2017. 08. 16. szerda
Ábrahám
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY
   NAPI GYORS: 2017. augusztus 11.
2017-08-11 08:46:29
Végre rájött valaki, mi kell a női melleknek. A Ta Ta Towel egy törölköző és egy melltartó szerelemgyereke.

A nők értékelik, ha célirányos megoldásokat kapnak az igényeikre, és a melleiknek határozottan vannak igényeik. Az elmúlt napokban kiderült, mekkora őrület lesz abból, ha valaki eltalálja, hogy mire van szükségük. Ismerjék meg a Ta Ta Towelt - írja a hvg.hu.

A női fehérneműk tervezőit valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a lehető legritkábban vezérlik praktikus szempontok: egy melltartónak és bugyinak elsősorban szexinek kell lennie, ha ez megvan, a többi nem számít: a kényelem, a komfort, a praktikum sokadik szempont. Persze a női fehérneműket is ellátják funkcionális elemekkel, de akárhogy nézzük, ezek is a szexiség oltárán áldozzák fel a kényelmet, a hasleszorító bugyitól kezdve az alakformáló harisnyán át a push-up melltartóig, minden azt a célt szolgálja, hogy egy nő jól nézzen ki, és nem azt, hogy jól érezze magát benne.

Az, hogy most egy elsőre nevetségesen kinéző melltartónak sikerült vírusként végigfutnia a közösségi oldalakon, jól jelzi a probléma lényegét: a nők értékelik, ha célirányos megoldásokat kapnak az igényeikre. Mármint a saját igényeikre, és nem a férfiakéra. A Ta Ta Towel névre keresztelt újítás pedig pont ezt tudja.

Forrás és teljes melltartótörténeti áttekintés itt: Hvg.hu

546
   MAI GYORS
2017. 08. 16., 20:11
Leányfalusi Vilmos, a főszékesegyház karnagya a Nagyboldogasszony ünnepén tartott, búcsúi szentmise végén improvizál. Még >>>
2017. 08. 16., 16:30
Peti meglátta a Szelidi-tónál. A teljes képért kattints! Érdemes. Még >>>
   TEGNAPI GYORS
2017. 08. 15., 22:34
Akkor hogy parkolhat egy őrült hajó? Még >>>
2017. 08. 15., 13:16
Augusztusi égbolt a főszékesegyház felett...Látványfelelős: Szalai Attila Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2017. 08. 14., 06:00
A holnapi (keddi) ünnepi nagymise után a következő három vasárnapon is érseki misékre várja a főszékesegyház a híveket. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

Az Oroszország Helikopterei Holding karöltve az IHSRC (Iran Helicopter Support Renewal Company) vállalattal megkezdte Iránban a Ka-226T típusú könnyű, többcélú helikopter extrém magas hőmérsékleti tesztjeit.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ausztrál védelmi miniszter Marise Payne, 2017. augusztus 11-én az East Sale légibázison rendezett ünnepségen bejelentette, hogy hivatalosan is hadrendbe állt az első 6 Pilatus PC-21 típusú kiképzőgép.
Emlékezni kell a múltra, tisztelni kell a múltat, de még inkább azokat, akik a jövőt építették a régi korokban – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnök augusztus 15-én, kedden Veszprémben a légierő haderőnem és a repülők napja alkalmából tartott ünnepségen.
A napokban egy érdekes hír látott napvilágot: az Egyesült Államok vezetése továbbra is elégtelennek tartja a jelenleg hadrendben álló F-22 Raptorok számát.
„Carpathian Hawk” néven a brit és magyar légierő katonái gyakorlatot rendeznek augusztus 14-25. között a kecskeméti repülőbázison.