2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Motocross Országos Bajnokság lesz Foktőn – A hónap utolsó vasárnapján tartandó fordulóra nem kell oltási igazolvány

Helyszín: Foktői motocross pálya
Dátum: 2021. szeptember 26., vasárnap 07:30
Motocross Országos Bajnokság lesz Foktőn – A hónap utolsó vasárnapján tartandó fordulóra nem kell oltási igazolvány

Szeptember 26-án az Országos Motocross Bajnokság IV. fordulójának ad otthont a foktői cross pálya. „Elhozzuk neked az ország legjobb versenyzőit, akik a szemünk előtt fognak megküzdeni a bajnoki címért!” – invitálnak a szervezők az esemény Facebook-oldalán. Mi mindennel kecsegtet az országos rangú verseny? (x)

  • ÓRIÁSI RAJTOLÁSOK
  • HATALMAS ESÉSEK
  • VÁRATLAN FORDULATOK

 

Hozd a haverokat, barátnőket! Senki ne üljön otthon, miközben ilyen különleges élményben lehet része!”
– áll a közösségi médiás meghívóban, amelyből az is kiderül, hogy a 12 éves korig ingyenesen látogatható, látványos sportesemény igazi családbarát rendezvény lesz idén is, hiszen amint a korábbi években, úgy most is gondoltak a gyerekekre is a szervezők.
Őket

  • ingyenes ugrálóvár
  • 4-től 10 éves korig – gyermek motorral – kismotorozás

várja, míg

A FELNŐTTEKNEK NEM HÉTKÖZNAPI VERSENY LÁTVÁNYA ÉS IZGALMAI KÍNÁLNAK MAJD NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGET.


Annál is inkább, mert ahogyan a korábbi években, így tavaly is igyekeztek a szervezők mind izgalmasabb és látványosabb versenyt szervezni, most is

VÁR AZ ÉRDEKLŐDŐKRE EGY KORÁBBAN SOHASEM VOLT LÁTVÁNYOSSÁG:

EXTRA PROGRAM – ILYEN MÉG NEM VOLT! Élvezd a versenyt 24 méter magasból! A KALO-RENT csapata egy daruemelő kosárban felrepít téged, hogy panorámában láthasd a pályát! Így igazán emlékezetes lesz a verseny!”– hirdetik a verseny új attrakcióját a közösségi médiában.

A korábbi eseményekről készült fotók megtekintéséhez kattints a képre!


Enni-innivaló a büfében bőséggel rendelkezésre áll, minőségi falatokkal, fogásokkal, hogy az egész napos verseny izgalmait jóllakottan élvezhesse a nagyérdemű közönség.

Van ettől izgalmasabb program vasárnapra?” – kérdezik a szervezők, és azt javasolják:

DOBD FEL A SZÜRKE A HÉTKÖZNAPOKAT, ÉS TALÁLKOZZUNK SZEPTEMBER 26-ÁN!

A Foktői úton lévő cross-pályán szeptember utolsó vasárnapján tartandó rendezvényre a belépőjegy 2000 forint fejenként, de 12 éves kor alatt ingyenes!

A JELENLEG ÉRVÉNYES JÁRVÁNYÜGYI JOGSZABÁLYOK SZERINT VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NEM SZÜKSÉGES!

Versenyprogram:

  • Edzések: reggel fél nyolctól
  • Futamok: délután fél egytől

 

 

* Támogatott tartalom

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.
2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK