2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Mondj igent a Rózsa Szalonra!

Mondj igent a Rózsa Szalonra!
Bényi Eszter  |  2017. 04. 20., 10:00

Lassan nyakunkban a nyár, közeledik a jó idő, és ezzel együtt a gyönyörű esküvők időszaka is. Lehetsz akár a boldog menyasszony, a büszke vőlegény, vagy az izgatott örömanya, közeli rokon, készülhetsz esetleg a baráti társaság tagjaként idén esküvő(k)re, egyvalamit tudnod kell: a bajai Rózsa Szalont semmiképp se hagyd ki, ha az öltözékedről van szó! Hogy miért is? Mutatjuk!

És nem is akárhogyan! Hiszen tudjátok milyen fontos nekünk a hitelesség, az egyediség, szeretjük a legapróbb részletekig megtudni és megmutatni nektek a dolgokat, na és persze imádunk tesztelni…

Az esküvői készülődés szezonjában így jutottunk el egy különleges hangulatú esküvői ruhapróbára a bajai Rózsa Szalonba, Dórival és Hubával, akik még korábban jegyezték el egymást, jelenleg tervezgetik esküvőjüket. Ők is - mint mindenki - a legszebbek szeretnének lenni a nagy napjukon, de a gyönyörű ruha önmagában nekik sem elég, hiszen ennek kiválasztásánál sok más szempontot is figyelembe kell venni.

Evanics Rózsa három évtizedes (!) szakmai tapasztalattal a háta mögött, több száz elégedett menyasszony és vőlegény felöltöztetése, és sok-sok bemutató levezénylése után is tudott újat mutatni nekünk. Határozottan, de mégis barátságos mosollyal várt minket a halászlé fővárosában, a Jelky tér melletti polgári épületből átalakított gyönyörű szalonjában.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell, rögtön úgy éreztem, hogy a divat szépségeinek rejtett kis műhelyébe csöppentem, telis tele különleges csodákkal, és nemcsak a menyasszonyi ruhákat illetően! Régóta ismertem Rózsa keze munkáit – ami ma is a minőség és elegancia védjegye –, azonban meglepődve láttam már a bejárat mellett sorakozó páratlan alkalmi ruha kínálatot. Mert mi nők – és persze a párjaink is – szeretjük, ha nem jön velünk szembe ugyanaz a darab, amire itt különösen ügyelnek!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Amíg én a női és férfi alkalmi ruhákat nézegettem, a mi ifjú jegyespárunkat Rózsa azonnal faggatni kezdte, róluk, az elképzeléseikről, az esküvői előkészületekről. Nagyon meglepődtem, mert bár időpontra jöttünk, azt gondoltam sürgetve kezdődik majd egyből a ruhapróbálgatás, aztán gyorsan vége is szakad, de kellemesen csalódtam, mert mindenekelőtt egy komplett és nagyon hasznos tanácsadást kaptak.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A pár megismerése, a kezdeti beszélgetés velük az elképzeléseikről, az hogy milyen esküvőjük lesz, sok mindent meghatároz. Ezért is tartom nagyon fontosnak elsőként az ismerkedést, hogy a legjobb tanácsot tudjuk adni a hozzánk érkező pároknak, nem utolsó sorban az egyedi igényeiket is ismerjük és meg tudjuk valósítani. Nekünk az a fontos, hogy életük legszebb napján ne kelljen feszengeniük, és elégedetten gondoljanak vissza ránk – kezdett bele Rózsa, a szalon alapítója, majd folytatta is:

Kezdjük Hubával! Mi ugyanis mindig a vőlegénnyel szoktuk kezdeni, de a próbálgatás természetesen a szalon adottságaival, szakképzett munkatársaim segítségével párhuzamosan is mehet, így a pár dönti el, hogy ebből mit osztanak meg egymással. Mivel Huba kék szemű, szőke hajú, vékony srác, ezért egy fiatalos, kék színű, slim fit szabású esküvői öltönyt képzelek el rá – így hangzott az első tanács, és azonnal bele is bújtattuk a vőlegényt ebbe:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És láss csodát, mindenkinek elállt a lélegzete! A kényelmes Clemonte öltönyhöz pezsgő színű Olymp inget választottunk, amit swarowski mandzsetta gomb díszített. Mindehhez egy elegáns cipőt is találtunk, ami nemcsak divatos, hanem gumi talpával és bőr felső részével nagyon kényelmes is volt Huba elmondása szerint.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És a leendő vőlegény ezennel be is fejezte a próbálgatást, hiszen annyira beleszeretett a fenti szettbe, hogy nem is volt hajlandó mást felvenni. Egyébként hatalmas választékból szemezgethetett volna, úgy az esküvői, mint az alkalmi öltönyöket, az ingeket és cipőket illetően.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Én ezt nem is bántam, mert már alig vártam, hogy egzotikus arcú menyasszonyunk elkezdje a ruhamustrát. Amikor Dórival beléptünk a szalon csajos részébe – mert itt van ilyen is – megszűnt a tér és az idő számunkra, hiszen ez a látvány fogadott:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Dórinak Rózsa többféle stílusú és szabású ruhát is ajánlott, mindenképp azt javasolta, hogy arcát és felsőtestét, a vállát, dekoltázsát hangsúlyozzuk, de mivel nem tartozik a magas nők közé, ezért inkább a félsellő fazonú ruhákat ajánlotta neki, de hozzátette: 


Valahol minden nő hercegnőnek akarja magát érezni a menyasszonyi ruhájában, és aki elzárkózik ettől gyakran ő szeret bele a legjobban, amikor felhúzza – osztotta meg tapasztalatát a szalon vezetője.

Nos, Dóri pont az elzárkózottak táborát erősíti… [No, majd meglátjuk!- A szerk.]

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Elsőként egy a Rózsa szalon által készített saját ruha került rá, ami félsellő fazonú, lefelé bővülő, abszolút alakformáló, és nagyon könnyű, fehér ruha:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Szerintünk nagyon szépen kiemeli Dóri alakját, és meglepően meg is nyújtja azt. Na, de egy ruha nem ruha, következzen hát a második csoda, ami a Morilee kollekció egyik darabja, nagy abronccsal, francia csipkével díszített, pezsgő színű, bő szoknyás – amolyan igazi hercegnős:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell – de talán a fotókon is látszik –, hogy amennyire kizárta az ilyen szabású ruhát, a mi Dóri menyasszonyunknak ez lett a kedvence, le sem akarta venni!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Nézzétek meg, milyen csinos cipőt talált hozzá, ami szintén szerelem volt első látásra.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A fátyolról és a kiegészítőkről nem is beszélve!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha már Kalocsáról jöttünk, stílusosan egy eredeti kézzel rajzolt és hímzett, riseliős ruhát is Dórira adott Rózsa, akinek ez saját tervezése és egyben az egyik legkedvesebb ruhája is:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Apropó kalocsai menyasszonyi ruha! Emlékeztek még Lipcsei Bettára, a 2011-es Miss Universe Hungary nyertes szépségére, a Talpig Nő műsorvezetőjére? Ezen a fotón ő is Rózsa-ruhában tündököl:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az esküvői ruhák és kiegészítők kölcsönzése és készítése mellett a Rózsa Szalonban a legdivatosabb alkalmi női és férfi öltözékekkel, gyönyörű cipőkkel, táskákkal és ékszerekkel találkozhatsz.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A férfiakat és nőket itt egyforma törődéssel szolgálják ki, a szakképzett varrónők méretre igazítást is vállalnak, segítenek megtalálni a tökéletes hozzád illő stílust, és vallják, hogy egyben önmagadat is. Mindenkivel személyesen foglalkoznak, mindig megfelelő időt szánnak a tervezésre.
A menyasszonyok, vőlegények mellett felöltöztetik az egész násznépet! Itt tényleg mindent megtalálhatsz egy helyen, szinte karnyújtásnyira Kalocsától! Nos, ha nem hiszed, győződj meg róla a www.rozsaszalon.hu honlapon, jelentkezz be a +36 30 501 59 34-es mobilszámon, vagy csak ugorj be körülnézni Baján, a Jelky tér 3-ba, de ha ajándékozni szeretnél a Rózsa szintén tökéletes választás!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Hogy Dóri és Huba miben mondják ki majd a boldogító igent, maradjon az ő titkuk, de az már biztos: ők igent mondtak a Rózsa Szalonra!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 08., 08:25
Az idős nő utána a Long Island-i intézményből kórházba került. Még >>>
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK