2023. 03. 27. hétfő
Hajnalka
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Visszatérnek a „mozinapok” – 3D-ben nyomulnak a minyonok Dunapatajon

Helyszín: Kodály Zoltán Művelődési Ház, Dunapataj
Dátum: 2017. szeptember 23., szombat 10:00
Visszatérnek a „mozinapok” – 3D-ben nyomulnak a minyonok Dunapatajon

Van már program szombatra? Akár családdal, akár barátokkal, akár romantikusan, kettesben megéri megcélozni a dunapataji Kodály Zoltán Művelődési Házat, amelynek ötszáz fős nagyterme szombaton egy napra mozivá változik.

Visszatér ugyanis a Mozgó Mozi csapata, amely tavasszal már a településen több nagysikerű film-maratont bonyolított és olyan aktuális sikerfilmekkel kápráztatta el országos premiervetítésekkel egy időben a helyi filmrajongókat, mint a „Kincsem”, vagy a részben Kalocsa mellett forgatott „1945”, valamint a legnagyobb hollywoodi szuperprodukciók, amelyek lázban tartották a világot.

Nem lesz ez másképp most sem! Bár amíg Patajon nyári szünetre vonultak a mozinapok, addig Kalocsán tartottak egyet-egyet, a Mozgó Mozi szeptemberi programnaptárját nézve úgy tűnik, ha aktuális filmre vágyik, és nem szeretne messzire utazni érte, csak a „szomszédba”, akkor érdemes Dunapatajt választani, kalocsai vetítőnap ugyanis nincsen feltüntetve!

Lássuk, miből válogathatunk szombaton! Az eddigi gyakorlatot követve a délelőtt a családosoké, így a „A LEGO ninja film” és a „GRU 3” animációs filmek várják a (nem csak) gyermekeseket, amelyeket nem mellesleg 3D-ben vetítenek majd 10 és 12 órás kezdéssel.

Őket követi a 14 órakor startoló „Pappa pia”. Annak ellenére, hogy talán nincsen ember, akinek a „magyarosított Mamma miás” cím hallatán ne állna égnek minden haja szála, annyira megerőszakoltan hat a címválasztás, mégis bemutatója óta hatalmas tömegeket vonz a moziba és fogadtatását együtt emlegetik a „Kincsem” diadalával. [De további párhuzamokat, főleg látatlanban véletlenül sem vonnánk a két film között – meg kell nézni, aztán lehet véleményezni, itt a remek alkalom! – A szerk.]

Délután 16 órakor a „Minden minden” romantikus dráma várja a műfaj kedvelőit, amely egy furcsa szerelem történetét mutatja be. Ennek alapszituja, hogy a főszereplő lány betegsége miatt egész életét édesanyjával, házuk falai között kényszerül leélni, annyit látva a világból, amit az üvegfalak és a technológia enged neki – amíg persze felbukkan egy srác, aztán… irány a mozi!

Este 18 órakor már kezdünk keménykedni, jön ugyanis Tom Cruise főszereplésével a „Barry Seal – a beszállító” című krimi, majd a napot 20 órától a várhatóan nagy tömeget megmozdító idei háborús, abszolút sikerfilm, a Christopher Nolan rendező jegyezte „Dunkirk”, többek között Tom Hardyval, Mark Raylance-szel és a korábban zenei berkekből ismert Harry Styles-szal a főbb szerepekben. Ebből válogathatsz tehát szombaton, Patajon, az első őszi mozinapon!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK