2022. 05. 21. szombat
Konstantin
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Jutalmazta a város sportolói nagy családját

Tamás Ferenc  |  2022. 04. 23., 15:19

Április 21-én, csütörtök délután csaknem színültig megtelt az érsekkerti szabadtéri színpad nézőtere, ahol a város sportolóinak népes tábora ünnepelte a 2021. év eredményeit és egymást, a még sikeresebb jövő reményében.

A pandémia miatt februárban elmaradt Sportbál hagyományos díjkiosztóját és sportolói elismeréseit immár második alkalommal az Érsekkert festői környezetében, a szabadtéri színpad előterében tartották.
A kezdéskor Greksa Zsófia köszöntötte a megjelenteket, méltatva az előző évben elért szép eredményeik sorát, majd felkérte dr. Filvig Géza polgármestert ünnepi köszöntője megtartására. A polgármester kérésére, a nemzeti himnusz közös eléneklésével kezdődött az ünnepség.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A városvezető köszöntőjében üdvözölte az egybegyűlteket, megköszönve a sportolók, sportvezetők, edzők és a szülők ismételt erőn felüli és eredményekben gazdag helytállását a „pandémiával átitatott” nehéz élet ellenére.
Annak is hangot adott, hogy jövőre már egy komolyabb zenés - táncos rendezvénnyel tudjuk köszönteni a város sportolóit. A polgármester mások mellett szólt a klubok, egyesületek és szakosztályok dicséretes eredménysoráról, méltatva a sportéletben résztvevők tevékenységét, egyben megköszönte, hogy ismét elvitték Kalocsa jó hírét az ország távolabbi régióiba, sőt, még a határainkon túlra is.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Többször is kitért arra, mennyire büszke a sportoló fiatalokra, akik az elért eredményeiken túl, a dolgos hétköznapokon, az edzések sokaságán bizonyították rátermettségüket, majd a részéről már elmaradhatatlan,

„HAJRÁ KALOCSA, CSAK ÍGY TOVÁBB!”

buzdítással zárta gondolatait. Végül megköszönte a Sportbizottság elnökének, Schmidt Rajmundnak az odaadó szervező munkáját, és Mezei Gabriellának, az önkormányzat szakági referensének hathatós segítését.

Schmidt Rajmund, a Sportbizottság elnöke szintén szeretettel köszöntötte az egybegyűlteket. Fájlalta, hogy a pandémia miatt tavaly és idén is elmaradt a sportbál- a város sportolóinak ünnepi fiesztája-, ezért is tartja az önkormányzat immár második éve méltó környezetben, az Érsekkertben a sportolók díjátadó ünnepségét. Kitért arra is, hogy megpróbáltak mindent elkövetni annak érdekében, hogy a járványhelyzet miatt ne csorbuljon a sportolók tevékenysége, versenyeztetése, majd megköszönte a Sportbizottság tagjainak és Mezei Gabriellának az áldozatos munkavégzését.

Ennek is köszönhetően vagyunk ma itt, amikor az elért eredményeiteket csokorba kötjük és átadjuk a város elismeréseit.”
- fejezte be ezekkel a szavakkal mondanivalóját a Sportbizottság elnöke, majd a polgármesterrel közösen megkezdték a közel másfélszáz sportoló elismeréseinek átadását.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A 2021-es év sportteljesítményéért oklevelet vehetett át:

A Kalocsai Utánpótlás Sport Egyesület birkózói Gaál Vilmos
és Hajnal László kaptak elsőként oklevelet.

A Kalocsai Föndön Futók Sport Egyesület szabadidő futói, Guttengéberné Ince Ildikó Emma,Fekete Alexandra,Matos Zoltánné kaptak oklevelet munkájuk elismeréseként.

Atlétika sportágban Lakatos Ádám vehetett át oklevelet.

Sakk sportágban (Logikusak(k)Kulturális, Oktatási és Sport Közhasznú Egyesületből) okleveles elismerésben részesült: Antal Dániel, Antal Adrienn, Markó Bálint, Markó Milán, Asztalos Áron, Nemcsényi Vendel.

Asztalitenisz sportágban kiemelkedő teljesítményéért oklevelet kapott Gaál Izabell, Molnár Fruzsina, Farkas Dávid.

A Hajnal és Baráti Kör Lovas Sport Egyesület lovasai közül oklevelet kapott Ferencz Dominika és Vancsura Korina.

A Kalocsai Természetjáró és Szabadidő Sport Egyesület tájfutói közül okleveles elismerésben részesültek Baksa Lili, Baksa Csaba és Pap Marcell.

A Kalocsai Úszó és Vizilabda Egyesület úszói közül okleveles elismerésben részesültek a következők: Flick Noémi, Mayer Hella, Jakab Csenge, Matos Máté, Istella Kristóf, Zahorán Kincső, Maros Dávid, Mádi Száva, Nagy Natasa, Junger Balázs valamint Lakatos Tamás. Az egyesület vizilabdásai közül pedig oklevelet Zsinka Ábel kapott.

A Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület evezősei közül okleveles elismerésben részesült: Kiss Jeremiás, Rideg Richárd, Barthl Zalán, Szávai Zsombor, Sáfrán Márkó, Németh Hanna.

A gézengúz UKC leány kézilabdásai közül oklevelet vehettek át a következők: Tóth Emma, Aranyos Janka, Csóti Petra, Lakatos Anna, András Leona, Bocskor Anna, Farkas Réka, Tóth Csenge, Takács Tamara, Tóth Réka, Vancsura Korina, Váradi Alíz, Bene Bianka, Böröcz Anita, Rigó Hanna, Greksa Gréta, Jurcsó Kitti

A méhecskék SE labdarúgói közül oklevelet vehetett át: Koprivanacz András, Práger Ádám, Hunyadi Szabolcs, Gráfik Martin, Romsics Ádám, Tapolcsányi Dávid, Agócs Olivér, Serényi Roland.

A Kalocsai Futball Club játékosai közül okleveles elismerésben részesült: Dosticza Dániel, Farkas Zalán.

A KUSE labdarúgói közül elismerésben részesült: Répás Gábor és Vásárhelyi Gergő.

A gézengúz UKC fiú kézilabdásai közül oklevélben részesültek a következők: Kacsora Balázs, Kernya Dániel, Wirth Marcell, Tamás Donát, Baranyai Dávid, Esze Bence, Fuszenecker Donát, Kovács Dorián Bendegúz, Rimai Bence, Petrács Ádám, Rideg László, Mezei Marcell, Dengi Zsombor, Wiedner Máté, Veres Arlen, András Gellért, Révész Áron, Kákonyi Kevin, Serfőző-Jagicza Huba, Gyöngyösi Gergő, Martin Gábor, Korsós Csanád, Vida Gergő, Hegedűs Gordon, Márkus Leon, Anisity Attila, Varga Bálint,Tóth Balázs, Mezei Milán, Kovács Ákos, Papp Gergő.

A KKC női kézilabdásai közül Holló Bianka érdemelte ki az oklevelet.

A KKC fiú kézilabdásai közül oklevelet kapott Horváth Roland.


Végül az oklevelek sorát Balla Gábor zárja, a KKC férfi kézilabdása.2021 évben Kimagasló sportteljesítményéért kupában részesült:

Asztalitenisz sportágban kupát kapott Réfy Mór: Megyei serdülő bajnokságon párosban és egyéniben elért bronzéremért, diákolimpiai megyebajnoki cím eléréséért.

Szintén kupát kapott Koprivanacz Imre tájfutó, a Kalocsai Természetjáró és Szabadidő Sport Egyesület tagja a versenyeken elért kimagasló eredményéért.

A Smart Kyo Sportegyesület sportolója, Bessenyei Réka az Országos Bajnokságon elért helyezéséért kapott díjat.

Az egyesület egy másik tagja, Matos Milán is átveheti a csillogó kupát az utánpótlás Magyar bajnokságon elért helyezéséért.

Csernaparof Lili úszó, a Kalocsai Úszó és Vizilabda Egyesület tagja szintén átvehette kupáját Kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, versenyeken elért eredményeiért, bronzjelvény megszerzéséért, a Magyar Úszó Szövetség korosztályos edzőtáborában való részvételért.

Gyöngyösi Enikő szintén úszó, kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, versenyeken elért eredményeiért, ezüstjelvény megszerzéséért, a Magyar Úszó Szövetség korosztályos edzőtáborában való részvételért veheti át a díjat.

Matos Bence szintén úszó edzésmunkájáért, versenyeken elért eredményeiért, bronzjelvény megszerzéséért, a Magyar Úszó Szövetség korosztályos edzőtáborában való részvételért kapja a kupát.

A Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület evezőse, Kovács Anett Országos ergométerbajnokságon elért 2. helyezéséért, Magyar Országos Bajnokságon elért eredményeiért,serdülő utánpótlás válogatott kerettagság megszerzéséért.

Szintén evezés sportágban jeleskedett Tamás Abigél, aki az Országos ergométerbajnokságon elért 3. helyezéséért, Magyar Országos Bajnokságon elért eredményeiért vehette át elismerését.

A Kalocsai Evezős és Vizisport egyesület evezőse, Szeitz Csanád az Országos ergométerbajnokságon elért 3. helyezéséért, Magyar Országos Bajnokságon elért dobogós helyezéseiért,válogatott kerettagság megszerzéséért.

A Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club játékosa, Szűcs Maja Mia Kimagasló szorgalmáért, edzéseken és mérkőzéseken nyújtott teljesítményéért vehette át elismerését.

A Gézengúz UKC játékosa, Vén Zsadány István szintén kimagasló szorgalmáért, edzéseken és mérkőzéseken nyújtott teljesítményéért kapott díjat.

Mariás Zalán, a Gézengúz UKC játékosa kimagasló szorgalmáért, edzéseken és mérkőzéseken nyújtott teljesítményéért érdemelt kupát.

A Gézengúz UKC játékosa, Veres Áron kimagasló szorgalmáért, edzéseken és mérkőzéseken nyújtott teljesítményéért.

A Méhecskék SE labdarúgója, Pirisi Vanda kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért.

Szintén a Méhecskék SE tagját, Perity Olivér kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért.

Pécsi Bálint, a Méhecskék SE labdarúgója kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért vehette át a kupát.

Greksa Milán, a Méhecskék SE labdarúgója kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért.

Kecskeméti Dávid Antónió a Kalocsai Utánpótlás Sport Egyesület labdarúgója kupát vehetett át a Házi gólkirályi cím eléréséért, edzésmunkájáért, szorgalmáért.

Kalocsán 2021-ben az év sportolói:

Az Év Szabadidő Futója: Mezey Gabriella a Kalocsai Földönfutók Sport Egyesület Tagja. Szorgalmáért, Bajai Kikelet Minimaratonon elért kimagasló erdményéért, országos versenyeken elért eredményeiért, egyesületi munkája elismeréseként érdemelte ki.

Az Év Utánpótlás Szabadidő Futója díjat, Gyöngyösi Enikő érdemelte ki Kimagasló szorgalmáért, kitartásáért, Bajai Kikelet Minimaratonon elért kimagasló eredményéért, Paprikás Mérföldeken elért abszolút első helyezéséért, Paprika Futáson elért első helyezéséért, országos versenyeken nyújtott kimagasló teljesítményéért, folyamatos fejlődéséért, sportolóhoz méltó magatartásáért.

Az Év Siklóernyős- és Sárkányrepülős Pilótája az Aeroport Kalocsa Repülő és Szabadidősport egyesület tagja, Csender Levente lett 2021-ben, Kiemelkedő sportteljesítménye, valamint egyesületi munkája elismeréseként.

Az év atlétája 2021-ben Sipos Florina Hanna: Országos korosztályos csúcstartó hely megszerzéséért kislabdahajításban, vidékbajnoki cím megszerzéséért kislabdahajításban.

Az év sakkozója Molnár Krisztián, a Logikusak Kulturális, Oktatási és Sport Közhasznú alapítvány tagja, Versenyeken elért kimagasló eredményeiért.

Az év utánpótlás sakkozója Szemedéri Levente, Versenyeken elért kimagasló eredményeiért.

Az év utánpótlás asztalitenizője 2021-ben Svecz Olga, Nemzetközi versenyen elért 1. helyezéséért, kétszeres megyei újonc bajnoki cím megszerzéséért, serdülő bajnokságban elért dobogós helyezéséért, diákolimpiai országos bajnoki cím megszerzéséért.

Az év asztaliteniszezője Rogács Attila, Megye egyes játékosként mutatott kimagasló szorgalmáért, edzésmunkájáért.

2021-ben az év lovasa Hajnal Franciska, a Hajnal és Baráti Kör Lovas Sport Egyesület tagja, Ügyességi versenyeken , nehéz, valamint felnőtt kategóriában, díjugratásban elért kimagasló eredményeiért.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Szintén az egyesület tagja, Veszelovszki Réka az év utánpótlás lovasa, Ügyességi versenyeken könnyű, haladó, nehéz, valamint ifjúsági kategóriában, díjugratásban elért kimagasló eredményeiért.

Az év tájfutója Rostás Anikó, a Kalocsai Természetjáró és Szabadidő Sport Egyesület tagja, Senior Bajnokságokon elért kimagasló eredményeiért.

A 2021-es év birkózója Zsemberi Hermann, a Kalocsai Utánpótlás Sport Egyesület tagja, Országos válogató versenyen elért 2. helyezéséért, válogatott kerettagság megszerzéséért, válogatott nemzetközi csapatbajnokságon elért 3. helyezéséért, kadett válogató versenyen elért 2. helyezéséért, szorgalmáért, edzésmunkájáért.

Az év evezőse Althammer István, a Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület sportolója, Ergométeres országos bajnokságon elért 3. helyezéséért, Magyar Utánpótlás Válogatott kerettagság megszerzéséért, Magyar Országos Bajnokságon elért dobogós helyezéseiért, kimagasló szuorgalmáért, edzésmunkájáért.

A Kalocsai Úszó és Vizilabda egyesület sportolója, Posztobányi Valér 2021-ben az év utánpótlás úszója, kimagasló szorgalmáért, versenyeken mutatott teljesítményéért. Nemzetközi versenyeken elért érmes helyezéseiért, ezüstjelvény megszerzéséért.

Az Év úszója 2021-ben Bolvári Vivien Kimagasló szorgalmáért, versenyeken mutatott teljesítményéért. Nemzetközi versenyeken elért érmes helyezéseiért, ezüstjelvény megszerzéséért.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Sztankovics István "Tyutyu" emlékdíjat vehet át Tóth Ernák, Az elmúlt 15 évben nyújtott kimagasló teljesítményéért, többszörös megyebajnoki cím megszerzéséért, országos bajnoki pontszerző helyek eléréséért, nemzetközi versenyeken elért érmes helyezéskiért, aranyjelvény megszerzéséért.

Az év leány Szivacskézilabdása Aranyos Lujza, Kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért.

Az év fiú szivacskézilabdása Varga Ádám, Kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért.

Az év Kisiskolás Leány Kézilabdása 2021-ben Jéló Lotti. Kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért.

 

Az év Kisiskolás Fiú Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Matos Bence.

Az év Gyermek Leány Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Bocskor Ditta.

Az év Gyermek Fiú Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Fejes Richárd.

Az év Utánpótlás Leány Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Jávor Molli.

Az év Utánpótlás Fiú Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Kovács Áron.

Az év Serdülő Leány Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Horváth Sára.

Az év Serdülő Férfi Kézilabdása kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért Máté Benedek.

2021-ben az év mini labdarúgója Hunyadi Zalán kiemelkedő szorgalmáért és edzésmunkájáért.

Az év utánpótlás labdarúgója a méhecskék játékosa Réfy Mór kiemelkedő szorgalmáért és edzésmunkájáért.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az év serdülő labdarúgója kiemelkedő szorgalmáért és edzésmunkájáért Polyák Kristóf.

Az év ifjúsági labdarúgója kiemelkedő szorgalmáért és edzésmunkájáért Takács Krisztián.

Az év férfi labdarúgója, a Kalocsai Futball Klub játékosa, Rideg László kiemelkedő szorgalmáért és edzésmunkájáért.

Az év ifjúsági kézilabdása, a Gézengúz UKC tagja Urbán Tamás, Kiemelkedő szorgalmáért, edzésmunkájáért, stabilan jó teljesítményt mutató játékáért.

Az év Női Kézilabdása, a KKC sportolója Szabadi Izabella, fiatal kora ellenére már bronzérmes és ezüstérmes a megyei bajnokságban szereplő női csapat tagjaként. Elhivatottsága és kitartása példaértékű a feltörekvő generációknak.

Az év férfi kézilabdása Bock Milán, A kalocsai nevelésű játékos az NBII-es férfi felnőtt csapat alappillére és egyik legmeghatározóbb játékosa. Fiatal kora ellenére már több neves magasabb osztályú csapatban is megfordult, többek között a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában is.

2020-es teljesítményükért VÁNDORKUPát vehetett át:

Kalocsa Város Legjobb Utánpótlás csapata a Kalocsai Úszó és Vizilabda egyesület: Az egyesület az elmúlt évben számos megyei, országos és nemzetközi versenyen bizonyította, hogy a kalocsai úszókkal számolni kell a legerősebb mezőnyben is. Több úszónk ért el olyan kimagasló eredményt mint az arany, az ezüst és a bronzjelvény megszerzése. Minden versenyen diadalmaskodni tudtak, sikereket értek el. Az egyéni teljesítmények folyamatosan javulnak. A sportolók elhivatottak, szorgalmuk, kitartásuk, edzésmunkájuk példaértékű. A csapat olyan erős egységet alkot, amire méltán büszkék az edzők is. Már a legfiatalabb sportolókra is az elhivatottság, a sportág iránti szeretet és a küzdeni akarás jellemző. A hazai versenyeken megmutatták mire képesek, itthon tartották a kupát, lenyűgözték a megjelenteket, hatalmas egyéni csúcsokat értek el. Edzőik: Busa Attila, Petróczki Dániel, Tompai Gábor

2021-ben Kalocsa Város Legjobb Csapata: A Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület
: A 2021-es évben Az Országos Magyar Ergométeres Bajnokságon három 2. és három 3. helyezést értek el a sportolók.A Magyar Evezős Országos bajnokságon 112 pontott szerzett az Egyesület, 40 éves fenállása óta a legeredményesebb Magyar Bajnokságot zárva. összesen: 8 első helyezést, 6 második helyezést, 5 harnmadik helyezést, 3 negyedi helyezést, 2 ötödik helyezést, 1 hetedik helyezést értek el a versenyzők. 3 Fő kapott meghívást az őszi Heraklész Utánpótlás válogatott edzőtáborába. Csehországban az Olimpiai Reménységek Nemzetközi Versenyén a magyar UP válogatott csapatok tagjaként 2 fő vett részt. A két fő 3 hajóegységben állt rajthoz, mind a három számban 1.helyezést értek el. A mini korosztályban 10-13 évesek között 3 új kezdő sportoló szerezte meg a minimum vizsgát és állhatott rajthoz koroosztályukban az OrszágosBajnokságon. Edzőjük: Németh Zoltán.

Kalocsai Város Legjobb Utánpótlás Spotolója a KKC kézilabdása, Kovács Ákos.
Edzésmunkája, szorgalma kimagasló. Játéka stabilan erős, sportolói magatartása példaértékű a fiatalabb játékosok számárais. Ifjúsági játékosként több fronton is folyamatosan helytáll. A csapat leggólerősebb játékosa, hiszen az ifjúsági bajnokságmellett a megyei férfi felnőtt bajnokság gólkirályi címének várományosa is egyben.

Kalocsa Város Legjobb Női Sportolója, a Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület tagja, Dorusák Dorina.
Ergométeres Országos bajnokságon 3. helyezett. Magyar Utánpótlás Válogatott keret tagja. Magyar Országos EvezősBajnokságon Női ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezősben 1. helyezett, kétpárevezősben 1. helyezett. Kétsezeres Magyar Bajnok. Női Serdülő kétpárevezősben 2. helyezett. A Csehországi Olimpiai Reménységek Nemzetközi Versenyén a Magyar válogatott csapat tagjaként négypárevezősben 1. helyezett. Az Őszi válogatott keretfeltőltő hosszútávú versenyen női ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezősben 1. helyezett.

Kalocsa Város Legjobb Férfi Sportolója: a Kalocsai Evezős és Vizisport Egyesület tagja: Kocsis Bálint.
Ergométeres Országos bajnokság 2. helyezett, Magyara Utánpótlás Válogatott keret tagja, Országos Evezős Bajnokságonegypárevezősben 4., kétpárevezősben 2. helyezett. Csehországi Olimpiai Reménységek Nemzetközi Versenyén a Magyarválogatott csapat tagjaként négypárevezősben és nyolcasban is 1. helyezett. Őszi hosszútávú válogatott keretfeltőltőversenyen Férfi ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezősben 2. helyezett.

Kalocsa Város Legeredményesebb edzője nem más, mint Petróczki Dániel
. A Kalocsai Úszó és Vízilabda Egyesület az elmúlt évben minden nehézséget leküzdve óriási sikereket ért el. Versenyzői számos régiós, országos és nemzetközi versenyen szerepeltek sikeresen. Diákolimpián, hazai, nemzetközi és országos versenyen álltak dobogóra. Több versenyzőnek sikerült arany, ezüst és bronzjelvényt szereznie a tavalyi évben, úszóink között van korosztályos ranglistavezető is. Ezeket a sikereket a gyerekek szorgalma, akaratereje, kitartása, a szülők és támogatók segítsége mellett csakis azzal a szakmai tudással lehetett elérni, amelyet az edzők nyújtanak. Petróczki Dániel edzői pályafutása évek óta egyre magasabbra ível. Az egyesületben oktatóként és edzőként egyaránt tevékenykedik, a gyerekek személyisége és szakmai tudása miatt egyaránt tisztelik, szeretik. Technikai tudását, tapasztalatait sikeresen átadja, de a sikerekhez emellett a csapatépítésben megmutatkozó emberi értékei is nagyban hozzájárulnak. Igazi edzőként éspedagógusként éri el a gyerekekkel azokat az eredményeket, amelyekre méltán lehetnek büszkék.

Képgaléria megtekintése (70 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A díjátadó ünnepség a Szózat hangjaival zárult, majd az ünnepeltek „támadást indítottak” a helyszínen üzemelő büfé ellen.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés