Itt találod az összes cikket a „recept” témában!
Fekete Anikót, Kalocsa egyik legelismertebb gasztro-szakemberét a húsvéti szokásokról kérdeztük. A mestercukrász az alkalomból egy különleges recepttel is meglepett bennünket.
Amint azt Szűcsné Hajdú Mária elmesélte, meglepte, hogy sok pályázó közül a legjobb négy közé választották a sajtos tallért, amit nagyanyja receptúrája szerint készít már évtizedek óta.
Az egyetemet négy év után hagyta ott a fakanálért, és szakácstanulónak állt. Nemsokára végez, de ezen a pályán tanulna tovább is, pedig egyik részterületének már mestere: miután gluténérzékenységét diagnosztizálták, gluténmentes receptek kidolgozásába kezdett. Aztán a receptjeit föltette a netre, és máris nyolcezren követik, sőt, az országos sajtóban is volt visszhangja. Portálunknak a sikeréről és a terveiről is beszélt.