2023. 02. 01. szerda
Ignác
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérmét adományozták Sziráki Szilárdnak

2018. 05. 09., 09:40

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) idei első küldöttgyűlésének végén ünnepélyes keretek között Gaál József alelnök a Bács-Kiskun megye gazdaságában elért eredményeiért, a Budamobil-Cargo Kft. 50 éves eredményes működéséért és fejlesztéséért Elnöki Aranyérem elismerésben részesítette Sziráki Szilárdot, a Budamobil-Cargo Kft. ügyvezető igazgatóját, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari alelnökét.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamaraidei évi első küldöttgyűlésén miután a küldöttek elfogadták a 2017. évi mérlegbeszámolót, valamint a 2018. évi költségvetési tervezetet, ünnepélyes perceknek lehettek részesei: Gaál József, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ipari alelnöke, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Sziráki Szilárdnak a kamara Elnöki Aranyérmét adta át.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által adományozott elismerést a Budamobil-Cargo Kft. ügyvezető igazgatói és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari alelnöki pozícióját is betöltő Sziráki Szilárd

a Bács-Kiskun megye gazdaságában elért eredményeiért, a Budamobil-Cargo Kft. 50 éves eredményes működéséért és fejlesztéséért tett áldozatos munkájáért kapta.

A Budamobil-Cargo fél évszázadon át, gazdasági recessziókat legyőzve bizonyította alkalmasságát és rátermettségét, töretlenül elkötelezett az innováció mellett.
bővebben ...


Sziráki Szilárd és édesapja, Sziráki István a Budamobil-Cargo Kft. többségi tulajdonosa. Sziráki Szilárd 2005-ben vette át édesapjától a cég irányítását. Annak ellenére, hogy édesapja a cég vezetője volt, Szilárd becsületére válik, hogy végig járta a Budamobil-Cargo Jármű Szövetkezetben a ranglétrát. Lakatos, szerkezetlakatos, művezető és termelésvezetői pozíció után nevezték ki a szövetkezet elnökének, majd a vállalkozás 2008-ban kft-vé alakult. Szakmai útját folyamatos tanulás, az általa vezetett cég működését pedig folyamatos megújulás, eszközfejlesztés jellemzi. A Budamobil-Cargo Kft. idén ünnepelte fennállásának 50. születésnapját.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 01. 30., 15:30
Kocsis Anna és Attila következő állomása egy eldugott faluban lévő biofarm volt. Ahogy a nevéből is adódik - Mindful Farm - a lecsendesedést, kikapcsolódást, természetközeliséget, a jelen pillanat megélését keresték ezen a helyen. Hogy telt el az ott töltött két hét? Vloguk következő epizódjából kiderül, kövessétek a KALOhíreken utazásukat!
2023. 01. 29., 08:24
Január 20-21-én iskolánkat, a Kalocsai Szent István Gimnáziumot képviseltük Kecskeméten, a Neumann János Egyetem által meghirdetett 24 órás logisztikai versenyen. Az Izsáki úti új campuson a logisztikához köthető feladatokat és egy nagy projektfeladatot kellett teljesítenie πz2a nevű csapatunknak, melynek tagjai: Molnár Fruzsina, Rideg Árpád, Vida Zolta - tudtuk meg a portálunknak küldött beszámolóból.
2023. 01. 27., 12:27
A Kamarateremben Cseh Tamás dalait adta elő Papp Róbert, Kalocsa díszpolgára, valamint fia, ifjabb Papp Róbert. Az énekes-gitáros zenéjének egy parafrázisához Papp Róbert dalához Berta-Somogy Lajos írta a dalszöveget, aki prózai szövegek felolvasásával idézte meg Cseh Tamás kivételes egyéniségét.
2023. 01. 26., 08:05
November végén hirdettek nyílt pályázatot a Kossuth Lajos utca 16-18. szám alatti egykori kollégium épületére. A pályázat érvényes ajánlat nélkül zárult. Nem maradtunk le a vásárról. Hasonlóképp sikertelen volt egy Csokonai utcai lakóingatlan értékesítésére kiírt pályázat, amelyet szintén ismét kiírnak.
2023-01-25 16:31:00
A Kalocsa környékén élő képzőművészek több éves hagyományt követve megrendezett tárlathoz ezúttal a Dunatáj Fotókör kiállításra is kapcsolódott. A megnyitón közreműködött és köszöntőt mondott Lakatos György fagottművész, városunk díszpolgára. A kiállítást megnyitotta Budai Viktória művészettörténész, a Schöffer Gyűjtemény vezetője.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 01., 13:27
A tegnapi, házon belüli egyeztetések után ma az intézmények vezetőivel egyeztetnek a Polgármesteri Hivatalban. Még >>>
2023. 02. 01., 08:45
Tíz hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra. Még >>>
2023. 01. 31., 09:09
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során olyan súlyosan bántalmazta a nehezen mozgó, leromlott egészségi állapotú feleségét, hogy 11 bordája eltört. Még >>>
2023. 01. 30., 14:56
Így alakult a Duna és a Tisza vízállása hétfőre a hydroinfo.hu adatai alapján. Még >>>
2023. 01. 30., 10:35
A szívroham és a stroke valószínűsége 40 és 50 százalékkal alacsonyabb volt azok körében, akik ennyit gyalogoltak. Még >>>
2023. 01. 29., 17:35
Minden olyan rövid időn belül történt, hogy a két pilótának esélye sem volt a katapultálás folyamatának beindítására. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK