2023. 10. 02. hétfő
Petra
: 387 Ft   : 367 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Futóversennyel, vetélkedőkkel ünnepli Dusnok a május elsejét

Helyszín: Dusnok
Dátum: 2022. május 01., vasárnap 09:30
Futóversennyel, vetélkedőkkel ünnepli Dusnok a május elsejét

Dusnokon A sport köré szerveződnek a május elsejei programok, a bevételt is a helyi sportkör javára fordítják. Ennek megfelelően az ünneplőket is a focipályára várják, ahol reggel zenés bemelegítéssel indul a nap, majd futóverseny indul a község utcáin és a Vajas-parton, később csapatvetélkedő tartogat kihívást – aki mer, az nyer! Mind emellé büfé, vurstli, családbarát kísérő programok gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról a dusnoki majálison.

A reggeli bemelegítést fél tíztől Horváthné Sánta Anna vezeti, majd tíz órától indul a három kilométeres futóverseny Szegedi Gábor vezetésével.
A díjazás három korcsoportban történik – az alsó és a felső tagozaton, valamint a felnőtt mezőnyben külön-külön ismerik el a helyezetteket.

A mezőny a nagy hídtól rajtol el, és az István király utca – Tulipán utca – Dózsa György utca útvonalon halad majd, végül a Vajas parti sétányon keresztül jut vissza a Hétvezér parkhoz.

Tizenegy órától csapat vetélkedőkön mérhetik össze a felkészültségüket a vállalkozó szelleműek, akiknek versengését Jagicza Tamás vezeti majd.

Mindeközben kézműves foglalkozásra várja a kisebbeket Gulyás Éva, ugyanott csillámtetoválás is kaphatnak, de garantált a gyerekzsivaj az ingyenes ugrálóvár körül is.
Lufi is lesz, otthonról ne vigyenek!

A falu apraja nagyja közös májusfaállításon ápolhatja a naphoz kötődő hagyományokat, aki megéhezik lángost, lepényt, palacsintát vásárolhat, az ital árusításból származó bevételeket pedig a sportkör javára fordítják.

A SZERVEZŐK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRNAK MÁJUS ELSEJÉRE A DUSNOKI FOCIPÁLYÁN!

Gyertek majálisozzunk, mozogjunk együtt!"– invitálják az érdeklődőket a Dusnoki Művelődési Ház közösségi médiás oldalán.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>
2023. 10. 01., 08:44
Mindketten italozó életmódot folytattak, ennek ellenére egyetértésben teltek a napjaik, konfliktusaik nem voltak. Még >>>
2023. 09. 29., 09:48
A két járás tűzoltóinak munkáját egy kalocsai vízszállító segítette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK