2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A Magyar Sajtó Napja – „Sajtótájékoztató” mindenkinek, a kalocsai média arcaival

Helyszín: Könyvtár, Kalocsa
Dátum: 2019. március 14., csütörtök 17:00
A Magyar Sajtó Napja – „Sajtótájékoztató” mindenkinek, a kalocsai média arcaival

A rendezvény címe kissé megtévesztő lehet: március 14-én, csütörtökön délután öt órától a Tomori Pál Könyvtár előadótermében a helyi média vezéregyéniségei mutatják be orgánumukat az érdeklődőknek. Szóval, itt nem a sajtót tájékoztatják, hanem a sajtó ad számot a mindennapi munkáról, a közönség tájékoztatásának szép feladatáról.

PERSZE, HOGY A KALOHÍREK IS OTT LESZ, ÉS BEMUTATKOZIK A KÖNYVTÁR MAGYAR SAJTÓ NAPJA ALKALMÁBÓL SZERVEZETT RENDEZVÉNYÉN!

Jöjjenek el Önök is, legyen ott mindenki, akit érdekel a helyi sajtó mindennapi munkája, tervei, jövőképe, hiszen, a helyi sajtóorgánumok vezetői, főmunkatársai adnak számot a közönség tájékoztatásának szép feladatáról, terveikről!

Magyar sajtó napja 2017-ben, Borbély-Juhász Ágnes, Mike Szilvia, Pécsi Vivien, Vén Anita, Forgó Ariel (balról jobbra)
Forrás: Kalohírek archív

Mi már a többiek kedvéért is ott lennénk, hiszen

KIT NE ÉRDEKELNE, HOGY MILYEN FEJLESZTÉSEK ELŐTT ÁLL, MERRE TART, MILYEN CÉLOKAT TÚZÖTT KI MAGA ELÉ, MILYEN SZEREPET VÁLLAL A KALOCSAI KÖZÉLET ÉS KULTÚRA ESEMÉNYEINEK KÖZVETÍTÉSÉBEN, SZEREPLŐINEK BEMUTATÁSÁBAN A KALOCSA TV, A KORONA RÁDIÓ, VAGY A VÁROS HIVATALOS PORTÁLJA, A KALOCSA.HU?!

A TV-t a főszerkesztő, Mácsai Tamás, a rádiót Németh István ügyvezető-műsorvezető és Vörös István hír- és műsorszerkesztő riporter, a városi portált pedig Zsigmond Enikő, az önkormányzat kommunikációs munkatársa képviseli.

A KALOHÍREK KÉPVSELETÉBEN FŐSZERKESZTŐNK, BORBÉLY-JUHÁSZ ÁGNES VESZ RÉSZT A RENDEZVÉNYEN, ÉS MI MINDEN ELFOGULTSÁG NÉLKÜL MEGELŐLEGEZZÜK, HOGY Ő LESZ A LEGELBŰVÖLŐBB!!!

A szervezők és a közreműködők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés