2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Százak ünnepeltek a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlettel

2016. 11. 14., 14:20

Tortával, gasztroshow-val és közel ötszáz vásárlóval ünnepelte egy éves születésnapját a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlet.

A születésnapi vásárló- és látogatódömping hitelesen megmutatta, hogy a kalocsaiaknak már nem kell bemutatni a szórakoztató elektronikai, háztartási- illetve barkácstermékeket felvonultató Tomori utcai szaküzletet.

A bolt előtt már a pénteki nyitás előtt kígyózott a sor. Pillanatok alatt gazdára talált a születésnap alkalmából rendkívül kedvezményes áron kínált nyolc termék jelentős része, de szépen fogytak azok a portékák is, melyek „egyszerűen csak jó áron voltak” – ahogy az egyik hűtőgépvásárló úr mondta.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kétnapos születésnapi ünnep során a betérők nem csak vásárolhattak, kóstolhattak is. Például kávét és születésnapi csokitortát. De az eső ellenére nagy népszerűségnek örvendett és sokakat vonzott a Holló Tibor által prezentált gasztoshow is, mely során irtó ízlésesen zöldellő brokkolilevest, omlós csirkemelles rizottót és isteni padlizsánkrémet kóstolhattak a jelenlévők. Akik egyúttal azt is megnézhették hogy lehet a szinte minden háztartásban családtagként jelen lévő mikrohullámú sütővel új, a jelenleginél mélyebb viszonyt ápolni.

- Természetesen nem állunk meg! Hisz ez csak a kezdet. Az elmúlt egy hónapban is fejlesztettünk. Két hete fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk a hozzánk érkezőknek. Akiknek ezúton is köszönjük egy éve tartó töretlen hűségüket – mondott köszönetet Hortobágyiné Király Edina, üzletvezető.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

Tőle azt is megtudtuk, hogy bár nem a születésnapi áron, de még így is, a novemberi akciók keretében igen kedvezményesen újra kapható lesz (november 16-án, szerdától) például az a rendkívül népszerű Sencor porszívó is, ami – bár tisztességes mennyiség várta a vásárlókat a két nap alatt – mégis villámgyorsan elfogyott.

A szaküzletben persze, ahogy eddig is, teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelnek arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraik pedig megfizethetőek.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

De a karácsonyi izzók és a műfenyők is látszanak már a kirakatból… Apropó kirakat: a születésnapi játék, mely során a kalocsai Hufbau-Akker születésnapi kirakatát lefényképezve és azt a Hufbau-Akker Facebook oldalon lévő születésnapi poszt alá feltöltve egy 121 centis tévét lehet nyerni, még tart.

Egészen a sorsolásig, november 18-ig.

Még nem késő elindulni! Irány a Hufbau-Akker! Most és az év további 365 napján is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK