2022. 09. 29. csütörtök
Mihály
: 411 Ft   : 430 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

A férfiak vagy a hölgyek szerelnek össze gyorsabban egy ágykeretet? A kalocsai Möbel Bútorboltban leteszteltük!

Tóth Barna  |  2018. 06. 26., 13:25

Akár egy szekrénysort, gardróbot, komódot, vagy ágyat újítunk be, azt bizony valakinek össze kell szerelnie…, de mely nem képviselője végez gyorsabban a feladattal? A kereskedés legjobb ajánlatai mellett erre is fény derül!

Egy rögtönzött verseny keretében a kalocsai, Bátyai úton található Möbel Bútorboltban egy fiatal hölgyet és egy urat kértünk meg, mérjék össze ágykeret összeszerelési tudásukat.
Kíváncsiak voltunk, melyikőjük végez gyorsabban, egyáltalán ki-ki hogyan boldogul a feladattal. A felek azonos feltélek mellett néztek szembe a kihívással: bútorösszeszerelés terén, korábban még egyikőjük sem próbálta ki magát.

Lássuk ki a jobb:

Ebben az összecsapásban most a hölgyeké a dicsőség! A sportszerű küzdelem kiváló hangulatban zajlott a Möbel Bútorboltban, a versenyzők beleadtak apait-anyait.

A jó hírünk az, hogy

ha augusztus 15-ig a Möbel BútorBoltban vásárolunk konyhabútort, NEKÜNK NEM KELL HASONLÓ KIHÍVÁSOKKAL SZEMBENÉZNÜNK, HISZEN a komplett összeszerelést elvégzik helyettünk.

INGYEN!

Az otthoni bútorösszerakó „versenyt” tehát most megússzuk, a kereskedés átvállalja azt helyettünk. Az akció nem csak a megspórolt idő miatt kecsegtető, hanem mert - jó ha tudjuk, hogy - egy ilyen munkáért akár 50-100.000 forint közötti összeget is elkérhetnek a mesterek.
Így most különösen érdemes lecsapni a legjobb darabokra. 

Képgaléria megtekintése (69 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Nem is marad majd más dolgunk, mint élvezni a gyönyörű új konyhánkat. 

Az üzletben igazán szép választékot tartanak. Nem nehéz elképzelni, milyen jól mutatna otthonunkban egy ilyen darab…:

Képgaléria megtekintése (69 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A kalocsai Möbelben a konyhaszekrények, székek, asztalok, gardróbok, dohányzóasztalok, nappali bútorok, ülőgarnitúrák széles kínálata mellett szebbnél szebb franciaágyak, ágykeretek és kényelmes, minden igényünket kielégítő matracok közül válogathatunk.

A Möbel bútorakcióival könnyen formába hozhatjuk otthonunkat

Július 22-ig ugyanis 10 SZÁZALÉKKAL OLCSÓBBAN JUTHATUNK ágykerethez és matrachoz is náluk.

Képgaléria megtekintése (69 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A minőségi alvás és a matrac

Talán mondani sem kell, mennyire fontos a minőségi alvás, ez pedig nagyban múlik az ágyon, matracon. A kereskedésben dolgozó szakemberek ezzel kapcsolatban arra világítottak rá, hogy a legfontosabb, hogy mindenki a saját súlyának és alvásmódjának megfelelő darabot válassza.

A Möbelben nincs zsákbamacska, hiszen egyszerre 10-12 egymástól eltérő kialakítású, minőségi matracot is kipróbálhatunk.

Így biztosan azt választjuk majd, amely a legjobb komfortot biztosítja számunkra.

Képgaléria megtekintése (69 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A jó matrac kiváló befektetés

Nem szabad elfelejteni, hogy egy matrac átlagos élettartama 10-12 év. Így ha például egy jó minőségű, minden igényt kielégítő darabot veszünk alapul, amelynek az ára 80 ezer forint, az évek, napok, órák számával elosztva megkapjuk, mennyit fizetünk a komfortos kényelmes, pihentető alvásért óránként! 

Mindössze 1,2 forintot!

Kipihenve mindannyian jobban érezzük magunkat, ez pedig fontos hatással van az életminőségünkre, munkánkra, társas kapcsolatainkra. Egy jó matrac ezért kiváló hosszútávú befektetés.

A kereskedésben ráadásul már saját márkás matracaikból is választhatunk.

Möbel Bútrobolt

Nézd meg kínálatukat képgalériánkban, de még jobban jársz, ha ellátogatsz üzletükbe: Kalocsa, Bátyai út 38. 

Tel.: 30/697-82-23

Hozd formába otthonod a kalocsai Möbel bútoraival!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 28., 20:23
Vállalkozásként üzletelt kábítószerrel – kristállyal – egy kalocsai család, amibe még a legfiatalabb családtagot, egy 13 éves lányt is bevontak. Az anyagra a bátyjai is rákaptak. A nyomozás során lőszer is előkerült. Még >>>
2022. 09. 28., 08:30
Feloldja a tűzgyújtási tilalmat a hatóság szerdától Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében is, ezzel Magyarország teljes területén megszűnik a korlátozás. Még >>>
2022. 09. 28., 07:24
Ezekben a napokban a posta a kalocsai háztartásokba is kézbesíti a KSH, a borítékon „HIVATALOS ÉRTESÍTÉS” feliratú levelét. Még >>>
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés