2017. 08. 16. szerda
Ábrahám
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Patron: mozgásra töltve – Új videósorozattal jelentkezünk, itt az első rész!

2017-06-26 15:33:29

A folyamatos megújulás jegyében új videósorozatot eszeltünk ki, látva, hogy eddig bemutatott rövidfilmjeinket nagy tetszéssel fogadták Olvasóink. Valami mozgalmasat szerettünk volna. Olyan kisfilmeket, amelyek témája is a mozgással, erővel, gyorsasággal kapcsolatos, és stílusa is ezt a dinamizmust tükrözi vissza. Találtunk hozzá egy arcot is, aki észreveszi a lényegest és az érdekest mindenütt, amerre jár, és a komoly gondolatok és a humor megfelelő arányú gyúelegyével nyakon öntve tudja tálalni.

Tóth Dani videoblogger Olvasóink előtt már ismerős lehet: ő készítette az új Yaris-szal készült filmünket is. Megtetszett, amit láttunk, és úgy vettük észre, Olvasóinknak is bejött Dani mértéktartóan laza stílusa, ezért őt kértük meg, hogy új sorozatunk arca legyen.

Első alkalommal a kalocsai Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club kétszáz kézilabdás palántáját kísérte el a veszprémi szentélybe, ahol ezúttal a holland válogatottat náspángolták el a mieink EB-selejtező mérkőzésen. Bár Dani a meccsről is „leadja a kötelezőt”, de azért ne számítsunk szokványos közvetítésre!

A cél: a tartalmas, de könnyed szórakoztatás. Ugyane szellemben jelentkezik tehát mostantól rendszeresen portálunkon a kalocsai – és dunapataji – szívvel a világot járó videoblogger.

Az első, bemutatkozó film itt, a cikk alatt már meg is tekinthető, a folytatással pedig mostantól rendszeresen, kéthetente jelentkezünk!
Új videóinkat várjátok, keressétek, szeressétek!

FIGYELMEZTETÉS!

A bemutatkozó epizód – amelyben, miután nyilatkozik „Balázs bácsi”, majd beleszagolunk a Veszprémi Aréna hangulatába – többek közt a következő idegtépő jeleneteket is tartalmazza:

  • nem tudjuk meg, hogy az egyik sportereklye-árus „minek árul sálat nyáron”,
  • ahogyan az sem derül ki, miért rázza a fejét Dani, viszont
  • megtudjuk, hogy bejött a papírforma,
  • a bíró már idejekorán kifeküdt, és
  • a rekord nem 12 centiméter, hanem…

De inkább derüljön ki a videóból!

Jó szórakozást!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

Még több friss hír

2017-08-16 17:05:00
A magyar felnőttek fele az elmúlt öt évben egyetlen napot sem töltött a Balatonnál. Kik nyaralnak a Balatonnál, és kiknek nincs rá lehetőségük? Északi part vagy déli? És ha tehetné, külföldre utazna, vagy akkor is maradna a legnagyobb magyar tó partján? Itt az Index nagy Balaton-kutatása.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 08. 16., 20:11
Leányfalusi Vilmos, a főszékesegyház karnagya a Nagyboldogasszony ünnepén tartott, búcsúi szentmise végén improvizál. Még >>>
2017. 08. 16., 16:30
Peti meglátta a Szelidi-tónál. A teljes képért kattints! Érdemes. Még >>>
2017. 08. 15., 22:34
Akkor hogy parkolhat egy őrült hajó? Még >>>
2017. 08. 15., 13:16
Augusztusi égbolt a főszékesegyház felett...Látványfelelős: Szalai Attila Még >>>
2017. 08. 14., 06:00
A holnapi (keddi) ünnepi nagymise után a következő három vasárnapon is érseki misékre várja a főszékesegyház a híveket. Még >>>
2017. 08. 13., 11:45
...a magyarok felének nincs elég pénze egy egyhetes nyaralásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ausztrál védelmi miniszter Marise Payne, 2017. augusztus 11-én az East Sale légibázison rendezett ünnepségen bejelentette, hogy hivatalosan is hadrendbe állt az első 6 Pilatus PC-21 típusú kiképzőgép.
Emlékezni kell a múltra, tisztelni kell a múltat, de még inkább azokat, akik a jövőt építették a régi korokban – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnök augusztus 15-én, kedden Veszprémben a légierő haderőnem és a repülők napja alkalmából tartott ünnepségen.
A napokban egy érdekes hír látott napvilágot: az Egyesült Államok vezetése továbbra is elégtelennek tartja a jelenleg hadrendben álló F-22 Raptorok számát.
„Carpathian Hawk” néven a brit és magyar légierő katonái gyakorlatot rendeznek augusztus 14-25. között a kecskeméti repülőbázison.