2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Anda Present nyílt nap jövő szombaton! – Hozhatsz önéletrajzot is!

Helyszín: Kalocsa Róna utca 3.
Dátum: 2019. szeptember 07., szombat 08:00

András Attilával, az Anda vezérigazgatójával a keddi testületi ülésen történt önkormányzati döntés kapcsán beszélgettünk, amelynek értelmében zöld utat kapott a cég telekvásárlási szándéka, és ezzel a meglévő telephelye melletti zöldmezős beruházásának terve, amelynek révén legalább ötven új munkahelyet teremtenének Kalocsán. Rövid interjúnk keretében szóba kerültek az eddig itt elért eredményeik, amelyeket a szeptember 7-ei nyílt napon a cég részletesebben is bemutat majd az érdeklődőknek.

A Városházán az önkormáyzati döntés után folytatott beszélgetés során András Attila elmondta:

AZ ELMÚLT ÉVET JÓL ZÁRTÁK, AMINT A KORÁBBIAKAT IS. TAVALY MINTEGY TÍZ SZÁZALÉKOS BŐVÜLÉST KÖNYVELHETTEK EL, AMIVEL JELENTŐSEN, HOZZÁVETŐLEG KÉTSZERESEN MEGHALADJÁK AZ ORSZÁGOS ÁTLAGOT.

Ötéves kalocsai működése alatt a cég folyamatosan bővítette itteni kapacitását, így ma már száz főt is meghaladó alkalmazotti állománnyal dolgoznak.

Jövő héten ünneplik a kalocsai üzemük fennállásának ötödik évfordulóját, amit a cég hagyományai szerint nyílt nappal tesznek emlékezetesebbé, amelynek keretében a városnak szeretnék megmutatni, hogy hol tartanak jelenleg, és mik a terveik.

A NYÍLT NAPON BEMUTATJÁK MAJD AZ EDDIGI FEJLESZTÉSEIKET, AMELYEK KÖZÖTT A KAPACITÁSBŐVÍTÉS ÉS PROFILSZÉLESÍTÉS MELLETT A DOLGOZÓK EGÉSZSÉGES MUNKAVÉGZÉSÉT SZOLGÁLÓ BERUHÁZÁSOK IS VOLTAK.

– mutatott rá András Attila. Emellett szabadidős programokkal, lángosozással teszik vonzóbbá szeptember 7-ei rendezvényüket, amelyre szeretettel várnak a városból és a környékből minden érdeklődőt.

A nyílt nap arra is kitűnő alkalom lesz, hogy a munkavállalók fölmérjék a cégnél az esetleges lehetőségeiket, akár átadhatják önéletrajzukat is, hiszen – amint a cégvezető mondta –

FOLYAMATOSAN KERESNEK MUNKATÁRSAKAT.

Ennek újabb lendületet ad majd az új beruházásuk megvalósulása. Kérdésünkre válaszolva András Attila elmondta, hogy a létrejövő munkahelyek között a

SZÁMOS BETANÍTOTT MUNKÁS ÁLLÁS MELLETT „MINŐSÉGI” MUNKAVÁLLALÓKRA IS LESZ IGÉNY,

főképp kereskedelmi jellegű, külföldi kapcsolattartó, illetve logisztikai munkakörökre. Exportcsapatuk bővítését már meg is kezdték, jelenleg négy alkalmazottjuk dolgozik e területen, de nyelveket beszélő munkavállalókat továbbra is keresnek.

A MOST TERVEZETT BERUHÁZÁSUK ELSŐ ÜTEMÉBEN LÉTESÜLŐ RAKTÁRBA FŐKÉPP LOGISZTIKAI MUNKÁRA KERESNEK MAJD DOLGOZÓKAT,

úgy logisztikai szakembereket, mint targoncavezetőket, illetve a logisztikai feladatokhoz kapcsolódó egyéb tevékenységekre jelentkező munkatársakat.

A jövő szombati nyílt nap üde színfoltja lesz Bufurc bácsi, alias András Róbert, a cégvezető unokatestvérének jelenléte, aki a helyszínen dedikálja majd a Bufurc bácsi meséinek első kötetét. Erre ékes szavakkal invitálja az érdeklődőket, amiről önálló napi gyorshírrel jelentkezünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés