2024. 07. 21.
Dániel, Daniella
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Modern? Minimál? Antik? Ezek együtt?! – Sánta Eliza szakértő segít „feldobni” lakását a Diego Kalocsa -33; -50 %-os akciós kínálatából

Tóth Barna  |  2018. 07. 07., 10:00

A lakberendezés terén manapság az erős színek, látványos kiegészítők, ám mégis a helyiségek minimalista szemléletben berendszerezett terei hódítanak. A témában jártas szakemberrel, Sánta Elizával jártuk körbe a kalocsai Diego üzletét, hogy megannyi ötlettel és manapság használatos megoldással segítsük olvasóinkat. Egy csokor érdekességet, tippet, trükköt szedtünk össze, egyedi ötletekkel és szemlélettel fűszerezve.

A modern jól megfér a régivel. A természetesség és a minőségi anyagok harmóniája még mindig alapvető, mindez azonban ötvöződik egy erőteljes és gazdag színvilággal. Továbbra is fő szempont a kényelem és a praktikum. A berendezési tárgyak terén mindent lehet, aminek története és stílusa van, és hódít a "csináld magad" mozgalom is.

Antikolt, régi vagy modern, esetleg művészi megoldásokkal kombinált…? Jöhet!!!

Szakértőnkkel Sánta Eliza 3 dimenziós látványtervezővel eredtünk a mostani lakberendezési trendek nyomába a kalocsai Diego üzletében, ahol a laminált és vinyl padlók, szőnyegek, egyedi faltapéták, függönyök nyújtotta lehetőségeket vettük szemügyre, a kiemelt, 33 és 50 százalékos akciók mellett.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

LÁTHATÓ, HOGY EGYRE MEREDEKEBB TRENDEK HÓDÍTANAK, ÍGY STÍLUSUKBAN, JELLEGÜKBEN EGYMÁSTÓL TÁVOLI ELEMEKET KELL HARMONIKUS EGYSÉGBE SZERVEZNI.

Míg korábban a klasszikus, minimál, modern stílusok követték egymást, ma ezek teljes keveredése vált népszerűvé. A legfontosabb és egyben a legnagyobb kihívás: rendet és harmóniát teremteni ebben a sokadalomban, tartja a lakberendezési szakember.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Lerántjuk a leplet!

Az üzletben megismerhetjük a legnépszerűbb laminált parketta típusokat, a régi linóleum forradalmian új változatát, a vinyl padlót, annak előnyeit, felhasználási területeit, a függönyök, szőnyegek ideális alkalmazását. De hogyan rendezzük el ezeket úgy, hogy harmónikus egységbe kerüljenek a helyiségekben elhelyezett bútorokkal, dekorációs elemekkel, vagy az ülőgarnitúra kárpitjával?!

Az alábbi videóban Sánta Eliza lakberendező, 3D-s látványtervező vezeti be olvasóinkat a mai lakberendezési trendek nem mindennapi, színkavalkádos világába:

Padló: A természethez igazítva

A modern megjelenésű, fózolt, ám mégis természetes fahatású laminált padlók népszerűsége mit sem kopott, sőt, ezeket manapság egy színeiben erőteljes függönnyel és a nagymama dohányzóasztalával egyaránt kombinálhatjuk.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Tapéta: kiváló dekorációs elem, kiemelkedő tulajdonságokkal megáldva

Egyedi és egyben modern tapétákkal is feldobhatjuk a szobát, mindegy, hogy a teljes helyiséget, vagy, annak egy falát, falrészletét akarjuk dekorálni. A tapéták nem csak szépek és divatosak, könnyen tisztíthatók is, így az extra megjelenés mellett gyakorlati előnyük is van a festett felületekkel szemben.  

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Diego Kalocsában padló- és darabszőnyegek frontján is jó helyzetben vagyunk:

AZ EGYEDI VÁLASZTÉK MELLETT MOST A 33, ILLETVE 50 SZÁZALÉKOS AKCIÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN IGAZÁN JÓ ÁRON JUTHATUNK MINŐSÉGI, KIVÁLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ, PIHE-PUHA DARABOKHOZ.

Hová tegyünk padlószőnyeget…?

A padlószőnyeget a szakértő főként a hálószobába ajánlja. Azon túl, hogy komforttal és melegséggel tölti meg azt, ebben a helyiségben tartósan szép is marad. Boldogan játszhatnak rajta a gyerekek, sőt az ágyról azonnal mi magunk is puha, meleg felületre léphetünk.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Darabszőnyeg: Mutatós és örökérvényű

A Diegóban a darabszőnyeg-kínálat mellett sem mehettünk el szó nélkül, sőt!
Sánta Eliza elmondta, manapság főként az egyszínű, hosszúszőrű darabok népszerűek, de az erőteljes, színes darabok is hódítanak, hiszen az idei év meghatározója a színkavalkád. Ezzel a hasznos kiegészítővel ráadásul könnyedén feldobhatjuk a teret.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Hálóban, nappaliban vagy gyerekszobában egyaránt alkalmazhatjuk őket. Sőt,

A DIEGO BÁTYAI ÚT KERESKEDÉSÉBEN ÚJ TERMÉKKÉNT MUTATÓS KONYHAI SZŐNYEGEK KÖZÜL IS VÁLOGATHATUNK!

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

DIEGO KALOCSA: „A STÍLUSOS OTTHONÉRT”
Kalocsa, Bátyai út 23/A

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK