2021. 10. 24.
Salamon
: 363 Ft   : 312 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Motocross Országos Bajnokság, 5. forduló – A motorsport szerelmeseinek szeptember 20-ára már megvan a program!

Helyszín: Kalocsa-Foktő crosspálya
Dátum: 2020. szeptember 20., vasárnap 12:30
Motocross Országos Bajnokság, 5. forduló – A motorsport szerelmeseinek szeptember 20-ára már megvan a program!

A motocross bajnokság 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható, és a gyermekeknek külön programot is szerveztek, hogy az egész család számára felhőtlen időtöltést jelenthessen a verseny, amely több vállalkozás, valamintFoktő Község Önkormányzata és a Magyar Motorsport Szövetség támogatásával kerül megrendezésre vasárnap. Az edzések reggel fél nyolckor kezdődnek, a futamokat délután fél egytől kezdődően tartják meg.

„HOZD AZ ÉGÉSZ CSALÁDOT! – GYREKEKNEK INGYENES, EGÉSZNAPOS UGRÁLÓVÁR!”

– hirdeti a szeptember 20-án a foktői crosspályán megrendezésre kerülő Országos Motocross Bajnokság 5. fordulójának plakátja.

Más élményprogram is lesz, nem csak gyerekeknek!
Készülünk egy elkerített pályával, ahol védőfelszerelésbe öltöztetve a legkisebbek is biztonságos körülmények között próbálhatják ki a motorozás élményét, már 3 éves kortól. Őket a legkisebb motorok, köztük egy Yamaha PW 50-es gyerekmotor várja.
Mind létszámban mind színvonalban nagy volumenűre tervezik a szervezők az idei bajnokságot, és reménykednek, hogy számításaikat nem húzza keresztbe a koronavírus-járvány újabb hulláma…

MOST A VERSENYBEN, A MEGSZOKOTTNÁL SOKKAL KEMÉNYEBB CSATÁK VÁRHATÓAK, HISZEN AZ ELSŐ OSZTÁLY – AZAZ PROFIK – IS KÜZDENI FOGNAK AZ ELSŐ HELYÉRT.

A büfés kocsiban kürtös kalács, hamburger, hot-dog, gyros, gulyás leves, hideg innivalók várják a versen izgalmai közepette megfáradt, megéhezett nézőket és versenyzőket.


Versenyporgram:

  • Edzések – 7.30-tól
  • Futamok – 12.30 -tól


Belépőjegy árak:

  • 1500 Ft/fő
  • 12 éves kor alatt ingyenes!


További információk, aktualitások az esemény Faceboook-oldalán!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.
2021. 10. 20., 13:18
Az ellátásbiztonságot garantáló Paks II. beruházáshoz jelentős infrastruktúra-fejlesztés társul. A beruházási terület elérését, a munkaerő- és áruszállítást elősegítő közút-, illetve vasútfejlesztés, amelynek már látható eredményei vannak, csak egy kis szelete a feladatoknak – tájékoztatott Dr. Becskeházi Attila államtitkár. (x)
2021. 10. 20., 08:21
Gépész-, vegyész-, villamosmérnök-hallgatók sora kereste fel a Paks II. standját a BME jubileumi állásbörzéjén. Más műszaki, illetve egyéb szakokon tanulók közül is sokan érdeklődtek a szakmai gyakorlati lehetőség, valamint a nyitott pozíciók iránt. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>
2021. 10. 23., 09:33
Az egészségügyi szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy lehet valaki fitt és kissé túlsúlyos egyszerre, a testtömegindex nem mérvadó és ez alapján nem lehet megfelelő képet kapni valakinek az egészségi állapotáról. Még >>>
2021. 10. 22., 15:40
A Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának 7. és 8. osztályos diákjai rendhagyó történelemóra keretei között mutatták ma be a 65 évvel ezelőtt történteket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés