2022. 01. 27. csütörtök
Angelika
: 360 Ft   : 319 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Pilvax Hotel – A hagyományok és a modernitás ötvözete

Gazsó Rita  |  2019. 10. 21., 15:15

A patinás környezetbe tökéletesen illeszkedő, elegáns, ugyanakkor belülről fiatalos, modern dizájnnal megálmodott Hotel Pilvax, Kalocsa belvárosában üzemel néhány éve. Az utazók körében egyre népszerűbb, ugyanakkor a helyiek egy része több szolgáltatásáról talán nem is tud, pedig szívesen várják őket is – tudtuk meg Szabó Gabriella szálloda igazgatótól.

- Mikor nyitott meg Kalocsa jelenleg egyetlen szállodája?

-
A Pilvax Hotel három és fél éve üzemel Kalocsa belvárosi részén. Megépítése hiánypótló beruházás volt, mivel a városban, illetve a szűk vonzáskörzetben sincs hasonló szálláshely. A szálloda a Hotel & More Holding tagja, amely számos minőségi szálláshelyet üzemeltet országszerte. A háromcsillag Superior besorolású, 15 szobával rendelkező szálloda összesen 31 vendéget tud fogadni.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Eredetileg business-jellegű hotelnek épült, vendégkörünk éppen ezért főleg az üzletemberek, az átutazó, egy-két éjszakát nálunk tartózkodó turisták közül kerül ki. A Pilvax Hotel – az idő haladtával – szerencsére egyre jobban bekerül a köztudatba, amelynek köszönhetően folyamatosan erősödnek a foglaltsági mutatóink.

Többségében, 60-65 százalékban belföldi vendégek érkeznek hozzánk. A városhatár közelében elhaladó színvonalas kerékpárútnak köszönhetően a tavaszi-őszi szezonban nagyon sok a bel- és külföldi kerékpáros szállóvendég is.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

- Milyen szolgáltatásokat kínál a hotel?

- Nagyobb családi rendezvényekkor szívesen veszik igénybe főként a kalocsaiak, amennyiben szállásszolgáltatást is igényelnek. Lakodalmak, nyugdíjas találkozók, osztálytalálkozók alkalmával szintén sokan szállnak meg nálunk csoportosan. Étterem híján viszont olyan rendezvényeket sajnos nem tudunk vállalni, ahol étkeztetésre van szükség.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Korszerű technikával ellátott negyven férőhelyes nagyobb és 10-12 férőhelyes kisebb konferenciatermünkkel, kiváló helyszínt tudunk biztosítani például konferenciákhoz, céges reggelikhez, egyéb rendezvényeikhez, magánjellegű megbeszélésekhez.

Borospincénkben hajósi pincészetekkel együttműködve szervezünk bórkostolókat, de bármilyen egyéb összejövetelt is rendezünk igény szerint.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

- A helyieket mivel várja még a szálloda?

- Szállóvendégeink igényeivel összeegyeztetve külső vendégek is használhatják a hotel szaunáját nyitvatartási időnkben, reggel 6-tól este 10-ig, hétfőtől vasárnapig, igaz erről viszonylag kevesen tudnak.

A kalocsaiak körében szintén kevésbé ismert, hogy kávézónk és a szálloda bárjának szolgáltatásait nem csak szállóvendégeink vehetik igénybe, mindenkit szívesen várunk finom kávékkal, teákkal, italokkal, üdítőkkel.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>
2022. 01. 26., 09:31
Az arra jogosultak hamarosan számíthatnak a tavalyi évre vonatkozó személyi jövedelemadó visszatérítésére, ezzel kapcsolatban pedig egy új fontos kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 01. 25., 19:00
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Molnár Gábor, a Fülöp Ferenc Díjas táncos hétfő hajnalban elhunyt! Még >>>
2022. 01. 25., 18:17
Az életmentés csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. Még >>>
2022. 01. 25., 15:57
A Kalocsai Járásbíróság gyorsított eljárásban öt év börtönre, és tíz év kiutasításra ítélt egy 31 éves ukrán férfit, akit embercsempészés miatt állított az ügyészség bíróság elé. Még >>>
2022. 01. 25., 15:16
A Petőfi Zenei Díjakat a Duna Televízión közvetített ünnepség keretébe adták át vasárnap. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés