2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Hiányos Honvéd a bátyai „Hagymafesztiválon”

Tamás Ferenc  |  2016. 08. 08., 19:09

Az augusztus 5-i, pénteki VIII. Bátyai Fokhagymafesztivált a hagyományok jegyében az öregfiúk focigálájával nyitották, amelyet az égiek is kegyeikbe fogadtak, hiszen a nézőknek ugyan kedvező volt, ám a játékosok azért tudnának mesélni a tikkasztó hőségről és a páratartalomról. Az örömbe azonban annyi üröm is vegyült, hogy a Honvéd előre meghirdetett 20 fős keretéből legalább tizenöten meg sem jelentek a „bátyai fiesztán”, ráadásul éppen azok, akik a klub egykori legismertebb játékosai, azaz igazi közönségcsalogatók voltak.

A nemes ellenfél – a bátyai és a kalocsai járás játékosaiból verbuválódott old boy’s csapat – hiánytalanul felsorakozott a bátyai katlanban, ahol aztán az első félidőben a hazaiak öregfiúi nézhettek farkasszemet a kispesti bandériummal. Míg az egyik oldalon többek között Virág Jóska, Szerencsés, Máté Csaba, Greksa, Jelencsity, Perity, Szűcs Zoli, SoósKazal”, Deák „Dixi” vehették fel a küzdelmet, addig a másik oldalon Csehi Tibi, Bárányos Zsolt, Hamar Pista és Árki Gábor voltak az ellenfelek.

A hiányzókról csupán annyit, hogy az előre meghirdetett keretből nem volt ott Détári, Garaba, Kovács Kálmán, Gyimesi, Sallai vagy Nagy Antal, de hiányzott például Bücs, Bujáki és Plókai is.

Képgaléria megtekintése (35 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Az első játékrész hajrájában aztán egy kapu előtti kavarodásnál a Matos Zsoltot szorongató Hamar lábáról csorgott a labda a hazai kapuba (0–1), majd a lefújás előtt Hamar Pista már a második találatát jegyezhette (0–2).

A második játékrészben az egykori kalocsai muskétások és a járás kiválasztottjai mérkőzhettek a Kispest „öregfiúkkal”, ahol aztán 2–2-es döntetlen eredmény született. Előbb Farkas „Cola” lőtt varázslatos gólt, amellyel szépítettek a vendéglátók, majd Hamar és Csehi Tibor tizenegyes góljával összesítésben már 4–1-re húzott el a vendég társulat.

Képgaléria megtekintése (35 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A vége előtt Farkas Zoli aztán ismét villant egyet és kapufás gólt lőtt a fővárosiaknak, beállítva ezzel a félidő 2–2-es eredményét és a Honvéd 4–2-es győzelmét.

Szép péntek koraeste volt, a küzdőtéren ügyeskedő játékosok mindent megtettek a „tisztelt nagyérdemű” kiszolgálásáért, ahol egy Csehi, egy dr. Kováts Gabi, egy Bárányos, egy Farkas „Cola”, egy Hamar Pista vagy egy Vén Csaba mindent beleadott a közönség szórakoztatásáért, de akkor még nem is beszéltünk Gojtán Pistáról, Illés Attiláról, Dobler Robiról, Márton Zsoltról, Evanics Zoliról és társaikról, akik szokás szerint a szívüket kitették a pályára a sikerért.

Köszönet érte a szervező-rendezőknek – Maros Attilának, Varajti Gábornak, Kacska Józsefnek, Grőb Jánosnak, és a többi barátnak, – akik időt, fáradtságot és anyagiakat sem kímélve mindent megmozgattak az újabb sikerért, a fesztivál közönségének a kiszolgálásáért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK