2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai rendőr hadnagy sikere az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

Zsiga Ferenc  |  2023. 04. 21., 10:50

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Rendészeti Magatartástudományi Tanszéke a közösségi médiában számolt be a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kalocsai Rendőrkapitányság állományába tartozó Paletta Kristóf rendőr hadnagy sikeréről, aki mások mellett a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekciója keretében tartott előadást. Paletta Kristóf pályaműve a rendészeti utánpótlást érintő kihívásokról szólt, a koronavírus árnyékában. A fiatal kalocsai rendőrtiszt különdíjjal tért haza a konferenciáról, melyhez ezúton is gratulálunk. Az egyetem tanszékének bejegyzését az alábbiakban olvashatják.

„2023. április 19-én zajlott egyetemünkön a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekciója. Tanszékünk is érintett volt, hiszen tanszékvezetőnk, Dr. Hegedűs Judit, talán az egyik leggyakrabban előforduló név volt a programfüzetben: négy hallgató tudományos munkáját segítette konzulensként. És nem is kis eredménnyel! 

Az Alkalmazott Társadalomtudományi Tagozatban Homonnai-Sipos Emese és Paletta Kristóf tartottak előadást pályamunkájukból. Emese a rendőri motivációt kutatta, Kristóf dolgozata pedig a rendészeti utánpótlást érintő kihívásokról szólt a koronavírus árnyékában. 

A Kriminológia és Büntetés-végrehajtás Tagozatban Németh Ádám és Molnár Imre versenyeztek, mindketten a fiatalkori bűnelkövetés körülményeit és megelőzési lehetőségeit vizsgálták. 

A hallgatók és konzulensük áldozatos munkáját, fáradozását siker kísérte, hiszen Molnár Imre, Németh Ádám és Paletta Kristóf egy-egy különdíjjal térhettek haza a versenyről. 

Szívből gratulálunk hallgatóinknak a kiváló pályaművekhez, bízunk benne, hogy az ezekből nyert tudást kamatoztatni tudják pályájuk során! Kívánjuk, hogy soha ne veszítsék el a tudomány iránti lelkesedésüket! Hegedűs Judit tanárnőnek pedig hasonlóan szép sikereket, minél több tehetséges hallgatót kívánunk! 

A Rendészeti Magatartástudományi Tanszék oktatói gárdája továbbra is várja a tudományaink iránt érdeklődő, kutatni vágyó hallgatókat. Megéri!”

Paletta Kristóf a kép jobb szélén látható. | Az NKE RTK Rendészeti Magatartástudományi Tanszék Facebook-bejegyzéséhez kattints a képre!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK