2017. 05. 30. kedd
Janka, Zsanett
: 308 Ft   : 275 Ft Benzin: 363 Ft/l   Dízel: 349 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Mondj igent a Rózsa Szalonra!

Bényi Eszter  |  2017-04-20 10:00:44

Lassan nyakunkban a nyár, közeledik a jó idő, és ezzel együtt a gyönyörű esküvők időszaka is. Lehetsz akár a boldog menyasszony, a büszke vőlegény, vagy az izgatott örömanya, közeli rokon, készülhetsz esetleg a baráti társaság tagjaként idén esküvő(k)re, egyvalamit tudnod kell: a bajai Rózsa Szalont semmiképp se hagyd ki, ha az öltözékedről van szó! Hogy miért is? Mutatjuk!

És nem is akárhogyan! Hiszen tudjátok milyen fontos nekünk a hitelesség, az egyediség, szeretjük a legapróbb részletekig megtudni és megmutatni nektek a dolgokat, na és persze imádunk tesztelni…

Az esküvői készülődés szezonjában így jutottunk el egy különleges hangulatú esküvői ruhapróbára a bajai Rózsa Szalonba, Dórival és Hubával, akik még korábban jegyezték el egymást, jelenleg tervezgetik esküvőjüket. Ők is - mint mindenki - a legszebbek szeretnének lenni a nagy napjukon, de a gyönyörű ruha önmagában nekik sem elég, hiszen ennek kiválasztásánál sok más szempontot is figyelembe kell venni.

Evanics Rózsa három évtizedes (!) szakmai tapasztalattal a háta mögött, több száz elégedett menyasszony és vőlegény felöltöztetése, és sok-sok bemutató levezénylése után is tudott újat mutatni nekünk. Határozottan, de mégis barátságos mosollyal várt minket a halászlé fővárosában, a Jelky tér melletti polgári épületből átalakított gyönyörű szalonjában.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell, rögtön úgy éreztem, hogy a divat szépségeinek rejtett kis műhelyébe csöppentem, telis tele különleges csodákkal, és nemcsak a menyasszonyi ruhákat illetően! Régóta ismertem Rózsa keze munkáit – ami ma is a minőség és elegancia védjegye –, azonban meglepődve láttam már a bejárat mellett sorakozó páratlan alkalmi ruha kínálatot. Mert mi nők – és persze a párjaink is – szeretjük, ha nem jön velünk szembe ugyanaz a darab, amire itt különösen ügyelnek!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Amíg én a női és férfi alkalmi ruhákat nézegettem, a mi ifjú jegyespárunkat Rózsa azonnal faggatni kezdte, róluk, az elképzeléseikről, az esküvői előkészületekről. Nagyon meglepődtem, mert bár időpontra jöttünk, azt gondoltam sürgetve kezdődik majd egyből a ruhapróbálgatás, aztán gyorsan vége is szakad, de kellemesen csalódtam, mert mindenekelőtt egy komplett és nagyon hasznos tanácsadást kaptak.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A pár megismerése, a kezdeti beszélgetés velük az elképzeléseikről, az hogy milyen esküvőjük lesz, sok mindent meghatároz. Ezért is tartom nagyon fontosnak elsőként az ismerkedést, hogy a legjobb tanácsot tudjuk adni a hozzánk érkező pároknak, nem utolsó sorban az egyedi igényeiket is ismerjük és meg tudjuk valósítani. Nekünk az a fontos, hogy életük legszebb napján ne kelljen feszengeniük, és elégedetten gondoljanak vissza ránk – kezdett bele Rózsa, a szalon alapítója, majd folytatta is:

Kezdjük Hubával! Mi ugyanis mindig a vőlegénnyel szoktuk kezdeni, de a próbálgatás természetesen a szalon adottságaival, szakképzett munkatársaim segítségével párhuzamosan is mehet, így a pár dönti el, hogy ebből mit osztanak meg egymással. Mivel Huba kék szemű, szőke hajú, vékony srác, ezért egy fiatalos, kék színű, slim fit szabású esküvői öltönyt képzelek el rá – így hangzott az első tanács, és azonnal bele is bújtattuk a vőlegényt ebbe:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És láss csodát, mindenkinek elállt a lélegzete! A kényelmes Clemonte öltönyhöz pezsgő színű Olymp inget választottunk, amit swarowski mandzsetta gomb díszített. Mindehhez egy elegáns cipőt is találtunk, ami nemcsak divatos, hanem gumi talpával és bőr felső részével nagyon kényelmes is volt Huba elmondása szerint.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És a leendő vőlegény ezennel be is fejezte a próbálgatást, hiszen annyira beleszeretett a fenti szettbe, hogy nem is volt hajlandó mást felvenni. Egyébként hatalmas választékból szemezgethetett volna, úgy az esküvői, mint az alkalmi öltönyöket, az ingeket és cipőket illetően.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Én ezt nem is bántam, mert már alig vártam, hogy egzotikus arcú menyasszonyunk elkezdje a ruhamustrát. Amikor Dórival beléptünk a szalon csajos részébe – mert itt van ilyen is – megszűnt a tér és az idő számunkra, hiszen ez a látvány fogadott:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Dórinak Rózsa többféle stílusú és szabású ruhát is ajánlott, mindenképp azt javasolta, hogy arcát és felsőtestét, a vállát, dekoltázsát hangsúlyozzuk, de mivel nem tartozik a magas nők közé, ezért inkább a félsellő fazonú ruhákat ajánlotta neki, de hozzátette: 


Valahol minden nő hercegnőnek akarja magát érezni a menyasszonyi ruhájában, és aki elzárkózik ettől gyakran ő szeret bele a legjobban, amikor felhúzza – osztotta meg tapasztalatát a szalon vezetője.

Nos, Dóri pont az elzárkózottak táborát erősíti… [No, majd meglátjuk!- A szerk.]

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Elsőként egy a Rózsa szalon által készített saját ruha került rá, ami félsellő fazonú, lefelé bővülő, abszolút alakformáló, és nagyon könnyű, fehér ruha:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Szerintünk nagyon szépen kiemeli Dóri alakját, és meglepően meg is nyújtja azt. Na, de egy ruha nem ruha, következzen hát a második csoda, ami a Morilee kollekció egyik darabja, nagy abronccsal, francia csipkével díszített, pezsgő színű, bő szoknyás – amolyan igazi hercegnős:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell – de talán a fotókon is látszik –, hogy amennyire kizárta az ilyen szabású ruhát, a mi Dóri menyasszonyunknak ez lett a kedvence, le sem akarta venni!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Nézzétek meg, milyen csinos cipőt talált hozzá, ami szintén szerelem volt első látásra.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A fátyolról és a kiegészítőkről nem is beszélve!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha már Kalocsáról jöttünk, stílusosan egy eredeti kézzel rajzolt és hímzett, riseliős ruhát is Dórira adott Rózsa, akinek ez saját tervezése és egyben az egyik legkedvesebb ruhája is:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Apropó kalocsai menyasszonyi ruha! Emlékeztek még Lipcsei Bettára, a 2011-es Miss Universe Hungary nyertes szépségére, a Talpig Nő műsorvezetőjére? Ezen a fotón ő is Rózsa-ruhában tündököl:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az esküvői ruhák és kiegészítők kölcsönzése és készítése mellett a Rózsa Szalonban a legdivatosabb alkalmi női és férfi öltözékekkel, gyönyörű cipőkkel, táskákkal és ékszerekkel találkozhatsz.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A férfiakat és nőket itt egyforma törődéssel szolgálják ki, a szakképzett varrónők méretre igazítást is vállalnak, segítenek megtalálni a tökéletes hozzád illő stílust, és vallják, hogy egyben önmagadat is. Mindenkivel személyesen foglalkoznak, mindig megfelelő időt szánnak a tervezésre.
A menyasszonyok, vőlegények mellett felöltöztetik az egész násznépet! Itt tényleg mindent megtalálhatsz egy helyen, szinte karnyújtásnyira Kalocsától! Nos, ha nem hiszed, győződj meg róla a www.rozsaszalon.hu honlapon, jelentkezz be a +36 30 501 59 34-es mobilszámon, vagy csak ugorj be körülnézni Baján, a Jelky tér 3-ba, de ha ajándékozni szeretnél a Rózsa szintén tökéletes választás!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Hogy Dóri és Huba miben mondják ki majd a boldogító igent, maradjon az ő titkuk, de az már biztos: ők igent mondtak a Rózsa Szalonra!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 05. 29., 15:57
Elkezdődött a Dunatáj Fotókör legújabb tanfolyama. A tanítványok a napokban az Érsekkertben élesítettek és exponáltak. Még >>>
2017. 05. 29., 12:02
Kihirdette az elődöntőbe jutottak teljes névsorát a Hang Vagy tehetségkutató verseny zsűrije. Még >>>
2017. 05. 28., 15:38
A belvíz mellett a madarak és a vaddisznók is nehezítik a gazdálkodók életét Kalocsa környékén. Még >>>
2017. 05. 28., 10:46
Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól. Még >>>
2017. 05. 27., 19:28
Talán vége a kálvária kálváriájának. A Kalocsa Szíve Programban történő felújítás után kicsit sorsára hagyták az illetékesek, de most, ahogy a Korona írja: soron kívül rendbe tették. Még >>>
2017. 05. 27., 16:53
A tanév végéhez közeledve és a jó idő beköszöntével a középiskolásoknak kijár egy kis közös szórakozás. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

 MrSmith
 2017-05-10 13:44:34
 3 Hajra Kalocsa!

Alig egy hónapja fogadták el Kalocsa nullás közbeszerzési tervét, és máris módosítani kellett, nyilván fölfelé. Bálint József portálunknak is üzent – ezúttal nevesítés nélkül. Kiderült: a polgármester nem izgul. Filvig szerint eddig sem izgultunk, mivel nem volt miért. Simon gratulált.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

2017. május 28-án az irkutszki repülőgépgyár területéről levegőbe emelkedett az első MSz-21-300 típusú utasszállító repülőgép. A repülés 30 percig tartott, melyet többnyire 1 000 méter magasan töltött el.
Mint ahogy arról a napokban már lapunkon is beszámoltunk, 2017. május 22. és június 9. között zajlik a többnemzeti Load Diffuser 2017 hadgyakorlat a Kecskeméti Repülőbázison.
Május 22-én megkezdődött a Magyar Honvédség légierejének idei legnagyobb méretű gyakorlata. A hét ország részvételével, június 9-ig tartó Load Diffuser 2017 igazgatója Szűcs Pál ezredes, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megbízott légierő haderőnem főnöke.
Az Egyesült Államok Légiereje (USAF) május 15-én jelentette be a hírt, mely szerint az F-35 Lightning II Joint Strike Fighter (JSF) katapultülése miatti súlykorlátozást visszavonja.