2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai rendőr hadnagy sikere az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

Zsiga Ferenc  |  2023. 04. 21., 10:50

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Rendészeti Magatartástudományi Tanszéke a közösségi médiában számolt be a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kalocsai Rendőrkapitányság állományába tartozó Paletta Kristóf rendőr hadnagy sikeréről, aki mások mellett a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekciója keretében tartott előadást. Paletta Kristóf pályaműve a rendészeti utánpótlást érintő kihívásokról szólt, a koronavírus árnyékában. A fiatal kalocsai rendőrtiszt különdíjjal tért haza a konferenciáról, melyhez ezúton is gratulálunk. Az egyetem tanszékének bejegyzését az alábbiakban olvashatják.

„2023. április 19-én zajlott egyetemünkön a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekciója. Tanszékünk is érintett volt, hiszen tanszékvezetőnk, Dr. Hegedűs Judit, talán az egyik leggyakrabban előforduló név volt a programfüzetben: négy hallgató tudományos munkáját segítette konzulensként. És nem is kis eredménnyel! 

Az Alkalmazott Társadalomtudományi Tagozatban Homonnai-Sipos Emese és Paletta Kristóf tartottak előadást pályamunkájukból. Emese a rendőri motivációt kutatta, Kristóf dolgozata pedig a rendészeti utánpótlást érintő kihívásokról szólt a koronavírus árnyékában. 

A Kriminológia és Büntetés-végrehajtás Tagozatban Németh Ádám és Molnár Imre versenyeztek, mindketten a fiatalkori bűnelkövetés körülményeit és megelőzési lehetőségeit vizsgálták. 

A hallgatók és konzulensük áldozatos munkáját, fáradozását siker kísérte, hiszen Molnár Imre, Németh Ádám és Paletta Kristóf egy-egy különdíjjal térhettek haza a versenyről. 

Szívből gratulálunk hallgatóinknak a kiváló pályaművekhez, bízunk benne, hogy az ezekből nyert tudást kamatoztatni tudják pályájuk során! Kívánjuk, hogy soha ne veszítsék el a tudomány iránti lelkesedésüket! Hegedűs Judit tanárnőnek pedig hasonlóan szép sikereket, minél több tehetséges hallgatót kívánunk! 

A Rendészeti Magatartástudományi Tanszék oktatói gárdája továbbra is várja a tudományaink iránt érdeklődő, kutatni vágyó hallgatókat. Megéri!”

Paletta Kristóf a kép jobb szélén látható. | Az NKE RTK Rendészeti Magatartástudományi Tanszék Facebook-bejegyzéséhez kattints a képre!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>
2024. 06. 05., 11:01
Avagy: kis hírünk a nagyvilágban... FRISSÍTVE! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK