2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsa Város Közművelődéséért - Cziráki Imre Díj Gillich Panna részére

2022. 08. 20., 14:08

Gillich Panna néven az Impulzív Magazin megálmodója és egyik megvalósítója, aki főszerkesztőként a megjelenés és a hozzá tartozó tartalom gyártásának minden egyes mozzanatát élvezi. Különösen szeret izgalmas történeteket megismerni, ezért kutatja a személyes életmeséket, amelyek közelebb hozzák az interjúalanyt az olvasókhoz, és igyekszik új nézőpontból megvilágítani a minket körülvevő világot. Minden érdekli, ami körülvesz bennünket, ami gazdagítja az ismereteinket, és szélesíti a látókörünket.

Csapatával együtt azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy minőségi tartalmat készítenek, és igényes programokkal színesítik a kalocsai emberek mindennapjait, miközben valódi éréket közvetítenek.

Az Impulzív Magazin nem jöhetett volna létre, ha nincs egy igazán lelkes, a színvonalas munkára sokat adó csapat, amelynek tagjai nyitottak az újra, szeretnek közösen gondolkodni, kreativitásuk és szaktudásuk segítségével új terveket megvalósítani, hogy így időről-időre valamilyen újdonsággal rukkoljanak elő, amely a közönség életébe új impulzust hoz, kimozdítva őket a megszokásból. Éppen ilyen a Lélekmelegítők előadás-sorozat is, amely a mindennapi élet megéléséről, kihívásairól, az emberi kapcsolatokról és a lelki feltöltődésről szól. Az Impulzív csapata az első pillanattól kezdve hitt abban, hogy Kalocsán és a környéken élőknek szükségük van egy olyan programlehetőségre, ahol szakemberek és ismert emberek nyújtanak segítséget tudásukkal, személyes tapasztalataikkal és történeteikkel, miközben olyan témákhoz nyúlnak, amelyek mindenkit érintenek, foglalkoztatnak, de a mindennapok során talán mégsem kerülnek fókuszba. Nincs is jobb annál, amikor egy-egy előadás után a nézők levonják a tanulságot a saját életükre vonatkozóan, és szűkebb körben megosztják egymással ez irányú tapasztalataikat, élményeiket. Az olvasók és a közönség hűségének köszönhetően tud a magazin formálódni, a visszajelzések mentén változni, és újabb lendületet venni. Az Impulzív csapata számára az jelenti az igazi sikert, hogy az online felület és a Lélekmelegítők előadás-sorozat is létrehozta a maga közösségét, melyek így egy soha véget nem érő párbeszédet folytatnak egymással.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK