2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Két év után ismét nyílt napra invitál az Anda Present Group

Tóth Barna  |  2018. 09. 07., 11:56

Az Anda Present Group kalocsai gyáregységében szeptember 8-án, szombaton 8 órától 13 óráig ismét nyitva áll annak ajtaja. Szeretettel várják nyílt napjukon az érdeklődőket, akik egy kellemes program folyamán a cég mindennapi életébe, működésébe is betekintést nyerhetnek.

Anda Present Group kalocsai gyáregységéről

Tavaly szeptemberben került átadásra a 300 millió forintból felújított 700 négyzetméteres gyártócsarnokuk, ahol a régi gépek mellett több újonnan vásárolt berendezés is beüzemelésre került.

Innováció és folyamatos fejlesztés a helyi üzemben

A fejlesztések természetesen folytatódtak, a tavaly átadott csarnokrészben idén szeptemberben új tamponműhely került kialakításra, valamint az újabb gépbeszerzéseknek köszönhetően a telephelyen tovább bővült a gyártóegységek sora.

Az új tamponműhely beüzemelését kívánják azzal emlékezetessé tenni, hogy újabb nyílt nap keretében biztosítanak lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy körbejárhassák a csarnokokat és bepillantást nyerjenek a gyártó- és emblémázó üzem mindennapjaiba.

Egy év alatt több mint egynegyedével bővült a dolgozói létszám

A dolgozói létszám folyamatosan bővül. Tavaly szeptemberben 75 fő dolgozott a cégnél, jelenleg pedig 103 kolléga végzi itt nap mint nap a feladatát. Ezt a fejlődési ütemet szeretné a cég tartani a következő évben is.

Több dolgozó is van, aki két évvel ezelőtt a nyílt napon járt először az Anda Presentnél, majd nem sokkal később munkatársuk lett, és azóta is oszlopos tagja a kollektívának. Ennek okán abban is bíznak, hogy idén is sokan mennek el olyanok, akiket később munkatársként üdvözölhetnek.

Az idei nyílt nap kicsit különbözik majd a két évvel ezelőttitől, ugyanis családbarát rendezvényt szerveznek. A legkisebbeket ugrálóvár, kézművesfoglalkozás és arcfestés várja, míg a szülők részletesebben megismerhetik a cég működését és körbejárhatják a telephelyet.

Minden vendéget lángossal, napszemüveggel és meglepetésekkel ajándékoznak meg a helyszínen, úgyhogy szombaton érdemes lesz a Róna utca 3. szám felé venni az irányt és ellátogatni az Anda Present Group nyílt napjára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>