2023. 10. 02. hétfő
Petra
: 387 Ft   : 367 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Legjobb tíz új tananyag közé került a dusnoki tanárnőé – Lehr Juhász Mónika ismét remekelt

Zsiga Ferenc  |  2020. 08. 11., 09:42

Lehr-Juhász Mónika, az idei Online Szupertanár versengés közönségszavazatok alapján harmadik helyezettje újabb elismerést könyvelhet el. A dusnoki tanárnő egy másik, a hipersuli által kiírt pályázatra beküldött pályaműve 24 tananyag közül került a 10 legjobb közé. Az értékelést ezúttal kizárólag szakmai zsűri végezte, így az internetes szavazás esetenként vitatott eredménye, a szubjektív elemek kevésbé játszhattak közre az értékelésnél.

A divany-hu-n látható bemutatkozó kisfilmre július 29-e és augusztus 2-a között leadott like-ok száma, tehát internetes szavazás dönti el, végül a Bács-Kiskun megyei tanár, Lehr-Juhász Mónika, vagy fővárosi két kollégája közül az egyik lesz a 2020. év Online Szupertanára.
bővebben ...

A bíráló bizottság komoly kihívás előtt állt, amikor az elkészült 24 új tananyag közül kellett kiválasztani a legjobb 10-et. Talán éppen ezért nem állítottak fel sorrendet a legjobbnak ítélt 10 tananyag között sem ABC, sem pontszámok alapján. 


Az értékelés során 7 zsűritag nézte végig és pontozta az elkészült tananyagokat szakmai, módszertani, technikai és szubjektív szempontok szerint pontozva azokat. 1-5 kaphattak minden kategóriában értékelést a tananyagok.

Így állt össze a legjobb pontszámot elérő 10.

Lehr-Juhász Mónika – Énekórát digitálisan?!? című tananyaga az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

Aki elvégzi a kurzust, képes lesz –énektanárként - tanóráin, vagy a digitális világban, akár karantén idején is rendhagyó módon ének-zenét tanítani. 

A kurzus a Musicators elnevezésű magyar oldalt mutatja be. „Nagyon örültem neki, hogy zenei projekt is bekerült a legjobbak közé, annak pedig még inkább, hogy végül a díjazottak közé; osztom a véleményét, miszerint a 21. századi pedagógusoknak, zenetanároknak is elengedhetetlen, hogy felzárkózzanak. Erre remek lehetőséget teremt a kurzus: Mónika érthetően, lépésről lépésre vezet végig az oldalon, szakmaisága, elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Két szóval tudnám összefoglalni az értékelését: hiánypótló, és ahogy Mónika is fogalmazott: trendi” – mondta a zsűri elnöke. 

Bács-Kiskun megyei lévén az értékelések közül csak Lehr – Juhász Mónika anyagának méltatását idézzük.


Gratulálunk Lehr-Juhász Mónikának, az érintetteknek pedig ajánljuk a kurzusok elvégzését! Nem csak a top 10, hanem az összes kurzust a hipersuli.webuni.hu felületen lehet elérni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>
2023. 10. 01., 08:44
Mindketten italozó életmódot folytattak, ennek ellenére egyetértésben teltek a napjaik, konfliktusaik nem voltak. Még >>>
2023. 09. 29., 09:48
A két járás tűzoltóinak munkáját egy kalocsai vízszállító segítette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK