2017. 08. 16. szerda
Ábrahám
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Hűtő- és Mosógépcsere Program: A Hufbau-Akker Szaküzletben segítenek jól választani!

2017-08-03 21:53:23

Felkészülni! Vigyázz! Start! Már csak pár nap és újra esély nyílik arra, hogy lecserélje régi mosó- vagy hűtőgépét. A kalocsai Hufbau-Akker Szaküzletben szakértő tanácsadók segítenek az Ön és családja igényeinek a legjobban megfelelő gépet kiválasztani és pályázni – mondja Lengyel Gábor, üzletvezető, akit arról kérdezünk, miben tudnak segíteni a pályázni kívánóknak.

– Miért jó az az államnak, hogy pénzt ad nekem a mosógépem cseréjére?
– A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által kiírt pályázat célja, hogy energiatakarékosabban éljünk. Vagyis a hosszú távon energiahatékony élet reményében segítenek a régi háztartási gépek lecserélésében. Ehhez a gondolatisághoz mi is szívesen csatlakoztunk, hisz nekünk is fontos a környezetvédelem.


Forrás: KALOhírek

– Tegyük fel, hogy pályázni szeretnék. Miben tud nekem a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlet segíteni?
– A pályázat beadásakor már meg kell jelölni azt a géptípust, amire a régit cserélni szeretné. Ma már hűtő- és mosógépből is szédületes kínálat van. A No Frost, az antibakteriális bevonat, és az „A” energiaosztály már mondhatni alap például a hűtőknél. Ha valaki bejön hozzánk, átbeszéljük, hogyan, mire használja a mostani gépét, és megmutatjuk, melyik eszköz szolgálná ki legjobban az igényeit, ami ár-érték arányban is elfogadható, magyarul a legjobban megéri számára. Ha a pályázat sikeres és megvásárolja az előzetesen kiválasztott félretett új gépet, mi azt házhoz szállítjuk, és ha kéri, elhozzuk a régit, nagy gondot levéve ezzel sok kedves vásárlónk nyakából. Kalocsán belül természetesen térítésmentesen, de igen kedvezményesen a vidéki vásárlóknak is.

– Azt hallottam, résen kell lenni, mert egy-két nap alatt betelnek majd a helyek.
– A pályázatokat augusztus 7-én 8 órától lehet benyújtani, elvileg augusztus 31-ig, illetve, ahogy a pályázati kiírás jelzi, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. Ez valóban azt jelenti, hogy jobb az elsők, mint az utolsók között lenni.


Forrás: KALOhírek

– Mitől függ, hogy mennyi állami támogatást nyerhetek?
– A támogatásra rendelkezésre álló forrás 600 millió forint, így nagyon sokan kaphatják meg, fontos azonban tudni, hogy az nem fedezi majd a csere teljes költségét, a támogatás mértéke ugyanis a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50%-a. A+ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén ez legfeljebb 25 ezer forint, A++ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 40 ezer forint, A+++ kategóriájú nagygép beszerzése esetén pedig 45 ezer forint. Vagyis minél energiatakarékosabb a gép, annál nagyobb a támogatás!

– Mi történik, ha nyertem, hogy zajlik majd le a csere?
– Ha valaki megkapja a támogatást, a gépet a támogatással csökkentett bolti áron szerezheti be, miután megkapta a Támogatói Okiratot. Az okirat kézhezvétele előtt megvásárolt készülékek esetében nem lesz érvényes a támogatás, emellett csak olyan berendezések esetében működik majd, amelyeket a pályázati portálon megtalálható regisztrált kereskedőktől, például tőlünk, lehet megvásárolni.


Forrás: KALOhírek

– Összefoglalom akkor:
1. A Hufbau-Akker Szaküzletben megtalálható az összes olyan hűtő- és mosógép amelyre pályázni lehet!
2. Ha elmegyek a szaküzletbe segítenek kiválasztani az igényeimhez és a pénztárcámhoz legjobban megfelelő gépet!
3. A kiválasztott gép típussal pályázok! A pályázati kiírás részleteiért itt találom:
http://www.hgcs2017.nfsi.hu
4. Ha nyertem, a Támogatói Okirattal visszajövök, és gyors ügyintézés után a megvásárolt gépet házhoz szállítják, és ha kérem a régit elszállítják.
– Igen így van! Mindenkit sok szeretettel várunk, aki pályázni szeretne.

Ne feledjék! „A Hufbau-Akker Szaküzletben segítünk jól választani!” – mondja Lengyel Gábor üzletvezető.

Hufbau-Akker Szaküzlet! Minden, ami egy háztartásban kell! 
Hűtőgépkínálatuk egy részét megtekintheti kényelmesen otthonról is a www.akkerhome.hu oldalon, vagy személyesen is érdeklődhet szaküzletükben Kalocsán, a Tomori Pál utca 39/a alatt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

Még több friss hír

2017-08-16 17:05:00
A magyar felnőttek fele az elmúlt öt évben egyetlen napot sem töltött a Balatonnál. Kik nyaralnak a Balatonnál, és kiknek nincs rá lehetőségük? Északi part vagy déli? És ha tehetné, külföldre utazna, vagy akkor is maradna a legnagyobb magyar tó partján? Itt az Index nagy Balaton-kutatása.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 08. 16., 20:11
Leányfalusi Vilmos, a főszékesegyház karnagya a Nagyboldogasszony ünnepén tartott, búcsúi szentmise végén improvizál. Még >>>
2017. 08. 16., 16:30
Peti meglátta a Szelidi-tónál. A teljes képért kattints! Érdemes. Még >>>
2017. 08. 15., 22:34
Akkor hogy parkolhat egy őrült hajó? Még >>>
2017. 08. 15., 13:16
Augusztusi égbolt a főszékesegyház felett...Látványfelelős: Szalai Attila Még >>>
2017. 08. 14., 06:00
A holnapi (keddi) ünnepi nagymise után a következő három vasárnapon is érseki misékre várja a főszékesegyház a híveket. Még >>>
2017. 08. 13., 11:45
...a magyarok felének nincs elég pénze egy egyhetes nyaralásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ausztrál védelmi miniszter Marise Payne, 2017. augusztus 11-én az East Sale légibázison rendezett ünnepségen bejelentette, hogy hivatalosan is hadrendbe állt az első 6 Pilatus PC-21 típusú kiképzőgép.
Emlékezni kell a múltra, tisztelni kell a múltat, de még inkább azokat, akik a jövőt építették a régi korokban – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnök augusztus 15-én, kedden Veszprémben a légierő haderőnem és a repülők napja alkalmából tartott ünnepségen.
A napokban egy érdekes hír látott napvilágot: az Egyesült Államok vezetése továbbra is elégtelennek tartja a jelenleg hadrendben álló F-22 Raptorok számát.
„Carpathian Hawk” néven a brit és magyar légierő katonái gyakorlatot rendeznek augusztus 14-25. között a kecskeméti repülőbázison.