2017. 07. 24. hétfő
Kinga, Kincső
: 306 Ft   : 262 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Megújuló oktatás 2011-2017- Konferencia Kalocsán a Dózsa középiskolában

Helyszín: Dózsa György Szakgimn., Szakközépisk. és Koll.
Dátum: 2017. május 23., kedd 10:00

Kalocsán 2017. május 23-án „Megújuló oktatás 2011-2017” címmel tartanak szakmai konferenciát a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma intézményben. Az előzetes regisztrációhoz kötött, a Bajai Szakképzési Centrum, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Pedagógus Kar szervezésében tartandó fórum fővédnöke Varga Mihály, a Nemzetgazdasági Minisztérium minisztere.

A város legnagyobb oktatási intézménye dísztermébe szervezett konferencián elsőként Pölöskei Gáborné, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára tart előadást. A sort dr. Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős helyettes államtitkár, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakembere folytatja.

Fekete Antal (j)

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara részéről Ördög Dóra szakképzési igazgató, a Nemzeti Pedagógus Kar képviseletében Iszák Tibor elnökhelyettes és Szakál Ferenc Pál országos elnökségi tag értékeli a 2011-2017-ig tartó időszakot, beszél az oktatás aktualitásairól.

Az eseménnyel kapcsolatban Fekete Antal, a Dózsa tagintézmény-vezetője, a Nemzeti Pedagógus Kar Bács-Kiskun megyei küldöttje elmondta: megtisztelő, hogy a hiányt pótló, a Bajai Szakképzési Centrum, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Pedagógus Kar szervezésében megvalósuló konferenciának a Dózsa adhat helyet.

Jelentős előny, hogy a Kalocsán és a járásban dolgozó pedagógusoknak – az óvoda pedagógustól az általános iskolai tanítón, tanáron át a középiskolai tanárig – nem kell az aktuális információkért, szakmai konzultációért Szegedre vagy Kecskemétre utazniuk, azokat első kézből a leginkább illetékesektől lakóhelyükhöz, munkahelyükhöz közel, Kalocsán hallhatják.

Regisztrálni ezen az oldalon lehet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 23., 21:33
Kalocsán körülbelül egy órája nem működödnek a Tarr Kft. szolgáltatásai, de a telekommunikációs szolgáltató közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint Baranya, Tolna és Fejér megyék településein is leállás tapasztalható. Még >>>
2017. 07. 22., 18:55
Húsz gyermek utazhatott el pénteken a magyar tenger partjára a Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat egy sikeres pályázatának köszönhetően. Még >>>
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

1998. július 23-án, délután 3 óra előtt nem sokkal a 17-es oldalszámú MiG-29B repülőgéppel katasztrófát szenvedett Rácz Zsolt alezredes, aranykoszorús első osztályú repülőgép-vezető. 
A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.