2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Felgyógyult, kiengedték a halasi járványkórházból a koronavírussal fertőződött géderlaki képviselőt – Tizennégy napig házi karanténban marad

Felgyógyult, kiengedték a halasi járványkórházból a koronavírussal fertőződött géderlaki képviselőt – Tizennégy napig házi karanténban marad
Zsiga Ferenc  |  2020. 04. 08., 09:22

A járványkórháznak kijelölt Kiskunhalasi Semmelweis Kórházból április 6-án otthonába távozhatott az a 62 éves géderlaki férfi, aki igazolt koronavírus- fertőzése előtt a Kanári szigetekről tért haza. A Géderlak Község Önkormányzata Képviselő-testületének tagja a következő 14 napban kötelező házi karanténba marad. Amennyiben tünetmentes lesz továbbra is, teljesen gyógyultnak tekinthető. A képviselő felgyógyulásáról, otthonába távozásáról Katona György, Géderlak polgármestere tájékoztatta portálunkat, de Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere is közzétette a hírt: „A Kiskunhalasi Kórházban háromra csökkent a diagnosztizált, koronavírussal fertőzött betegek száma, ugyanis egy személy gyógyultan távozhatott.”

Mint emlékezetes, először csak azt írtuk meg, hogy az egyik Duna-menti településről, majd miután nagyobb nyilvánosságot kapott, a település nevét is kiírtuk, hogy Géderlakról a mentőszolgálat speciális védőruhába öltözött munkatársai március 25-én éjszaka, koronavírus-fertőzés gyanúja miatt a kijelölt járványkórházba, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállítottak egy helybéli férfit.

„Ma telefonon hívtam képviselőtársam, aki azt a jó hírt osztotta meg velem, hogy állapota, közérzete javult a kórházi kezelés ideje alatt” - mondta Katona György polgármester.
bővebben ...


Azt olvasóink után Katona György is megerősítette, hogy a beteg a községi önkormányzat tagja, akinek állapotáról április 5-én, vasárnap telefonbeszélgetésük után már elmondhatta: „A vizsgálatok valóban koronavírus-fertőzést igazoltak, de a képviselő állapota, közérzete az elmúlt napokban a kórházi kezelésnek köszönhetően javult.”

A POLGÁRMESTER TEGNAP MÁR AZT A JÓ HÍRT OSZTOTTA MEG VELÜNK, HOGY A KÉPVISELŐ A BETEGSÉGBŐL FELGYÓGYULT, ELHAGYHATTA A KÓRHÁZAT.

Biztonsági intézkedésként további 14 napig még otthonában marad, és ha ez alatt az idő alatt is tünetmentes lesz, teljesen gyógyultnak tekinthető.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK