2022. 09. 29. csütörtök
Mihály
: 411 Ft   : 430 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Okos készüléket az otthonunkba?! De hogyan válasszunk? – Intelligens ajánlatok, bomba árak a Kalocsai Treff Vasboltban

Okos készüléket az otthonunkba?! De hogyan válasszunk? – Intelligens ajánlatok, bomba árak a Kalocsai Treff Vasboltban
Tóth Barna  |  2018. 04. 01., 19:58

Egyre több új okos funkció, ötletes megoldások és szélesebb felhasználhatóság – manapság nem könnyű eligazodni a háztartási gépek folyamatosan fejlődő világában –, de itt a segítség! A Treff Vasbolt szakembereit jó ötletekért és intelligens megoldásokért kerestük fel, de azt is megtudtuk, mi mindenre kell még odafigyelni vásárlásnál. A kalocsai Treff Vasboltban, a város egyik legsokoldalúbb műszaki boltjában az otthon és háztartás legfontosabb alappilléreit jártuk körbe, szakemberek segítségét kérve a tájékozódáshoz az okos háztartási gépek világában. Miért pont ott? Mert a Treff szaküzletében a széles kínálat mellett szuper árak várnak!

Mutatós gépek, számos új funkció és rengeteg tudás…! „Ó Mondd, te kit választanál”?

A nap mint nap használt berendezéseink, mára tekintélyes tudással és vonzó külcsínnel lettek felruházva. A nappaliban található szórakoztató elektronikai cikkeken túl, érdemes azonban más helyiségek felé is tekintgetni, hiszen a háztartási nagygépeink, legalább annyira hozzájárulnak az életminőségünk javításához. A modern berendezések megkönnyítik a házimunkát, időt spórolnak, amit a családdal, vagy kellemesebb foglalatoságokkal is tölthetünk. Nem beszélve arról, hogy mennyivel gazdaságosabbak, mint elődeik. Az óriási választék és a számos meggyőző funkció, egyre több lehetőséget kínál, azonban nagyban megnehezítik a választást.

A KALOCSAI TREFF VASBOLTBAN, MOST A HÁZTARTÁS NÉHÁNY ALAPPILLÉRÉRE FÓKUSZÁLUNK: A HŰTŐRE, TŰZHELYRE, MOSOGATÓGÉPRE, MOSÓGÉPRE ÉS A SZÁRÍTÓGÉPRE.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ma már ezek a gépek is szuperokosak, különféle digitális funkciókkal ellátva. A használatuk során megannyi program és lehetőség közül választhatunk. Sokak otthonában ott vannak még ezek elődei, 10-15, vagy akár 20 éves hűtők, mosógépek, mosogatógépek is. Jól látszik, hogy az elmúlt egy két évtizedben óriási fejlődésen estek át nagygépeink. Vajon szebb lesz-e a ruha, egy okosmosógépben…?! Vagy tovább eláll az étel, az intelligens hűtőben…?! Ma már nem feltétlenül csak azért vásárolunk új készüléket, mert az előző beadta a kulcsot és a javítása nem éri meg, hanem mert bizony, számítanak a kényelmi funkciók. Emelik otthonunk és életünk komfortját. Nem mellesleg szép ajándék, ha meglepjük a háztartásunkban élőket egy mutatós, modern géppel.

A KALOCSAI TREFF VASBOLTBAN A KERTI GÉPEK, FŰNYÍRÓK, SZERSZÁMOK, BARKÁCSESZKÖZÖK MELLETT, MODERN HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEKET IS TALÁLSZ, RÁADÁSUL MOST BOMBAJÓ ÁRON!

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Haladjunk is sorban:

A hűtő

A technológiai fejlődés ezeket a gépeket, mind megjelenésükben, mind tudásukban jelentősen átalakította. Ma már nem meglepő, ha a hűtő kiírja, hogy elfogyott a tej és a felvágottakból is hamarosan hozhatjuk az utánpótlást. Más típusok pedig hideg szódavizet és jégkockát szolgáltatnak. Azonban elgondolkodtató, vajon mennyire fontos az érintőképernyő a készüléken… Vagy inkább nagyobb hasznát vesszük a kombinálható tárolórekeszeknek?!

A KALOCSAI TREFF VASBOLT SZAKEMBEREINEK TAPASZTALATAI ALAPJÁN, SOKKAL INKÁBB FONTOS A FUNKCIONALITÁS.

Jelentős szempont, hogy hány fős családot szolgál ki a hűtő és milyen szokásaink vannak. Nem minegy, hogy egy fél baromfiudvart akarunk elhelyezni benne, vagy csak egy kis szalámit a zöldségek és az üdítő mellé. Az sem mellékes, hogy szükségünk van-e kombinált, fagyasztóval ellátott készülékre, vagy sem.

AZ OKOS ENERGIAFELHASZNÁLÁS

A mai hűtőkkel szemben már alapelvárás, hogy takarékosak, de vannak köztük, amelyek ebből a szempontból már-már a tökéletesség határát súrolják. A Treff csapata abban is segít, hogy könnyedén eligazodj a készülékek között és az igényeidnek megfelelőt válaszd!

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A tűzhely

GÁZ, KOMBINÁLT VAGY ELEKTROMOS?!

Választhatunk gáztűzhelyet, kombinált készüléket, de manapság leginkább a teljesen elektromos darabok hódítanak. Otthonunk „adottságait” azért vegyük figyelembe, mivel ezek korlátozhatják a lehetőségeinket! Az esztétikumon túl, a különböző funkciókra és a megbízhatóságra kell fókuszálni. Így akár sokáig hű társunk maradhat egy jó tűzhely. A kerámiafőzőlapos kivitelek tisztántartása könnyebb, mint a gáztűzhelyeké. Gondoljunk csak bele, egy kiadós vasárnapi főzőcskézés után azért akad némi tennivaló ezen a területen is. A beépíthető darabok pedig a konyha szerves részeként jelennek meg mindennapjainkban.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A mosogatógép

Mosogatógép-vásárlás előtt, kell egy kis „önvizsgálatot” végeznünk. Hány fős a család és milyen étkezési szokásokkal rendelkezünk? Magunk főzünk, vagy a rendelt étel után kell a tányérokat, evőeszközöket tisztává varázsolni? Ezek a szempontok ugyanis jelentősen befolyásolják, hogy hány terítékes gépet érdemes választanunk. Egyes típusok már érzékelik a töltöttség állapotát, sőt az előmosást is elvégzik helyettünk!

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

HASONLÍTSUK ÖSSZE A KÉZI MOSOGATÁSSAL!

Tény, hogy ha a gépre bízzuk a munkát, az jóval kevesebb vízzel is beéri. Nem beszélve a megtakarított időről, az időzíthetőségről és arról, hogy egy nyűgős házimunkát kipipálhatunk a listáról. Figyeljünk oda arra is, hogy hová tennénk a gépet a konyhánkban, hiszen hiába találtuk el jól a terítékek számát, ha nem fér be a kiszemelt helyre!

A mosógép

ELÖLTÖLTŐST? FELÜLTÖLTŐST?

Ez mit sem változott az évek folyamán. A kérdést főként az határozza meg, hogy hová szeretnénk elhelyezni. Fontos a jól megválasztott kapacitás is, vagyis, hogy egyszerre mennyi ruhát szeretnénk mosni.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A soron következő szempontok az energiahatékonyság és a rá szánt pénzösszeg nagysága. Ezek alapvetően behatárolják, hogy milyen gépre van szűkségünk. A Treff szakemberei arra is felhívták a figyelmet, hogy ma már a márkahűség sem garancia arra, hogy biztosan jó készüléket vásárolunk. Érdemes utánajárni, hogy a kiszemelt márka bizonyos típusától mire számíthatunk. A Treffesek ebben is segítenek, elkerülve, hogy „zsákbamacskát” vegyünk.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A szárítógép

A szárítógépek nagyon praktikusak. Nem, vagy csak alig kell teregetni és a kedvenc ruhánkat is sokkal hamarabb felvehetjük. A vasalót is kevesebbszer vesszük majd elő! A gépben száradt ruhadarabok puhábbak és a gyűrődések javát is elfelejthetjük. Egyetlen hátrányuk a fogyasztásuk. A gyártók ezért takarékossági funkciókkal szerelték fel a szárítógépeket. Alapvetően kétféle típusuk létezik:

A kondenzációs szárítógépek ugyan olcsóbbak, hátrányuk, hogy többet fogyasztanak és kevésbé kímélik a ruhákat.

A hőszivattyús szárítógépek ugyan többe kerülnek, de akár 65 százalékkal is kevesebbet fogyasztanak, mint a kondenzációs társaik. Alacsonyabb hőfokon szárítanak, így a ruhákat is jobban kímélik.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

AZ OKOS ÉS MINŐSÉGI HÁZTARTÁSI GÉPEK MELLETT INTELLIGENS KISZOLGÁLÁST ÉS MOST KÜLÖNÖSEN MEGGYŐZŐ ÁRAKAT TALÁLSZ A KALOCSAI TREFF VASBOLTBAN

De mi minden van még itt!

A Treffben kerti gépeket, fűnyírókat, barkácseszközöket, szerszámokat, háztartási kisgépeket, multimédiás és telekommunikációs termékeket, csavarokat, zárakat és megannyi aprócikket is találsz!Nézd meg a Treff kínálatát képgalériánkban, és „treffelj” háztartási gépet a város legsokoldalúbb boltjában, Kalocsán, a Rákóczi utca 4 szám alatt.
Tel.: 78/461-624

Treff műszaki szaküzlet – szerszám, műszaki cikk egy helyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 28., 20:23
Vállalkozásként üzletelt kábítószerrel – kristállyal – egy kalocsai család, amibe még a legfiatalabb családtagot, egy 13 éves lányt is bevontak. Az anyagra a bátyjai is rákaptak. A nyomozás során lőszer is előkerült. Még >>>
2022. 09. 28., 08:30
Feloldja a tűzgyújtási tilalmat a hatóság szerdától Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében is, ezzel Magyarország teljes területén megszűnik a korlátozás. Még >>>
2022. 09. 28., 07:24
Ezekben a napokban a posta a kalocsai háztartásokba is kézbesíti a KSH, a borítékon „HIVATALOS ÉRTESÍTÉS” feliratú levelét. Még >>>
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés