2021. 10. 19. kedd
Nándor
: 360 Ft   : 309 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Mikulás napi nyereményjátékot indít a Kalocsai Néplap - „Van zsákodban minden jó…”

Mikulás napi nyereményjátékot indít a Kalocsai Néplap - „Van zsákodban minden jó…”
Zsiga Ferenc  |  2020. 11. 06., 08:28

Mikulás napi nyereményjátékot indít a Kalocsai Néplap, a hetilap e heti számában induló, elsősorban a gyerekeknek, segítőiknek szóló felhívás célja, hogy a kicsik számára már a Télapó megérkezése előtti időszakot is örömtelibbé tegye. Aki a következő négy héten a Kalocsai Néplapból kivágja azt a mikulásfigura részletet, amelyet ha a végén összeillesztve egy lapra felragaszt, teljes terjedelmében a nagyszakállút látja majd. A játékban való részvételhez ezt kell beküldeni a szerkesztőségbe, hogy a szerencsések egy finomságokkal teli mikuláscsomagot kaphassanak. Játékra fel! A felhívás szövegét az alábbiakban olvashatják.

Kedves Kalocsai Néplap Olvasó!
Kedves Gyerekek!

Már csak néhány hét van hátra, hogy avárva várt Télapó megérkezzen és számos gyereknek tegye felejthetetlenné a pillanatot.
Hogy örömtelibb legyen a várakozás, játszatok velünk! A következő négy héten a Kalocsai Néplapból vágjátok ki azt a mikulásfigura részletet, amelyet ha a végén összeillesztve egy lapra felragasztotok, teljes terjedelmében a nagyszakállút látjátok majd.

Aki nem vesz részt a játékban, annak persze nem a Krampusztól kapott virgács lesz a jutalma. Ám ha fogjátok az ollót, és a Néplap aktuális számából kivágjátok a télapófigura aktuális részletét, majd a végén összeragasztva, a hátoldalán névvel, lakcímmel, telefonszámmal ellátva, egy jelöletlen borítékban eljuttatjátok a szerkesztőségünkbe (6300 Kalocsa, Negyvennyolcas tér 2. fszt.5.), azon 20 ajándék mikuláscsomag  egyikében részesülhettek, amelyeket a beküldők között sorsolunk ki. Az első 5 beküldő automatikusan nyertesnek számít. A szerencsés nyertesek szerkesztőségben vehetik majd át a finomságokkal teli télapó csomagjukat.

Nosza, játékra fel, várjuk együtt a Mikulást! – szól a Kalocsai Néplap felhívása.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 19., 20:45
Ezeket a zsákokat nem a jóságos nagyszakállú töltötte meg ajándékokkal, hanem a "Te szedd!" akció vidám önkéntesei a széthajigált szeméttel, mégpedig két kalocsai helyszínen, a Csajdán és a Móra Ferenc utcai kerékpárút mentén. Még >>>
2021. 10. 19., 18:19
Október 23-án, szombaton - az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének, valamint a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napján – , a piac zárva lesz. Még >>>
2021. 10. 19., 10:21
Az e-sportoló az új focista? Még >>>
2021. 10. 19., 10:16
Készíts a csipkebogyóból akár teát, akár lekvárt, mindkettő tele van vitaminokkal! Még >>>
2021. 10. 19., 09:44
Szerdán jön a következő emelés: a benzin 5, a gázolaj 7 forinttal drágul. Még >>>
2021. 10. 18., 14:50
2021.október 23.-án 18:00 órától a KEVE (Kalocsai Evezős és Vízisport Egyesület) rendhagyó módon evezős bált rendez a kalocsai evezés (rowing) 40. évfordulója alkalmából. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés