2023. 09. 25. hétfő
Eufrozina, Kende
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Terhelési próba furgonnal át a Dunán? – „Jesszus! Gyertek be egy pofonért..!!! Mindannyian!”

Illés György Cinó  |  2017. 02. 02., 14:53

Túlzásokba eső tájékoztatást adott egy országos hírportál néhány dusnoki fiatal vakmerő akciójáról, amelyről a szerkesztők egy videót találtak a közismert közösségi oldalon. Az adrenalinhuszárok a Duna – pontosabban, mint később kiderült, egy Duna-holtág – jegén döngettek egy platós kisteherautóval, fröcskölve a jég tetején álló vizet. Az erről készült videót bárki megnézheti. Megnézték a családtagok és a barátok is, otthon aztán „meg is kapták érte a magukét”!

A 444! robbantotta a hírt: dusnoki vagányok

EGY PLATÓS FURGONNAL VÁGTAK ÁT A DUNA JEGÉN, „EGYIK PARTRÓL A MÁSIKRA”.

Klassz videó is készült az esetről, ám amikor utánajártunk a hírnek, kiderült: igaz, csak épp nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Mivel mi úgy tudjuk, hogy teljes szélességében nem állt be a Duna jege, így alig tartottuk hihetőnek a történetet, ezért mindenképp fontosnak tartottuk ellenőrizni a portál információit. Meg is találtuk a videót publikáló Fekete Bertoldot, alias „Berót”, aki megerősítette kétségeink jogosságát:

A Dunára gyalog se mennék rá, nem hogy kocsival! Ezen a videón nem a Duna, hanem a Bogyiszlói Duna-holtág látható, amely igazából egy tó. Mi erre mentünk rá, és annak is csak a szélén hülyéskedtünk, eszünk ágában sem volt keresztül vágni rajta. A jég vastagságát egyébként meg is mértük, közel 40 centi volt. A tetején álló víz pedig nem a jégből olvadt ki, hanem az eső esett rá. „Gyertek be egy pofonért!”

Ez valamennyire magyarázza a helyzetet, de ennek tudatában is kijelenthetem: férfi létemre, nem lennék a szereplők anyukája helyében! A megosztott videóra érzékenyen is reagáltak az ismerősök, egyikük ennyire érzékletesen öntötte szavakba a látottak rá gyakorolt hatását:

Jesszus! Gyertek be egy pofonért..!!! Mindannyian! A videó egyébként ezzel a felirattal jelent meg eredetileg tegnap: "Beró és a Duna – utolsó téli mókázások”. Ám reméljük, csak az idei, lassan kimúló télre vonatkozóan lesznek utolsók ezek mókák, már csak azért is, mert a jégen nemcsak teherautó platóján, hanem korcsolya élén állva is otthonosan mozog Beró, valamint barátai is. Ezt bizonyítja egyik ismerősének posztja, amelyben arról számol be, hogy a Vajason egészen a torkolatig korcsolyáztak további két társukkal együtt.

Az pedig már több mint jó móka, hiszen amellett, hogy tapasztalt korisok számára kevésbé tűnik vakmerő vállalkozásnak, mint akár a Dunán, akár egy tavon való autókázás, igen komoly kihívás, emberpróbáló vállalkozás is, hiszen vagy húsz kilométeres utat jelent.

Gondolom, nem kellet utána altatót dúdolni a résztvevőknek!


Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Nagyításért kattints a képre!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 25., 17:54
A tűz felügyelet nélkül nem hagyható, távozás után pedig minden esetben gondoskodni kell annak biztonságos eloltásáról. Még >>>
2023. 09. 25., 10:50
Csendháborítás miatt igyekezett a helyszínre a rendőr, de ott váratlan helyzettel szembesült. Azonnal cselekedett. Még >>>
2023. 09. 25., 10:21
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK