2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Heti körkép

Itt találod az összes cikket a „Heti körkép” témában!

Heti körkép – Hírösszefoglaló szinte politikamentesesen

Heti körkép – Hírösszefoglaló szinte politikamentesesen

Jó hírek Dusnokról, szomorú hír Öregcsertőről, szobor- és focipálya-avatás, gasztronómiai siker Kalocsán, valamint a focistáink újabb diadala – ez fért ma a videóval is kiegészített heti összefoglalónkba, no, meg elég sűrű programajánló.
2019. 10. 07., 09:04
Font Sándor: Bagó Zoltánnak „lefőtt a kávé” a Fideszben

Exkluzív videóinterjút adott portálunknak Font Sándor országgyűlési képviselő, amelyben a jövő hétvégi választáson való részvételre buzdított, a választás tétjéről, továbbá a Fidesz–KDNP jelöltjeinek riválisairól, a Kalocsán folyt miniszteri szintű egyeztetésekről is beszélt, és azt is kifejtette, miért járhatnak jobban velük azok is, akik nem rájuk akarnak szavazni.

2019. 10. 04., 14:15
Heti körkép – Nem csak Kalocsa híreivel

Ezen a héten több hírünk került be válogatásunkba a Kalocsai-Sárköz más településeiről, mint városunkból. Nem mintha itt ne történtek volna érdekes dolgok. Mindezekről most is videón is beszámol Borbély-Juhász Ágnes és Tóth Barna.

2019. 09. 06., 15:05
Heti körkép – Több örömteli hír mellett sajnos volt egy tragikus baleset is

A kalocsai színházban teltházas fórumot tartott Szijjártó Péter, megmaradt az iskola Öregcsertőn, megújult az óvoda-bölcsőde Hajóson, új főzőverseny indult Szakmáron, meghalt egy fölborult kamion sofőrje Miskén. Kilenccsapatos kézilabda-rangadó volt Kalocsán, Bátyán pedig a szakmári focisták „kiénekelték a hazaiak csőréből a sajtot”. Programajánlónkban falunapok, fesztivál, koncert és kiállítás is szerepel – minderről élő videós bejelentkezésünket utólag is megtekinthetik olvasóink.

2019. 08. 23., 13:57
Heti körkép – Ezen a héten csak örömteli híreink voltak!

Hosszúhétvége, ünnepségek garmadája, buli hegyek, sporttáborozó gyerekek, és még a kézilabdás lányok is jól játszottak. Cikkünkben a vonatkozó kattintható hivatkozások és a témaköröket feldolgozó, ma 11-kor sugárzott élő videónk beágyazott felvétele.

2019. 08. 16., 15:00
Heti körkép – Hosszú hét után hosszú hétvége, hurrá!

Hú, megint húzós hét áll mögöttünk és előttünk egyaránt. Borbély-Juhász Ágnes és Tóth Barna ma délelőtt élő videón mondta el, mik voltak a legfontosabbak a héten, itt és most pedig írásban is összeszedjük a lényeget.

2019. 08. 09., 14:12
Öröm és gyász Öregcsertőn, máshol minden szinten állt a bál

Falunapi vigasságok és tragikus események: öngyilkosság és tömegverekedés tette emlékezetessé a mögöttünk hagyott hetet. Nem csillapodik, és a választásokig valószínűleg már nem is fog csillapodni a közéleti hullámverés – két sajtótájékoztatóról is beszámoltunk. E hétvégén Gubbantós és KALOhírek Piknik, kiállításmegnyitó fog izgalmakat hozni, jövő hétvégén őrület.

2019. 07. 26., 16:30
Heti körkép, videóval! - Amerikai focival és horgászversennyel színesített falunaptól a bátyai mintaprojektig

E heti legfontosabb híreink vidéki blokkja a Homokmégyi Falunappal indult, majd két solti hírrel folytatódott. A jó, hogy hamarosan indul a solti városközpont kivitelezése, a rossz pedig hogy bezárt az Aranykulcs Vendéglő, amellyel megszűnt az állandó illemhely használati lehetőség a településen. A vidéki hírek sorát a bátyai vízmegtartó mintaprojekt indulásáról szóló örömhír zárta.

2019. 07. 19., 13:57
Heti körkép, videóval! – Megújulás nehézségekkel, forró nyári napok a közéletben, üdítő meglepetésként focigála Kalocsán

E heti, legfontosabb cikkeink közt Kalocsa két pályázati projektjéről, egy választási jelölő szervezet csapatának bemutatásáról, egy másik stáb programismertetőjéről, egy harmadik polgármesterének a térség országgyűlési képviselőjével folytatott pengeváltásáról, valamint az utóbbi eset egyik szereplője, Font Sándor portálunknak adott nagyinterjújáról, és két szenzációgyanús sporthírről is olvashatnak. A programajánló most sem marad el: homokmégyi, szelidi és kalocsai programokat ajánlunk olvasóink figyelmébe. Videós összefoglalónkban Tóth Barna beszélgetőtársa ezúttal Borbély-Juhász Ágnes helyett Bényi Eszter volt.

2019. 07. 12., 16:01
Heti körkép VIDEÓVAL! – Idén elmaradt az uborkaszezon! Aktuális híreinket videónkon Borbély-Juhász Ágnes és Tóth Barna kommentálja

Falunap volt Foktőn, de elmarad a bátyai Fokhagymafesztivál. Választási megállapodást kötött Filvig Géza polgármesterjelölt és Sztojka István RNÖ-elnök. Kerpács Rezső lett Bolvári Ferdinánd polgármesterjelölt és stábja kampányszóvivője. Vállalkozói Klub alakult Kalocsán, illusztris vendégekkel. Kapus nélkül maradt a KFC, de remek eredményekkel tértek haza az OB-ről az evezőseink – ezek voltak a legfontosabbak a héten. Bővebben minderről a cikkben, amelybe ágyazva, felvételről most is megtekinthetik a Heti körkép élő videóját.

2019. 07. 05., 14:27
Heti körkép VIDEÓVAL! – Javul a bűnözési, romlik a baleseti statisztika, de szerencsére van, aki ellássa a sérülteket: elismerések Semmelweis-napon, közben Világ- és Európa-bajnokot is avattunk

E heti összefoglalónkban szó esik három gyilkosságról is, de szerencsére csak a rendőrségi statisztika kapcsán. A héten ugyanis nem folyt vér a térségben. Akit csak az ilyesmi érdekli, lapozzon! A többieknek az egészségügy, a Magyar Közút Zrt. és a KKC háza tájáról szolgálhatunk érdekes információkkal, a birkózás világából pedig egy szenzációs hírt is szállítottunk. Egy kisebb autóbaleset erre a hétre is jutott, de ez nem a következményei, hanem a tanulságai miatt volt érdekes.

2019. 06. 21., 14:10
Heti Körkép VIDEÓVAL! – Szívből Kalocsa, szívtájékon Sükösd és Fajsz, megújult csillagda és leromlott óvoda

Összefoglaltuk az elmúlt napok legfontosabb híreit. Cikkünkhöz kapcsolódó videónkban az izgalmasabb témákról – felújított és elöregedett tetőszerkezetekről, egy új, kalocsai jelöltállító szervezetről és a múlt héten nagy port fölvert késelési ügy fiatalkorú gyanúsítottjáról – portálunk munkatársai beszélgetnek. Ráadásnak vaskos programajánló a jövő hétre!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 09., 08:44
A kilencedik játéknaphoz érkeztünk, a feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 12. 08., 15:03
A fagyra elsősorban a leander gyökérzete érzékeny, ha az károsul, a növényben visszafordíthatatlan károsodást idéz elő. Még >>>
2023. 12. 08., 14:44
Ma este debütál új műsoruk, a Híradó Extra, ahol az első vendég Elekes Enikő lesz! Még >>>
2023. 12. 08., 09:12
A nyolcadik játéknaphoz érkeztünk, a feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 12. 07., 07:04
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, a feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 12. 06., 09:20
Ma érkezik a városháza dísztermébe a Mikulás, kinek puttonya ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK