2021. 10. 19. kedd
Nándor
: 360 Ft   : 309 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Legjobb tíz új tananyag közé került a dusnoki tanárnőé – Lehr Juhász Mónika ismét remekelt

Zsiga Ferenc  |  2020. 08. 11., 09:42

Lehr-Juhász Mónika, az idei Online Szupertanár versengés közönségszavazatok alapján harmadik helyezettje újabb elismerést könyvelhet el. A dusnoki tanárnő egy másik, a hipersuli által kiírt pályázatra beküldött pályaműve 24 tananyag közül került a 10 legjobb közé. Az értékelést ezúttal kizárólag szakmai zsűri végezte, így az internetes szavazás esetenként vitatott eredménye, a szubjektív elemek kevésbé játszhattak közre az értékelésnél.

A divany-hu-n látható bemutatkozó kisfilmre július 29-e és augusztus 2-a között leadott like-ok száma, tehát internetes szavazás dönti el, végül a Bács-Kiskun megyei tanár, Lehr-Juhász Mónika, vagy fővárosi két kollégája közül az egyik lesz a 2020. év Online Szupertanára.
bővebben ...

A bíráló bizottság komoly kihívás előtt állt, amikor az elkészült 24 új tananyag közül kellett kiválasztani a legjobb 10-et. Talán éppen ezért nem állítottak fel sorrendet a legjobbnak ítélt 10 tananyag között sem ABC, sem pontszámok alapján. 


Az értékelés során 7 zsűritag nézte végig és pontozta az elkészült tananyagokat szakmai, módszertani, technikai és szubjektív szempontok szerint pontozva azokat. 1-5 kaphattak minden kategóriában értékelést a tananyagok.

Így állt össze a legjobb pontszámot elérő 10.

Lehr-Juhász Mónika – Énekórát digitálisan?!? című tananyaga az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

Aki elvégzi a kurzust, képes lesz –énektanárként - tanóráin, vagy a digitális világban, akár karantén idején is rendhagyó módon ének-zenét tanítani. 

A kurzus a Musicators elnevezésű magyar oldalt mutatja be. „Nagyon örültem neki, hogy zenei projekt is bekerült a legjobbak közé, annak pedig még inkább, hogy végül a díjazottak közé; osztom a véleményét, miszerint a 21. századi pedagógusoknak, zenetanároknak is elengedhetetlen, hogy felzárkózzanak. Erre remek lehetőséget teremt a kurzus: Mónika érthetően, lépésről lépésre vezet végig az oldalon, szakmaisága, elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Két szóval tudnám összefoglalni az értékelését: hiánypótló, és ahogy Mónika is fogalmazott: trendi” – mondta a zsűri elnöke. 

Bács-Kiskun megyei lévén az értékelések közül csak Lehr – Juhász Mónika anyagának méltatását idézzük.


Gratulálunk Lehr-Juhász Mónikának, az érintetteknek pedig ajánljuk a kurzusok elvégzését! Nem csak a top 10, hanem az összes kurzust a hipersuli.webuni.hu felületen lehet elérni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 19., 20:45
Ezeket a zsákokat nem a jóságos nagyszakállú töltötte meg ajándékokkal, hanem a "Te szedd!" akció vidám önkéntesei a széthajigált szeméttel, mégpedig két kalocsai helyszínen, a Csajdán és a Móra Ferenc utcai kerékpárút mentén. Még >>>
2021. 10. 19., 18:19
Október 23-án, szombaton - az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének, valamint a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napján – , a piac zárva lesz. Még >>>
2021. 10. 19., 10:21
Az e-sportoló az új focista? Még >>>
2021. 10. 19., 10:16
Készíts a csipkebogyóból akár teát, akár lekvárt, mindkettő tele van vitaminokkal! Még >>>
2021. 10. 19., 09:44
Szerdán jön a következő emelés: a benzin 5, a gázolaj 7 forinttal drágul. Még >>>
2021. 10. 18., 14:50
2021.október 23.-án 18:00 órától a KEVE (Kalocsai Evezős és Vízisport Egyesület) rendhagyó módon evezős bált rendez a kalocsai evezés (rowing) 40. évfordulója alkalmából. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés