2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Minőség, kényelem és elegancia - Kezdd a szabadidő szezont a Schiszler Nike-ban!

2019. 04. 18., 09:56

Javában a tavasz derekán járunk, egy-két esős napot leszámítva gyönyörű verőfényes napokra ébredhetünk. Ilyenkor indul el a versenyfutás az idővel, kezdődik a visszaszámolás nyárig, amikorra a télen felszedett plusz kilóknak bizony el kellene tűnnie rólunk. Egyre hosszabbodnak a nappalok, szóval akár munka után is kedvünk támadhat egy kis mozgásra a szabadban, amelyhez nem kell más, csak egy kényelmes szett, de mi van, ha már - és persze még - nem jön ránk, esetleg nagyon nem tetszik a tavalyi sport felszerelésünk? Nem kérdés: irány a Schiszler Nike Kalocsán!

Gyönyörű tavaszi napok következnek, a hőmérő higanyszála is napról-napra feljebb kúszik. Egyre szívesebben töltjük szabadidőnket a házon kívül, egy kis mozgással. Legyen szó akár egy kutyasétáltatásról, kocogásról az Érsekkertben, fociról vagy ping-pongozásról a Kubikus parkban, avagy fitneszedzésen a Buborékban,

mindenképpen szükségünk lesz jó minőségű sportruházatra.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tóth Barna

Ha bőséges és minőségi sportruha választékra vágyunk, nem muszáj valamelyik nagyobb városig utaznunk, elég elsétálni a Szent István király út 29-es szám alá, a Schiszler Nike szaküzletbe, ahol Farkasné Vén Mariann üzletvezető és kolléganője Kriszta segít a választásban, ami, mint ott tartózkodásunkkor kiderült, nem is olyan egyszerű történet.

A Shiszler Nike szaküzletben ugyanis a bőség zavara az egyetlen, ami gondot okozhat a választásban.

Végig pillantva a kínálaton, az biztosan látszik, hogy náluk egy helyen a család minden tagja tetőtől talpig felöltözhet. Kínálatukban gyermek és felnőtt cipők, utcai és sport változatban, férfi, illetve női szabadidő- és sportruhák, gyermekruhák egyaránt megtalálhatóak. 

Mindegy milyen márkájú ruházatot választunk, hiszen valamennyi jellemzője a kiváló minőség, a kényelem és az elegancia.

A Schiszler Nike üzletben bármilyen szabadidős tevékenységhez találunk öltözetet, legyen szó sportról, kirándulásról, vagy éppen nyaralásról.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tóth Barna

A kalocsai Schiszler Nike márkaüzlet már több, mint tíz éve működik és nem csak tavasszal, a sport és szabadidőszezon kezdetén ilyen bőséges a kínálatuk: hiszen az minden évszakban megújul.

Ha pedig már megújulásról, újdonságokról is szó esett Mariann és Kriszta azt is elmondták, hogy

mostantól a Speedo sportmárka termékei is megtalálhatóak az üzlet polcain.

Férfi és fiú fürdőnadrágok, sortok, nadrágok, gyermek és felnőtt úszósapkák és szemüvegek egyaránt megvásárolhatóak náluk.

Folyamatosan bővülő kínálatuk mellett rendszeres akciókkal várják régi és új vevőiket. Mint kiderült,

jelenleg is több terméket kínálnak féláron, már csak emiatt is érdemes ellátogatni minél előbb hozzájuk.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tóth Barna

Tehát ha tőlünk kérdezné bárki, hogy mit tanácsolunk annak, aki életmódváltásba kezd a napokban, esetleg fogyni szeretne: egyen kevesebbet, mozogjon többet és motiválja magát pár mutatós sportruhával a Schiszler Nike kínálatából!


Amit még érdemes tudni róluk:
- minden termékre fél év garanciát vállalnak,
- egy félresikerült ajándékválasztás után lehetőséged van cserét kérni,
- ha nincs a méretedben a kiválasztott termékből, a bajai vagy kecskeméti partnerüzletekkel együttműködve minden további nélkül megoldást találnak a problémádra,
- az üzletben ajándékutalványok is kaphatók 2.000, 5.000, 10.000 és 20.000 Ft-os értékekben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés