2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

A Magyar Sajtó Napja – „Sajtótájékoztató” mindenkinek, a kalocsai média arcaival

Helyszín: Könyvtár, Kalocsa
Dátum: 2019. március 14., csütörtök 17:00
A Magyar Sajtó Napja – „Sajtótájékoztató” mindenkinek, a kalocsai média arcaival

A rendezvény címe kissé megtévesztő lehet: március 14-én, csütörtökön délután öt órától a Tomori Pál Könyvtár előadótermében a helyi média vezéregyéniségei mutatják be orgánumukat az érdeklődőknek. Szóval, itt nem a sajtót tájékoztatják, hanem a sajtó ad számot a mindennapi munkáról, a közönség tájékoztatásának szép feladatáról.

PERSZE, HOGY A KALOHÍREK IS OTT LESZ, ÉS BEMUTATKOZIK A KÖNYVTÁR MAGYAR SAJTÓ NAPJA ALKALMÁBÓL SZERVEZETT RENDEZVÉNYÉN!

Jöjjenek el Önök is, legyen ott mindenki, akit érdekel a helyi sajtó mindennapi munkája, tervei, jövőképe, hiszen, a helyi sajtóorgánumok vezetői, főmunkatársai adnak számot a közönség tájékoztatásának szép feladatáról, terveikről!

Magyar sajtó napja 2017-ben, Borbély-Juhász Ágnes, Mike Szilvia, Pécsi Vivien, Vén Anita, Forgó Ariel (balról jobbra)
Forrás: Kalohírek archív

Mi már a többiek kedvéért is ott lennénk, hiszen

KIT NE ÉRDEKELNE, HOGY MILYEN FEJLESZTÉSEK ELŐTT ÁLL, MERRE TART, MILYEN CÉLOKAT TÚZÖTT KI MAGA ELÉ, MILYEN SZEREPET VÁLLAL A KALOCSAI KÖZÉLET ÉS KULTÚRA ESEMÉNYEINEK KÖZVETÍTÉSÉBEN, SZEREPLŐINEK BEMUTATÁSÁBAN A KALOCSA TV, A KORONA RÁDIÓ, VAGY A VÁROS HIVATALOS PORTÁLJA, A KALOCSA.HU?!

A TV-t a főszerkesztő, Mácsai Tamás, a rádiót Németh István ügyvezető-műsorvezető és Vörös István hír- és műsorszerkesztő riporter, a városi portált pedig Zsigmond Enikő, az önkormányzat kommunikációs munkatársa képviseli.

A KALOHÍREK KÉPVSELETÉBEN FŐSZERKESZTŐNK, BORBÉLY-JUHÁSZ ÁGNES VESZ RÉSZT A RENDEZVÉNYEN, ÉS MI MINDEN ELFOGULTSÁG NÉLKÜL MEGELŐLEGEZZÜK, HOGY Ő LESZ A LEGELBŰVÖLŐBB!!!

A szervezők és a közreműködők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK