2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Modern? Minimál? Antik? Ezek együtt?! – Sánta Eliza szakértő segít „feldobni” lakását a Diego Kalocsa -33; -50 %-os akciós kínálatából

Tóth Barna  |  2018. 07. 07., 10:00

A lakberendezés terén manapság az erős színek, látványos kiegészítők, ám mégis a helyiségek minimalista szemléletben berendszerezett terei hódítanak. A témában jártas szakemberrel, Sánta Elizával jártuk körbe a kalocsai Diego üzletét, hogy megannyi ötlettel és manapság használatos megoldással segítsük olvasóinkat. Egy csokor érdekességet, tippet, trükköt szedtünk össze, egyedi ötletekkel és szemlélettel fűszerezve.

A modern jól megfér a régivel. A természetesség és a minőségi anyagok harmóniája még mindig alapvető, mindez azonban ötvöződik egy erőteljes és gazdag színvilággal. Továbbra is fő szempont a kényelem és a praktikum. A berendezési tárgyak terén mindent lehet, aminek története és stílusa van, és hódít a "csináld magad" mozgalom is.

Antikolt, régi vagy modern, esetleg művészi megoldásokkal kombinált…? Jöhet!!!

Szakértőnkkel Sánta Eliza 3 dimenziós látványtervezővel eredtünk a mostani lakberendezési trendek nyomába a kalocsai Diego üzletében, ahol a laminált és vinyl padlók, szőnyegek, egyedi faltapéták, függönyök nyújtotta lehetőségeket vettük szemügyre, a kiemelt, 33 és 50 százalékos akciók mellett.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

LÁTHATÓ, HOGY EGYRE MEREDEKEBB TRENDEK HÓDÍTANAK, ÍGY STÍLUSUKBAN, JELLEGÜKBEN EGYMÁSTÓL TÁVOLI ELEMEKET KELL HARMONIKUS EGYSÉGBE SZERVEZNI.

Míg korábban a klasszikus, minimál, modern stílusok követték egymást, ma ezek teljes keveredése vált népszerűvé. A legfontosabb és egyben a legnagyobb kihívás: rendet és harmóniát teremteni ebben a sokadalomban, tartja a lakberendezési szakember.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Lerántjuk a leplet!

Az üzletben megismerhetjük a legnépszerűbb laminált parketta típusokat, a régi linóleum forradalmian új változatát, a vinyl padlót, annak előnyeit, felhasználási területeit, a függönyök, szőnyegek ideális alkalmazását. De hogyan rendezzük el ezeket úgy, hogy harmónikus egységbe kerüljenek a helyiségekben elhelyezett bútorokkal, dekorációs elemekkel, vagy az ülőgarnitúra kárpitjával?!

Az alábbi videóban Sánta Eliza lakberendező, 3D-s látványtervező vezeti be olvasóinkat a mai lakberendezési trendek nem mindennapi, színkavalkádos világába:

Padló: A természethez igazítva

A modern megjelenésű, fózolt, ám mégis természetes fahatású laminált padlók népszerűsége mit sem kopott, sőt, ezeket manapság egy színeiben erőteljes függönnyel és a nagymama dohányzóasztalával egyaránt kombinálhatjuk.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Tapéta: kiváló dekorációs elem, kiemelkedő tulajdonságokkal megáldva

Egyedi és egyben modern tapétákkal is feldobhatjuk a szobát, mindegy, hogy a teljes helyiséget, vagy, annak egy falát, falrészletét akarjuk dekorálni. A tapéták nem csak szépek és divatosak, könnyen tisztíthatók is, így az extra megjelenés mellett gyakorlati előnyük is van a festett felületekkel szemben.  

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Diego Kalocsában padló- és darabszőnyegek frontján is jó helyzetben vagyunk:

AZ EGYEDI VÁLASZTÉK MELLETT MOST A 33, ILLETVE 50 SZÁZALÉKOS AKCIÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN IGAZÁN JÓ ÁRON JUTHATUNK MINŐSÉGI, KIVÁLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ, PIHE-PUHA DARABOKHOZ.

Hová tegyünk padlószőnyeget…?

A padlószőnyeget a szakértő főként a hálószobába ajánlja. Azon túl, hogy komforttal és melegséggel tölti meg azt, ebben a helyiségben tartósan szép is marad. Boldogan játszhatnak rajta a gyerekek, sőt az ágyról azonnal mi magunk is puha, meleg felületre léphetünk.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Darabszőnyeg: Mutatós és örökérvényű

A Diegóban a darabszőnyeg-kínálat mellett sem mehettünk el szó nélkül, sőt!
Sánta Eliza elmondta, manapság főként az egyszínű, hosszúszőrű darabok népszerűek, de az erőteljes, színes darabok is hódítanak, hiszen az idei év meghatározója a színkavalkád. Ezzel a hasznos kiegészítővel ráadásul könnyedén feldobhatjuk a teret.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Hálóban, nappaliban vagy gyerekszobában egyaránt alkalmazhatjuk őket. Sőt,

A DIEGO BÁTYAI ÚT KERESKEDÉSÉBEN ÚJ TERMÉKKÉNT MUTATÓS KONYHAI SZŐNYEGEK KÖZÜL IS VÁLOGATHATUNK!

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

DIEGO KALOCSA: „A STÍLUSOS OTTHONÉRT”
Kalocsa, Bátyai út 23/A

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK