2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Szombaton VW konszern találkozó Szeliden – A programot negyedszer szervezi meg a Hartai VW Konszern Klub

Helyszín: Szelid, Holdfény Camping
Dátum: 2020. június 13., szombat 10:00
Szombaton VW konszern találkozó Szeliden – A programot negyedszer szervezi meg a Hartai VW Konszern Klub

A Hartai VW Konszern Klub szervezésében immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a VW konszern találkozó és kiállítás a Szelidi tónál, a Holdfény Campingben, családi nappal kiegészülve.Mint ahogy a korábbi években is, most sem csak a környékről, hanem az ország minden pontjáról érkeznek majd szebbnél szebb Volkswagenek, Skodák, Seatok és Audik. Ők jutányos részételi díj mellett az autós versenyekben is részt vehetnek, a gyalog érkezők viszont ingyen léphetnek be a szelidi Holdfény Campingbe. De ők se csak bámészkodni: őket egy sor családi, illetve gyermekprogram várja.

Amint arról portálunk is tudósított,a második alkalommal még Hartán gyülekeztek a VW konszern autómárkái, a tavalyi, harmadik ilyen rendezvény során már új helyszínen, a Szelidi-tó partján, a Holdfény Campingben került megrendezésre a VW konszern találkozó. Ez annyira bevált, hogy idén június 13-án, szombaton újra oda várják a szervezők az autós résztvevőket a csodajárgányaikkal, és minden érdeklődőt nagy-nagy szeretettel.

A programok között lesz ordító, felnikitartó, talicskaszlalom, autóslimbó verseny és autós szépségverseny is.
De nem minden a szépség: a napot ügyességi és sorversenyek színesítik, a járgányok akusztikai adottságait zenei és kipufogó hangnyomásmérés alapján értékeli a zsűri.


A BELÉPÉS GYALOGOSAN INGYENES, AMI TARTALMAZZA A VERSENYEKRE VALÓ NEVEZÉS „DÍJÁT” IS.

Tervezett program:

Járművek szakmai, műszaki versenyei
Behajtás autóval+parkolás 2000 Ft, amely összeg tartalmazza a versenyekre való nevezési díjat is – feliratkozás a parkoló elfoglalása után a bejáratnál található regisztrációs pontnál! A zsűri az ott kapott sorszám alapján tartja nyilván a különböző szempontok szerint odaítélt pontokat.


Ingyenes programok:

  • Gyerekeknek arcfestés*,
  • csillámtetoválás*,
  • színező sarok,
  • retró játszótér, (a helyszín adottságának kihasználásával)
  • hartai vizes játékok, (ügyességi játékok a velünk élő hartai népi hagyományok nyomán)
  • célba dobás „muzeális” mobiltelefonokkal


AMÍG A SZÜLŐK MEGNÉZIK A KIÁLLÍTÁST, A GYERMEKEK AZ UGRÁLÓVÁRBAN MÚLATHATJÁK AZ IDŐT

– ezért azonban fizetni kell.

[* – Az arcfestés és a csillámtetkó még függőben: a járványügyi ajánlások, egészségügyi szakemberek tanácsai alapján lehet, hogy elmarad.]

A PROGRAM IDEJÉN A RÉSZTVEVŐKET BÜFÉ VÁRJA HIDEG ITALOKKAL ÉS MELEG ÉTELEKKEL, ÜDÍTŐKKEL ÉS HARTAI VÍZZEL, ILLETVE HOT-DOGGAL ÉS HARTAI SÜLT KOLBÁSSZAL.


LÁTOGATÓKNAK A BELÉPÉS INGYENES!

A IV. VW Konszern Találkozó

  • Helye:Szelidi-tó, Holdfény Camping
  • Ideje: 2020. június 13., szombat
  • Konferanszié: Fekete Kinga
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>
2021. 11. 28., 11:55
Személyautó árokba hajtott a Dunapataj táblától 100 méterre, Ordas irányában. Még >>>
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei