2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsa Város Gazdaságáért Vidats István Díj - Skultéti Csaba részére

2022. 08. 20., 13:53

Kecelen született 1968-ban. Gyermekkorát Kistényen töltötte 7 testvérével, szerény körülmények között. Már fiatal korában szorgalmas és céltudatos volt, tudta, hogy mit szeretne elérni az életben.

Skultéti Csaba a dunaújvárosi szakmunkásképző intézetben 1988-ban szerzett kőműves szakmunkás végzettséget. Céltudatossága további tanulásra sarkallta, tovább képezte magát, épületburkoló, majd 1998 - ban kőműves mester oklevelet szerzett.

A mestervizsga elvégzése előtti időszakban megnősült, családot alapított, 2 gyermek édesapja. Már családapaként hosszú évekig dolgozott Németországban, hogy családjának minél jobb életkörülményeket biztosítson, és elsajátítsa a folyamatosa fejlődő építőipari szakma minden „csínját-bínját”, egyúttal megteremtse a az első vállalkozása indításának feltételeit. Immár elmondhatjuk, szorgalmával, rátermettségével és kitartásával a kitűzött célját maradéktalanul elérte.

Első cégét 1995-ben alapította meg, Gertéti Bt. néven, majd 2002-től a közismert Kalo-Bau Kft-t, amelynek azóta is tulajdonos ügyvezetője .

A Kalo-Bau Kft. számos önkormányzati intézmény felújítási, kivitelezési munkálataiban vett részt fő vagy alvállalkozóként, a megrendelők megelégedésére. Mind Skultéti Csabát, mind a cégét a pontosság, precizitás és a melyből adódóan az együttműködés a partnereivel és a megrendelőkkel zökkenőmentes és sikeres.
Munkatársa és „jobb keze” Gallay Péter, akivel hosszú idő óta harmonikusan együtt dolgozik. Mindkettőjüket a szakmai kihívásoknak való minél jobb megfelelés, a korszerű technológiák elsajátítása és elterjesztése motiválja, a megrendelők megelégedése érdekében.

Skultéti Csaba igazi lokálpatrióta, magánemberként és cégtulajdonosként fontosnak tartja a sportot, figyelemmel kíséri a város sportéletét, erejéhez mérten támogatja a helyi egyesületeket, azok munkáját, nagyobb szabású rendezvényeit. Skultéti Csaba és a Kalo-Bau Kft. nevéhez Kalocsa városban és annak vonzáskörzetében számos sikeres pályázat, beruházás magas színvonalú megvalósítása kapcsolódik.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK