2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 378 Ft   : 345 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Körmendy Szabolcs nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségszavazását régiónkban – Öt kalocsai orvos a mezőny első negyedében

Illés György Cinó  |  2019. 03. 18., 14:03

Három megye 78 jelölt orvosa közül szerezte meg a kalocsai tüdőgyógyász főorvos a legtöbb szavazatot – 3098 érvényes voksot sikerült begyűjtenie –, de a további négy kalocsai jelölt is szép eredménnyel büszkélkedhet. A szavazás igen izgalmasra sikerült, az utolsó pillanatig nem mehetett biztosra senki.

Arról már a szavazás elindulása után írtunk, hogy öt kalocsai orvosra is lehetett voksolni a Goodvill Pharma az Egészségért Alapítvány által életre hívott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségszavazásán.


Forrás: Illés György Cinó

Akkor még dr. Pap Gizella állt legjobban közülük, mellette dr. Bálint János, a Sebészeti Osztály vezetője, dr. Körmendy Szabolcs tüdőgyógyász orvost, dr. Mokarrami Mohammad Ali sebész, traumatológus főorvos, valamint dr. Sztanyik Ferenc gyermekgyógyász főorvos várta a közönségszavazatokat.

A ma dél után pár perccel közzétett végeredmény szerint

A DÉLKELET MAGYARORSZÁG RÉGIÓBAN 3098 SZAVAZTATAL DR. KÖRMENDY SZABOLCS, A KALOCSAI SZENT KERESZT KÓRHÁZ TÜDŐGYÓGYÁSZ FŐORVOSA VÉGZETT AZ ELSŐ HELYEN.

A kalocsai orvos által folytatott kampányhoz némileg portálunk is hozzájárult, azzal, hogy megírtuk, amikor a közösségi médiában és az ismeretségi körében folytatott kampánya eredményeképpen először sikerült az élre állnia. Ám akkor még két hét hátravolt a nemes versengésből, s e két hét rendkívüli izgalmakat hozott azoknak, akik nyomon követték az eredmények alakulását.
Ugyanis

A KÉT ERŐS RIVÁLIS KÖZÜL HOL AZ EGYIK, HOL A MÁSIK ELŐZTE MEG KÖRMENDY SZABOLCSOT, ÉS MÁR-MÁR ÚGY TŰNT, HOGY ELÚSZIK ESÉLYE AZ ELSŐ HELYRE.

„Dupla győzelem”

Azonban a szervezők a szavazás lezárulta után arról tájékoztatták a nagyközönséget, hogy informatikusaik érvénytelen – nem valós személyektől érkező – szavazatokat észleltek, ezért az informatikusok rendszeresen átvizsgálták a leadott szavazatokat, és a tiszta, esélyegyenlőségen alapuló verseny érekében a ma esedékes eredményhirdetést megelőzően is ellenőrizték azokat, és megsemmisítették az érvénytelen, szabálytalanul leadott voksokat.

ILYEN MÓDON, A SZAVAZATKORREKCIÓ UTÁN MÁR KORÁBBAN IS TÖBBSZÖR AZ „ÉLRE UGROTT” A KALOCSAI TÜDŐGYÓGYÁSZ, AZONBAN A VOKSOLÁS UTOLSÓ NAPJAIBAN REMÉNYTELENÜL LEMARADNI LÁTSZOTT.

Bár az egyik riválist – a jelöltet is kellemetlen helyzetbe hozva – nemtelen eszközökkel támogatók szavazatit már több napon is megsemmisítették, esetenként 100-200 hamis szavazatát semmisítve meg, így az várható volt, hogy tőle újabb szavazatokat vesznek el, ám a napok óta ezres nagyságrendű előnnyel az élen álló másik rivális esetében nem föltétlenül lehetett erre számítani – mégis így történt!

Portálunknak az eredményről nyilatkozva Körmendy Szabolcs ezúton is megköszönte a támogatást és a segítséget mindenkinek, aki bármivel hozzájárult a végeredményhez.
A kalocsai orvos külön hangsúlyozta:

ARRA A LEGBÜSZKÉBB, HOGY AZ Ő SZAVAZÓI RÉSZÉRŐL NEM VOLT CSALÁS, TUDOMÁSA SZERINT EGYETLEN SZAVAZATÁT SEM KELLETT MEGSEMMISÍTENI!

Neki tehát ez szinte kettős győzelemmel ér föl, nekünk, kalocsainak pedig hab a tortán, hogy a további négy jelölt helyi orvos is szép eredménnyel büszkélkedhet:

Az összes kalocsai orvos dicséretesen szerepelt

A 78 RÉGIÓBÉLI JELÖLT KÖZÜL MINDNYÁJAN AZ ELSŐ 20 KÖZT, ÖTBŐL NÉGY KALOCSAI AZ ELSŐ 15-BEN VÉGZETT, HÁRMAN AZ LEGJOBB 10 KÖZT ZÁRTÁK A SZAVAZÁST.

Dr. Pap Gizella kardiológus, diabetológus a kilencedik, dr. Bálint János Sebész pedig a hatodik helyezést érte el. A 14. helyet szerezte meg dr. Szanyik Ferenc gyemekgyógyász főorvos, dr. Mokarrami Mohammad Ali sebész pedig huszadik lett a három megyéből jelölt 78 orvos közül.

MINDNYÁJUKNAK, KIEMELTEN KÖRMENDY SZABOLCSNAK SZÍVBŐL GRATULÁL SZERKESZTŐSÉGÜNK!

A díj áprilisban esedékes átadásáról pedig majd tájékoztatjuk olvasóinkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK