2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Váltsa be a Hufbau Akker szaküzletében nyertes hűtőgép pályázatát!

2016. 10. 10., 14:15

Az alja kicsit rozsdás, mert mindig hozzáért a felmosó; az oldala kicsit kopott, mert súrolta a spájz ajtaja; a villanyórát meg úgy tekeri, mint a triatlonista az utolsó kétszáz méteren a biciklit, mi az? Hát az ezeréves hűtő! Itt az ideje kicserélni! Hogy hol? Segítünk!

„Most már tudunk rajta mosolyogni, de nem volt az mindig annyira kacagtató, hogy az unokáktól kapott hűtőmágneseknek fix helye volt a régi hűtőnkön” – mondja a kalocsai Hufbau Akker Szaküzlet előtt megszólított Alíz néni, akinek gyermekei segítettek abban, hogy részt vehessen az állam által hirdetett Hűtőgépcsere Programban. Mivel korábban is a Tomori utcai üzletben vettek porszívót férjével, nem volt kérdés, hogy most is a megbízható, precíz és áraiban is szerethető szaküzletre esik a választásuk.

Akár négy év garancia és garantált szakértelem

Sok visszatérő, kedves vásárlónk van, akiknek ezúton is köszönjük, hogy bennünket választottak – vág a lényegi dolgok közepébe Hortobágyiné Edina, a kalocsai szaküzlet vezetője, miután útnak indítja a frissen vásárolt hűtőt a családhoz, majd rövid tárlatvezetést tart az üzlet hűtő szekciójában. Miközben beépíthető és a kombinált hűtőktől átlépünk a fagyasztók mellé Edina a professzionális típusleírások mellett azt is elmondja, folyamatosan figyelik a vevők igényeit és eszerint alakítják kínálatuk egy részét. Most például, mivel teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, kifejezetten figyelnek arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraik pedig megfizethetőek.
– Folyamatosan érkeznek az értesítő levelek a nyerteseknek, sokan már az előtt bejönnek körülnézni, hogy a kezükben lenne a papír. Aki nyer, az erről szóló irattal a zsebében vásárolhat. De mi is igyekszünk, már a feltérképezés pillanatában teljes körű szolgáltatást nyújtani. A családias légkör és az akár négy éves garancia mellett a legtöbben a Kalocsán belüli ingyenes kiszállításnak örülnek, mondván, ha volna is mivel hazavinni az új „családtagot”, akkor is szívesebben bízzák ezt a feladatot szakemberre.

Most a hűtő és a hősugárzó a legnagyobb sztár

Amíg mi beleveszünk a hűtőkínálatba Bea és Sinya lép a betérő vásárlók elé. A hangulat már-már családias, a lányok és a szaktudást humorral ötvöző Sinya láthatóan örömmel kalauzolja akár a Csepel kerékpárok, de a kávéfőzők és a barkácsosztály műszerei között is a vásárlókat. A kalocsai kínálat egyébként egyre bővül. A beépíthető készülékek – a főző- és sütőlapok illetve a páraelszívók – például már nem csak katalógusban nézhetők meg, hanem az üzletben is. De a fűtésszezont is felkészülten várják, a hősugárzókat, mondhatni viszik mint a cukrot, de kandallók sora is várja a betérőket a hamarosan egy éves születésnapját ünneplő, kalocsai Hufbau Akker Szaküzletben!

A Hűtőgépcsere Programról

A háztartási nagygépek kedvezményes cseréje az energiatakarékos készülékekre még hónapokon át tart. A program révén, akik pályáztak 25-45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatás kapnak új hűtőjük vásárlásakor. Cserébe csak elavult hűtőjüket vagy fagyasztójukat kell leadniuk. A kalocsai szaküzlet Kalocsa területén, természetesen, nem csak az új készülék szállítását, de a régi elvitelét is megoldja. Szóval, ha a papírt megkapta és a régi hűtőről a mágneseket az asztalra rakta, akkor Akker!

A pihenőnapon is vásárolhat!

A Hufbau Akker kiskőrösi áruházában és kalocsai szaküzletében reggel héttől (Kalocsán nyolctól) délig a hónap utolsó napján (ami hivatalosan pihenőnap), azaz október 31-én hétfőn is várják a vásárlókat! A Mindenszentekkel kapcsolatos munkanap áthelyezések apropóján október 15-e munkanap. Természetesen ezen a szombaton, 15-én is nyitva lesznek a szaküzletek, a normál nyitvatartási idő szerint, vagyis reggel héttől (Kalocsán nyolctól) délután kettőig.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei