2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Felgyógyult, kiengedték a halasi járványkórházból a koronavírussal fertőződött géderlaki képviselőt – Tizennégy napig házi karanténban marad

Felgyógyult, kiengedték a halasi járványkórházból a koronavírussal fertőződött géderlaki képviselőt – Tizennégy napig házi karanténban marad
Zsiga Ferenc  |  2020. 04. 08., 09:22

A járványkórháznak kijelölt Kiskunhalasi Semmelweis Kórházból április 6-án otthonába távozhatott az a 62 éves géderlaki férfi, aki igazolt koronavírus- fertőzése előtt a Kanári szigetekről tért haza. A Géderlak Község Önkormányzata Képviselő-testületének tagja a következő 14 napban kötelező házi karanténba marad. Amennyiben tünetmentes lesz továbbra is, teljesen gyógyultnak tekinthető. A képviselő felgyógyulásáról, otthonába távozásáról Katona György, Géderlak polgármestere tájékoztatta portálunkat, de Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere is közzétette a hírt: „A Kiskunhalasi Kórházban háromra csökkent a diagnosztizált, koronavírussal fertőzött betegek száma, ugyanis egy személy gyógyultan távozhatott.”

Mint emlékezetes, először csak azt írtuk meg, hogy az egyik Duna-menti településről, majd miután nagyobb nyilvánosságot kapott, a település nevét is kiírtuk, hogy Géderlakról a mentőszolgálat speciális védőruhába öltözött munkatársai március 25-én éjszaka, koronavírus-fertőzés gyanúja miatt a kijelölt járványkórházba, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállítottak egy helybéli férfit.

„Ma telefonon hívtam képviselőtársam, aki azt a jó hírt osztotta meg velem, hogy állapota, közérzete javult a kórházi kezelés ideje alatt” - mondta Katona György polgármester.
bővebben ...


Azt olvasóink után Katona György is megerősítette, hogy a beteg a községi önkormányzat tagja, akinek állapotáról április 5-én, vasárnap telefonbeszélgetésük után már elmondhatta: „A vizsgálatok valóban koronavírus-fertőzést igazoltak, de a képviselő állapota, közérzete az elmúlt napokban a kórházi kezelésnek köszönhetően javult.”

A POLGÁRMESTER TEGNAP MÁR AZT A JÓ HÍRT OSZTOTTA MEG VELÜNK, HOGY A KÉPVISELŐ A BETEGSÉGBŐL FELGYÓGYULT, ELHAGYHATTA A KÓRHÁZAT.

Biztonsági intézkedésként további 14 napig még otthonában marad, és ha ez alatt az idő alatt is tünetmentes lesz, teljesen gyógyultnak tekinthető.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>
2021. 11. 28., 11:55
Személyautó árokba hajtott a Dunapataj táblától 100 méterre, Ordas irányában. Még >>>
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei