2017. 07. 23.
Lenke
: Ft   : Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Mondj igent a Rózsa Szalonra!

Bényi Eszter  |  2017-04-20 10:00:44

Lassan nyakunkban a nyár, közeledik a jó idő, és ezzel együtt a gyönyörű esküvők időszaka is. Lehetsz akár a boldog menyasszony, a büszke vőlegény, vagy az izgatott örömanya, közeli rokon, készülhetsz esetleg a baráti társaság tagjaként idén esküvő(k)re, egyvalamit tudnod kell: a bajai Rózsa Szalont semmiképp se hagyd ki, ha az öltözékedről van szó! Hogy miért is? Mutatjuk!

És nem is akárhogyan! Hiszen tudjátok milyen fontos nekünk a hitelesség, az egyediség, szeretjük a legapróbb részletekig megtudni és megmutatni nektek a dolgokat, na és persze imádunk tesztelni…

Az esküvői készülődés szezonjában így jutottunk el egy különleges hangulatú esküvői ruhapróbára a bajai Rózsa Szalonba, Dórival és Hubával, akik még korábban jegyezték el egymást, jelenleg tervezgetik esküvőjüket. Ők is - mint mindenki - a legszebbek szeretnének lenni a nagy napjukon, de a gyönyörű ruha önmagában nekik sem elég, hiszen ennek kiválasztásánál sok más szempontot is figyelembe kell venni.

Evanics Rózsa három évtizedes (!) szakmai tapasztalattal a háta mögött, több száz elégedett menyasszony és vőlegény felöltöztetése, és sok-sok bemutató levezénylése után is tudott újat mutatni nekünk. Határozottan, de mégis barátságos mosollyal várt minket a halászlé fővárosában, a Jelky tér melletti polgári épületből átalakított gyönyörű szalonjában.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell, rögtön úgy éreztem, hogy a divat szépségeinek rejtett kis műhelyébe csöppentem, telis tele különleges csodákkal, és nemcsak a menyasszonyi ruhákat illetően! Régóta ismertem Rózsa keze munkáit – ami ma is a minőség és elegancia védjegye –, azonban meglepődve láttam már a bejárat mellett sorakozó páratlan alkalmi ruha kínálatot. Mert mi nők – és persze a párjaink is – szeretjük, ha nem jön velünk szembe ugyanaz a darab, amire itt különösen ügyelnek!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Amíg én a női és férfi alkalmi ruhákat nézegettem, a mi ifjú jegyespárunkat Rózsa azonnal faggatni kezdte, róluk, az elképzeléseikről, az esküvői előkészületekről. Nagyon meglepődtem, mert bár időpontra jöttünk, azt gondoltam sürgetve kezdődik majd egyből a ruhapróbálgatás, aztán gyorsan vége is szakad, de kellemesen csalódtam, mert mindenekelőtt egy komplett és nagyon hasznos tanácsadást kaptak.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A pár megismerése, a kezdeti beszélgetés velük az elképzeléseikről, az hogy milyen esküvőjük lesz, sok mindent meghatároz. Ezért is tartom nagyon fontosnak elsőként az ismerkedést, hogy a legjobb tanácsot tudjuk adni a hozzánk érkező pároknak, nem utolsó sorban az egyedi igényeiket is ismerjük és meg tudjuk valósítani. Nekünk az a fontos, hogy életük legszebb napján ne kelljen feszengeniük, és elégedetten gondoljanak vissza ránk – kezdett bele Rózsa, a szalon alapítója, majd folytatta is:

Kezdjük Hubával! Mi ugyanis mindig a vőlegénnyel szoktuk kezdeni, de a próbálgatás természetesen a szalon adottságaival, szakképzett munkatársaim segítségével párhuzamosan is mehet, így a pár dönti el, hogy ebből mit osztanak meg egymással. Mivel Huba kék szemű, szőke hajú, vékony srác, ezért egy fiatalos, kék színű, slim fit szabású esküvői öltönyt képzelek el rá – így hangzott az első tanács, és azonnal bele is bújtattuk a vőlegényt ebbe:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És láss csodát, mindenkinek elállt a lélegzete! A kényelmes Clemonte öltönyhöz pezsgő színű Olymp inget választottunk, amit swarowski mandzsetta gomb díszített. Mindehhez egy elegáns cipőt is találtunk, ami nemcsak divatos, hanem gumi talpával és bőr felső részével nagyon kényelmes is volt Huba elmondása szerint.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És a leendő vőlegény ezennel be is fejezte a próbálgatást, hiszen annyira beleszeretett a fenti szettbe, hogy nem is volt hajlandó mást felvenni. Egyébként hatalmas választékból szemezgethetett volna, úgy az esküvői, mint az alkalmi öltönyöket, az ingeket és cipőket illetően.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Én ezt nem is bántam, mert már alig vártam, hogy egzotikus arcú menyasszonyunk elkezdje a ruhamustrát. Amikor Dórival beléptünk a szalon csajos részébe – mert itt van ilyen is – megszűnt a tér és az idő számunkra, hiszen ez a látvány fogadott:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Dórinak Rózsa többféle stílusú és szabású ruhát is ajánlott, mindenképp azt javasolta, hogy arcát és felsőtestét, a vállát, dekoltázsát hangsúlyozzuk, de mivel nem tartozik a magas nők közé, ezért inkább a félsellő fazonú ruhákat ajánlotta neki, de hozzátette: 


Valahol minden nő hercegnőnek akarja magát érezni a menyasszonyi ruhájában, és aki elzárkózik ettől gyakran ő szeret bele a legjobban, amikor felhúzza – osztotta meg tapasztalatát a szalon vezetője.

Nos, Dóri pont az elzárkózottak táborát erősíti… [No, majd meglátjuk!- A szerk.]

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Elsőként egy a Rózsa szalon által készített saját ruha került rá, ami félsellő fazonú, lefelé bővülő, abszolút alakformáló, és nagyon könnyű, fehér ruha:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Szerintünk nagyon szépen kiemeli Dóri alakját, és meglepően meg is nyújtja azt. Na, de egy ruha nem ruha, következzen hát a második csoda, ami a Morilee kollekció egyik darabja, nagy abronccsal, francia csipkével díszített, pezsgő színű, bő szoknyás – amolyan igazi hercegnős:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell – de talán a fotókon is látszik –, hogy amennyire kizárta az ilyen szabású ruhát, a mi Dóri menyasszonyunknak ez lett a kedvence, le sem akarta venni!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Nézzétek meg, milyen csinos cipőt talált hozzá, ami szintén szerelem volt első látásra.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A fátyolról és a kiegészítőkről nem is beszélve!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha már Kalocsáról jöttünk, stílusosan egy eredeti kézzel rajzolt és hímzett, riseliős ruhát is Dórira adott Rózsa, akinek ez saját tervezése és egyben az egyik legkedvesebb ruhája is:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Apropó kalocsai menyasszonyi ruha! Emlékeztek még Lipcsei Bettára, a 2011-es Miss Universe Hungary nyertes szépségére, a Talpig Nő műsorvezetőjére? Ezen a fotón ő is Rózsa-ruhában tündököl:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az esküvői ruhák és kiegészítők kölcsönzése és készítése mellett a Rózsa Szalonban a legdivatosabb alkalmi női és férfi öltözékekkel, gyönyörű cipőkkel, táskákkal és ékszerekkel találkozhatsz.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A férfiakat és nőket itt egyforma törődéssel szolgálják ki, a szakképzett varrónők méretre igazítást is vállalnak, segítenek megtalálni a tökéletes hozzád illő stílust, és vallják, hogy egyben önmagadat is. Mindenkivel személyesen foglalkoznak, mindig megfelelő időt szánnak a tervezésre.
A menyasszonyok, vőlegények mellett felöltöztetik az egész násznépet! Itt tényleg mindent megtalálhatsz egy helyen, szinte karnyújtásnyira Kalocsától! Nos, ha nem hiszed, győződj meg róla a www.rozsaszalon.hu honlapon, jelentkezz be a +36 30 501 59 34-es mobilszámon, vagy csak ugorj be körülnézni Baján, a Jelky tér 3-ba, de ha ajándékozni szeretnél a Rózsa szintén tökéletes választás!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Hogy Dóri és Huba miben mondják ki majd a boldogító igent, maradjon az ő titkuk, de az már biztos: ők igent mondtak a Rózsa Szalonra!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>
2017. 07. 20., 16:15
A futógráfusunk egy teljes napot át futni fog. Kalocsa összes utcájába befut és kifut. Vele tarthattok! Még >>>
2017. 07. 20., 14:46
A gyűrű már hónapokkal ezelőtt megvolt, a monológot rögtönözte János, aki múlt héten egy Máltára tartó repülőgép járaton, a személyzetet is beavatva kérte meg kedvese kezét. Még >>>

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.
Két turnusban, kilencvenhárom tanuló vett részt a nyár első hónapjaiban a kecskeméti repülőbázison szervezett honvédelmi táborokban. Többen közülük ismerősként üdvözölték a kiképzőiket – ők már tavaly is táboroztak a bázison.