2023. 12. 01. péntek
Elza
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Vízitúrával és hajnalig tartó bulival vár mindenkit a III. Vajas Beach Party!

Vízitúrával és hajnalig tartó bulival vár mindenkit a III. Vajas Beach Party!
Helyszín:
Dátum: 2023. augusztus 05., szombat 15:00

Vízitúra, vízi röplabda bajnokság, Holi color műveltségi vetélkedő, Furfangos sörivó verseny, hajfonó sátor, szabadtéri mozi és hajnalig tartó diszkó várja azokat, akik szombaton kilátogatnak a dusnoki Mediterrán Pubhoz.

FRISSÍTÉS: A hétvégére várható hidegfront és eső miatt a program augusztus 19-én, szombaton lesz megrendezve! Részletek a cikk alján! Korábban írtuk:

A programok sorát 15 órakor a szervezett vízitúra nyitja a vizitura.hu lelkes, profi csapatának közreműködésével, amely során a résztvevők kenukon haladva ismerhetik meg lakóhelyüket a természet vendégeként, illetve kipróbálhatják, milyen élmény az evezés és a vízitúrázás. A szervezők barátok és családok jelentkezését is várják, egészen augusztus harmadikáig.

Érdemes azonban időben jelezni részvételi szándékunkat, ugyanis maximum 30 fő vehet részt a túrán!

16 órakor vízi röplabda bajnokság veszi kezdetét, 17 órától pedig a hajfonó sátor is megnyitja kapuit. 18 órától egy igazán színes program várja a csapatokat: a Holi color műveltségi vetélkedőn ugyanis a rossz válaszokat holi festékbombával jutalmazza majd az ellenfél!

Azok pedig, akik megszomjaztak a délutáni izgalmak során, 19 órakor Furfangos sörivó versenyen vehetnek részt, ahol izgalmas feladatokkal készülnek a jelentkezőknek a szervezők.

22 órakor nemcsak az égen, hanem a vásznon is feltűnnek a csillagok, ugyanis szabadtéri mozi várja az érdeklődőket, akik a legendás rendező, Quentin Tarantino alkotását, a Volt egyszer egy Hollywood című filmet tekinthetik meg.

A III. Vajas Beach Party hajnalig tartó diszkóval zárul, ahol Von Krausz felel majd a hangulatért!

A község önkormányzata és a Mediterrán Pub által szervezett programon a részvétel ingyenes, jelentkezni a vízitúrára, a vetélkedőre, a versenyre és a bajnokságra Kiss-Bényi Emesénél lehetséges, a 06/30-977-91-07-es telefonszámon. A III. Vajas Beach Party Facebook-eseménye pedig ide kattintva érhető el!

---

FRISSÍTÉS: A hétvégére várható hidegfront és eső miatt a III. Vajas Beach Party nem most hétvégén, hanem augusztus 19-én, szombaton lesz megtartva. A Művelődési Ház Dusnok csütörtök délután tette közzé az alábbi bejegyzést:

Kedves Érdeklődők! Sajnos a hétvégére az időjósok rossz időt mondanak, eső és hidegfront köszönt be az előrejelzések szerint a tervezett programjaink idejében, ami a strandolásnak, vízi sportoknak, kültéri eseményeknek nem kedvez. Nem szeretnénk, hogy meghiúsuljon a rossz idő miatt ez a nap, ezért a hétvégi Vajas Beach Party időpontját új dátumon tartjuk meg bízva abban, hogy az időjárás is támogat majd minket. Továbbra is várunk minden résztvevőt a Vajas Beach Partyra ÚJ IDŐPONTBAN, AUGUSZTUS 19-én, SZOMBATON! Az új esemény és plakát hamarosan elérhető lesz!
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.
2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 01., 08:45
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Simó Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Az első feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK