2017. 07. 24. hétfő
Kinga, Kincső
: 306 Ft   : 262 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY
   NAPI GYORS: 2017. május 18.
2017-05-18 16:23:59
Tizenhárom gyermek kategóriás (7-15 éves korig) versenyző fellépésével folytatódik péntek este hét órától az első kalocsai énekes tehetségkutató, a Hang Vagy.

Két hete, ahogy akkor meg is írtuk, meglepően jó felhozatallal, népes érdeklődősereg előtt indult útjára a Hang Vagy verseny. Akkor – a közönség szavazati alapján – Benedek Viktória jutott egyenes ágon az elődöntőbe.

A holnapi, második válogatón a gyermek kategória versenyzői mutatják be az ezúttal új összeállításban véleményező zsűri előtt tudásukat. Kerekesné Geri Zsuzsanna és Csapai Szabolcs [akiket az első válogató alkalmával be is mutattunk] mellett ezúttal a Country Road zenekarból (is) ismert Szűcs Beáta és Papp Róbert fogja értékelni a produkciókat.

Ők versenyeznek a pénteki, második válogatón

Ahogy az előző alkalommal, úgy most is egyórás karaoke „parti” vezeti fel a válogatót, amelyet ezúttal a Platán rendezvényközpont teraszán tartanak majd, nemcsak a jósolt nyárias időjárás miatt, hanem a várható nagy érdeklődésre tekintettel is érdemesnek tartották a szervezők az épületből kivinni a rendezvényt.

Szintén marad az a szisztéma is, hogy a helyszínre ellátogatók egy versenyzőre azonnal leadhatják szavazatukat, az indulók közül így egyvalaki már rögtön ott megtudja, hogy egyenesen tovább jutott az elődöntőbe, nem kell heteket várnia a zsűri ítéletére.

A tehetségkutató döntőjét egyébként június 23-án tartják majd, de addig még, ahogy a mondás is tartja, sok víz lefolyik a Dunán. Szerencsére nagy az érdeklődés a verseny iránt, ugyanakkor éppen ezért elkélnek a segítő kezek, támogatók. Aki tehát tevőlegesen, vagy némi anyagi ráfordítással hozzájárulna a kezdeményezés sikeréhez, ne fogja vissza magát, hanem keresse a szervezőket, például ide kattintva.

584
   TEGNAPI GYORS
2017. 07. 23., 21:33
Kalocsán körülbelül egy órája nem működödnek a Tarr Kft. szolgáltatásai, de a telekommunikációs szolgáltató közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint Baranya, Tolna és Fejér megyék településein is leállás tapasztalható. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2017. 07. 22., 18:55
Húsz gyermek utazhatott el pénteken a magyar tenger partjára a Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat egy sikeres pályázatának köszönhetően. Még >>>
   2017. július 21.
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

A védelmi és biztonsági területen működő Saab 2017. július közepén leszállította a Carl-Gustaf M4 többcélú fegyvereket Szlovákia számára.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

1998. július 23-án, délután 3 óra előtt nem sokkal a 17-es oldalszámú MiG-29B repülőgéppel katasztrófát szenvedett Rácz Zsolt alezredes, aranykoszorús első osztályú repülőgép-vezető. 
A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.