2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Farsangi mulatság a bölcsődében – A legkisebbek is élvezték a télűző partit

Farsangi mulatság a bölcsődében – A legkisebbek is élvezték a télűző partit
Mészáros Boglárka  |  2021. 02. 11., 13:20

A vírushelyzetre való tekintettel ebben az évben ugyan szűkebb körben, de február 10-én, szerdán a Kalocsa Város Óvodájához tartozó Bölcsődében is farsangoltak.

Színes álarcok, vidám hangulatot árasztó díszítés várja a kicsiket egész héten a kalocsai bölcsődében, ahol szerdán tartották a farsangi mulatságot. Az ilyenkor elmaradhatatlan farsangi mondókák, csoportos játékok hagyományos és trendi jelmezekkel párosultak. Izgatottan várták a napot a gyerekek, amikor a kisgyermeknevelőkkel együtt jelmezbe bújhatnak.
Ebben az időszakban minden a farsangról szól – a termeket a kisgyermeknevelők feldíszítették, a környéken pedig az önfeledt kacagást lehetett hallani.

Az eseményről Lovász Csabáné szakmai vezető tájékoztatta portálunkat.

A bölcsőde szakmai vezetőjétől megtudtuk, mi volt a 2021-es farsang legnépszerűbb jelmeze.

Legnépszerűbb a Minnie egér figura volt. Minden csoportban volt egy-két gyermek, valamint néhány kisgyermeknevelő, aki ezt a jelmezt választotta.”- mondta Lovász Csabáné, Edit.

A szülők idén is kreatívak voltak, érkezett a bölcsibe vadász, sárkány, hernyó, fagyi és még kakas is.


A csoportszobában szépen megterített asztalokról a szülők által felajánlott süteményekből csemegézhettek kedvükre a kisgyermekek.

Nincs mulatság zene nélkül!

A gyerekek egész délelőtt táncoltak és mókáztak a különböző színekben pompázó léggömbökkel.

Jó hangulatban telt el a délelőtt. Bízunk abban, hogy bár az időjósok mást mondanak, sikerült elűzni a telet!"- összegezte Lovász Csabáné a bölcsődei farsang történéseit.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés