedni erre a szintre.
Szerinte az elmúlt 27 esztendőben a kivándorlás és a bevándorlás lett a fő téma Magyarországon, ami mellé mára felzárkózott a korrupció kérdése és ügye. Ők ezzel szeretnének szembe menni, programalapú, építő jellegű kampányra készülnek.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Mint mondta, legerősebb ellenzéki pártként az egyetlen reális és elképzelhető kihívónak tartja a Jobbikot, amellyel

2018-ban kormányváltásra készülnek.

Elhangzott: a jobbik a nép pártján áll, ennek tükrében pedig olyan ügyekkel akar foglalkozni, amelyek a magyar embereket érdeklik, nem szándékozik figyelmet elterelni, mint teszik azt a parlamentben.
Erre példaként említette a kútadót, amellyel ő maga is elkezdett komolyabban foglalkozni. Úgy tartja, ezt illetően a lakosság információhiányban szenved, pedig – kiváltképp vidéken – sokakat érint. [Az e témában jelenleg legfrissebb híreket az inforádió.hu oldalon, ide kattintva elolvashatja – A szerk.]


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Büszkén mutatta be régi „harcostársás” Suhajda Krisztiánt, akiről úgy gondolja, hiteles képviselője a párt programjának. A jelöltről szólva felidézte, hogy olyan embert ismert meg személyében, aki akár a saját egzisztenciáját is kockára téve dolgozik a magyar emberek érdekeiért, a haza ügyéért.

Suhajda Krisztián akasztói származású, jelenleg Soltvadkerten él feleségével, 3 gyermekükkel. Civil szakmája borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as alakulása óta aktív tagja a pártnak. Mint azt a sajtótájékoztatón magáról elmondta, személyesen is volt szerencséje találkozni Pongrátz Gergellyel, aki sok erőt adott neki ahhoz, hogy a munkája és a családja mellett politikával, közélettel foglalkozzon.

Én tiszta lelkiismerettel vagyok tagja a Jobboldali Ifjúsági Közösségnek, a Jobbiknak, hiszen nekünk maga a párt egy eszköz. Én örülök annak, hogy sikerült megőriznünk a mozgalmiasságunkat, a bajtársiasságunkat, és egy közös ügyért, Magyarország felemelkedéséért harcolunk együtt- mondta.

Nyomatékosította: sárdobálásba nem szeretne belemenni, ezért bízik abban, hogy választókerületünkben a Fidesz sem készül erre. Úgy gondolja, mindenkinek a saját programját kell igyekeznie bemutatni a választópolgárok számára, ő mindenképpen ezen lesz.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az elkövetkezendő egy év kampányáról elmondta, hogy az egészségügy, a munkahely-teremtés, a paksi atomerőmű bővítése, a Paks-Kalocsa híd építése mind-mind téma lesz, de főként az innovatív politika pillérének bemutatására és a közvetlen kommunikációra fog fókuszálni.

Utóbbihoz kapcsolódóan be is jelentette, hogy

minden választókerületi települést személyesen meg fog látogatni.

Múlt héten már Öregcsertőn, Miskén és Homokmégyen járt, de folytatja fogadóóráit, amelyre ezúton is hívja a lakosságot.  

Mondandóját azzal zárta, hogy úgy látja, a baloldal egyelőre még nem tudta összeszedni magát, de a Jobbik felkészült arra, hogy ezt a választást megnyerje, és bízik benne, hogy itt, Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében neki is sikerül majd legyőznie 2018-ban a Fidesz jelöltjét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 1 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (1 db)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.
Ágika
2017-04-04 08:31:34
Ezt nem értem! Toroczkai milyen pozícióban van a Jobbiknál és mit keres Kalocsán? Én úgy tudtam, jövőre lesz a választás, valamiről lemaradtunk?

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>
2017. 07. 20., 16:15
A futógráfusunk egy teljes napot át futni fog. Kalocsa összes utcájába befut és kifut. Vele tarthattok! Még >>>
2017. 07. 20., 14:46
A gyűrű már hónapokkal ezelőtt megvolt, a monológot rögtönözte János, aki múlt héten egy Máltára tartó repülőgép járaton, a személyzetet is beavatva kérte meg kedvese kezét. Még >>>

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.
Két turnusban, kilencvenhárom tanuló vett részt a nyár első hónapjaiban a kecskeméti repülőbázison szervezett honvédelmi táborokban. Többen közülük ismerősként üdvözölték a kiképzőiket – ők már tavaly is táboroztak a bázison.