2022. 01. 22. szombat
Artúr, Vince
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Terhelési próba furgonnal át a Dunán? – „Jesszus! Gyertek be egy pofonért..!!! Mindannyian!”

Illés György Cinó  |  2017. 02. 02., 14:53

Túlzásokba eső tájékoztatást adott egy országos hírportál néhány dusnoki fiatal vakmerő akciójáról, amelyről a szerkesztők egy videót találtak a közismert közösségi oldalon. Az adrenalinhuszárok a Duna – pontosabban, mint később kiderült, egy Duna-holtág – jegén döngettek egy platós kisteherautóval, fröcskölve a jég tetején álló vizet. Az erről készült videót bárki megnézheti. Megnézték a családtagok és a barátok is, otthon aztán „meg is kapták érte a magukét”!

A 444! robbantotta a hírt: dusnoki vagányok

EGY PLATÓS FURGONNAL VÁGTAK ÁT A DUNA JEGÉN, „EGYIK PARTRÓL A MÁSIKRA”.

Klassz videó is készült az esetről, ám amikor utánajártunk a hírnek, kiderült: igaz, csak épp nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Mivel mi úgy tudjuk, hogy teljes szélességében nem állt be a Duna jege, így alig tartottuk hihetőnek a történetet, ezért mindenképp fontosnak tartottuk ellenőrizni a portál információit. Meg is találtuk a videót publikáló Fekete Bertoldot, alias „Berót”, aki megerősítette kétségeink jogosságát:

A Dunára gyalog se mennék rá, nem hogy kocsival! Ezen a videón nem a Duna, hanem a Bogyiszlói Duna-holtág látható, amely igazából egy tó. Mi erre mentünk rá, és annak is csak a szélén hülyéskedtünk, eszünk ágában sem volt keresztül vágni rajta. A jég vastagságát egyébként meg is mértük, közel 40 centi volt. A tetején álló víz pedig nem a jégből olvadt ki, hanem az eső esett rá. „Gyertek be egy pofonért!”

Ez valamennyire magyarázza a helyzetet, de ennek tudatában is kijelenthetem: férfi létemre, nem lennék a szereplők anyukája helyében! A megosztott videóra érzékenyen is reagáltak az ismerősök, egyikük ennyire érzékletesen öntötte szavakba a látottak rá gyakorolt hatását:

Jesszus! Gyertek be egy pofonért..!!! Mindannyian! A videó egyébként ezzel a felirattal jelent meg eredetileg tegnap: "Beró és a Duna – utolsó téli mókázások”. Ám reméljük, csak az idei, lassan kimúló télre vonatkozóan lesznek utolsók ezek mókák, már csak azért is, mert a jégen nemcsak teherautó platóján, hanem korcsolya élén állva is otthonosan mozog Beró, valamint barátai is. Ezt bizonyítja egyik ismerősének posztja, amelyben arról számol be, hogy a Vajason egészen a torkolatig korcsolyáztak további két társukkal együtt.

Az pedig már több mint jó móka, hiszen amellett, hogy tapasztalt korisok számára kevésbé tűnik vakmerő vállalkozásnak, mint akár a Dunán, akár egy tavon való autókázás, igen komoly kihívás, emberpróbáló vállalkozás is, hiszen vagy húsz kilométeres utat jelent.

Gondolom, nem kellet utána altatót dúdolni a résztvevőknek!


Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Nagyításért kattints a képre!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 22., 12:58
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott „csaló portál” jelent meg az interneten – figyelmeztetett tegnapi közleményében a hivatal. Még >>>
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés