2017. 07. 23.
Lenke
: Ft   : Ft Benzin: 336 Ft/l   Dízel: 333 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Itt a Telenor nagy dobása, korlátlan mobilnetes díjcsomagokkal újít

2017-05-15 11:36:21

A hanghívás és az sms-ezés helyett (illetve mellett) a mobilinternetet tette korlátlan hétfőn bevezetett új díjcsomagjaiban a Telenor. A hűséget pedig eltörölte.

Jól sejtettük a múlt héten érkezett meghívóból, valóban a korlátlanság és a mobilnetezés kombinációjával újította meg tarifakínálatát a Telenor. A virtuális mobilszolgáltatóként működő UPC-nél ugyan már régóta van korlátlan mobilnetezés, a nagy szolgáltatók közül itthon elsőként a Telenor vezeti be ezt a lehetőséget. Ráadásul míg a UPC Mobil vonatkozó tarifáiba 1 vagy 2 Mbps sebességre szorítják le a sávszélességet, a Telenor új, Hello Data nevű díjcsomagjaiban nincs sebességkorlátozás.

Már csak azért sem, mert a szolgáltató saját kutatása szerint míg a 2G, 3G és 4G használók átlagos havi adatforgalma 1,8 GB, ugyanez az érték a 4G hálózatot használók körében közel a duplája, 3 GB – a felhasználók tehát szeretnek sokat mobilnetezni, ha kellemes sebességű hálózaton tehetik.

Mi van benne? Mennyibe kerül?

A korábbi díjcsomagokat váltó új tarifarendszerben – ami a Telenornál egy éven belül már a harmadik – négy csomag elérhető. Az 5990 forintos Start 50 percnyi telefonálást kínál, a 9990 forintos Standard 200 percet, a 14 990 forintos Medium 500 percet, a 19 990 forintos pedig korlátlan mennyiségű hanghívást. A kisebb-nagyobb percmennyiségű telefonálás mellé mind a négy csomagban teljesen korlátlanul mobilnetezhetnek az ügyfelek.

© Telenor

A lakossági és kisvállalati ügyfelekre is vonatkozó árak nem alacsonyak, talán csak a legkisebb, startos havidíj tűnik a legtöbbek számára megfizethetőnek, 10 ezer forintot már kevesen költenek el egy hónapra mobilozásra. A pénzért cserébe a szolgáltatáson kívül még egy dolgot ad a Telenor: egyik díjcsomag esetében sem kell hűségnyilatkozatot tenni.

A korlátlan csomagok használati feltételeiben szerepel egy olyan kitétel, amely szerint a mobilnetezés korlátlanságát csak egyéni, normál használat mellett biztosítja a szolgáltató. Hogy ez pontosan mit jelent, abból biztosan lesz majd egy-két vitás ügy.

Forrás: HVG

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 07. 21., 21:45
Van úgy, hogy a szemét tűnik el, és van úgy, hogy a kamera... Még >>>
2017. 07. 21., 18:50
A terep előkészítése csapatmunka volt. Még >>>
2017. 07. 21., 13:30
Ez egy újféle módszer, miszerint először használják a hajbalzsamot, és ezután a sampont, amitől a haj állítólag sokkal dúsabbnak, ápoltabbnak tűnik. De mi a véleménye erről egy szakembernek? Még >>>
2017. 07. 20., 22:00
Olyan keményen próbálkoztam és csak eddig jutottam, de a végén úgysem számít. El kellett buknom, hogy elveszítsek mindent. De a végén úgysem számít. //Linkin Park- In the end Még >>>
2017. 07. 20., 16:15
A futógráfusunk egy teljes napot át futni fog. Kalocsa összes utcájába befut és kifut. Vele tarthattok! Még >>>
2017. 07. 20., 14:46
A gyűrű már hónapokkal ezelőtt megvolt, a monológot rögtönözte János, aki múlt héten egy Máltára tartó repülőgép járaton, a személyzetet is beavatva kérte meg kedvese kezét. Még >>>

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-05-22 15:23:35
 1 Aztán van-e jogosultsága a vállalkozónak a szer kezelésére, kijuttatására? Ezt vizsgálták a keretszerződés megkötésekor, vagy csak megint...

Szabálytalan volt a vegyszeres kezelés parkjainkban?! Simon Zoltán képviselő-testületi ülésen tett föl kérdéseket a Kubikus parki játszótéren és más közterületeken végzett vegyszeres rovarirtással kapcsolatban, lakossági jelzések kapcsán, a témáról írott cikkünkre is hivatkozva. A válasz szerint a permetezés papíron rendben volt, de írásos választ is ígértek.

 Ágika
 2017-05-16 15:33:28
 3 Úgy látom Cinó, nem volt eredményes a megfélemlítés. Hál' Istennek! ;) Nem is értem, hogy gondolja valaki, hogy egy újságírót megfenyesse...

Az építményadó emelésének és új, lakossági adó bevezetésének szándékáról is tájékoztatta a polgármester a meghívott vállalkozókat a múlt szerdai üzleti reggelin, amelyen a Paks II, a híd, és a térség településeinek fejlesztései is „terítékre kerültek”.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A kazanyi Gorbunov repülőgépgyár végső összeszerelő üzemegységébe vontatták át az utolsó munkálatok elvégzésére a Tu-160M2 stratégiai bombázó prototípusát.
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.
Az Amerikai Egyesült Államok elkötelezett a béke és a szabadság védelmében, valamint a NATO céljainak megvalósításában - fogalmazott az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők parancsnoka július 18-án, kedden Pápán.
Két turnusban, kilencvenhárom tanuló vett részt a nyár első hónapjaiban a kecskeméti repülőbázison szervezett honvédelmi táborokban. Többen közülük ismerősként üdvözölték a kiképzőiket – ők már tavaly is táboroztak a bázison.