2023. 12. 01. péntek
Elza
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Építkezik, felújít? Vásároljon tudatosan! – Első Duna-Kavics Kft., a modern építőanyagok világa

Tóth Barna  |  2018. 05. 14., 15:56

Az Első Duna-Kavics Kft. Kalocsa emblematikus, immáron 26 éves múlttal rendelkező építőanyag forgalmazó cége. Kínálatában az alaptól a tetőig mindent megtalálunk, bőséges raktárkészletéről azonnal vásárolhatunk. A kereskedésben jártas szakemberek kalauzolják a vásárlókat, akik az alábbiakban Olvasóinkat is végig kísérik a modern építőanyagok világban, amelyek kapcsán sok fontos és hasznos dologra is felhívják a figyelmet.

Éptőanyagot sok helyen vásárolhatunk vagy rendelhetünk. A lutri az, hogy mikor jutunk hozzá...
Egyre inkább megfigyelhető ugyanis az a tendencia, hogy a megnövekedett keresletet nehezen és számos esetben csak sokára tudják kielégíteni a gyártók, forgalmazók, legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb építkezéshez, felújításhoz beszerezni kívánt anyagokról. És ez még csak a várakozási idő.

Aki valaha építhezésre adta a fejét, az pontosan tudja, a gyorsaság mellett az is legalább olyan fontos, hogy milyen szakértelemmel segítik az elképzelései megvalósítását a kiválasztott kereskedésekben.

A témában kompetens, a vásárlók szolgálatában több mint húsz éve élen járó Első Duna-Kavics Kft-hez látogattunk el, hogy megnézzük, náluk milyen mechanizmusok alapján forgalmazzák, szállítják ki az építőanyagokat.

Képgaléria megtekintése (54 db kép)

Az Elő Duna-Kavics Kft. egy igazán családias, összeszokott, szakértői csapattal rendelkező cég, amely a folyamatosan fejlődő építőanyagok világában nagy szakmai tapasztalattal kalauzolja a vásárlókat.

Szász Annamária cégvezető a vállalkozásról, illetve a különleges légkörről, hangulatról is beszélt portálunknak, emellett szakmai vonalon kitért arra is, hogy a standard anyagok mellett, a különleges, egyedi építőanyagok kapcsán miért érdemes hozzájuk fordulni.

A raktárkészlet mellett ugyanolyan fontos szempont a szakértelem

Akárcsak az élet más területeit, az építőipart, illetve az építőanyag gyártást is folyamatos fejlődés, megújulás kíséri. Mindazoknak, akik nap mint nap ezekkel az anyagokkal dolgoznak, természetesen komoly szakértelemmel, naprakész tudással kell rendelkezniük. A vevő számára ez egyfajta garancia arra, hogy "ne nyúljon mellé", hiszen helytelen döntés esetén elsőként saját zsebébe kell mélyen belenyúlnia.

Képgaléria megtekintése (54 db kép)

Raktárból azonnal

Az Első Duna-Kavics Kft. komoly erénye, hogy a térségben egyedülállóan nagy raktárkészlettel rendelkezik, így szinte mindent, azonnal megvásárolhatunk náluk. Régi mondás, hogy az idő pénz! Különösen igaz ez, ha az ember építkezik!

Ugye többünknek ismerős az a szituáció, amikor a hónapokkal ezelelőtt megbízott mester "holnap" jön, mi meg - jó magyar szokás szerint - az építőanyag beszerzését  a legvégére hagytuk, és szinte mindent azonnal kell megvennünk?!

Ilyenkor jó, ha eszünkbe jut az Első Duna-Kavics Kft., ahol az utolsó pillanatos beszerzést is meg tudjuk oldani, így nem kell üresjáratra fizetnünk, vagy épp további hónapokkal halasztanunk a betervezett munkát.

Képgaléria megtekintése (54 db kép)

A vállalkozás szakértői az alábbi videókban Olvasóinkat is elkalauzolják az általuk forgalmazott modern építőanyagok világába.

Beszéljünk a tetőről

A témában jártas Hajdú László, a kft értékesítő munkatársa a kínálatot mutatja a be, miközben számos fontos momentumra is felhívja a figyelmet.

Ennyire gyorsan és egyszerűen megy ez az Első Dunakavicsnál.

A folytatásban Vass Zoltán, a cég másik értékesítője beszél a náluk kapható legfontosabb építőanyagokról. Terítéken például a tégla, a nemesvakolat és a szárazépítészetben használatos anyagok.

Ha már felépítettük a házat az alapoktól a tetőig, a belső ajtókon, ablakokon, gipszkarton falakon át a bejárati ajtókig, akkor jöhet a kert, az udvar és a kocsibeálló.

A kerti termékek, térkövek, kerítéselemek útvesztőjében a csapat egy másik szakavatott értékesítője, Márkus Renátó nyújt útbaigazítást.

Az Első Duna-Kavics Kft. széles kínálata mellett fontos megemlíteni még a cég kalocsai és kiskőrösi betonüzemét is, hiszen azokkal együtt fedi le maximálisan az építőanyagok teljes körét.

Az Első Duna-Kavics Kft-t az Ipari Parkban találják!

Tel.: 78/466-088

Webáruház:
www.epker.hu

Építőanyag: e-mail:
edk@edk.hu

Beton
: e-mail: edbeton@gmail.com
                         edbeton.kiskoros@gmail.com

Beton, alapanyag, ömlesztett áru rendelés: +36-30/654-32-10 

Kiskőrösi Betonüzem: Tel.: +36-30/495-60-34

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.
2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 01., 08:45
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Simó Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Az első feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK