2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Százak ünnepeltek a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlettel

2016. 11. 14., 14:20

Tortával, gasztroshow-val és közel ötszáz vásárlóval ünnepelte egy éves születésnapját a kalocsai Hufbau-Akker Szaküzlet.

A születésnapi vásárló- és látogatódömping hitelesen megmutatta, hogy a kalocsaiaknak már nem kell bemutatni a szórakoztató elektronikai, háztartási- illetve barkácstermékeket felvonultató Tomori utcai szaküzletet.

A bolt előtt már a pénteki nyitás előtt kígyózott a sor. Pillanatok alatt gazdára talált a születésnap alkalmából rendkívül kedvezményes áron kínált nyolc termék jelentős része, de szépen fogytak azok a portékák is, melyek „egyszerűen csak jó áron voltak” – ahogy az egyik hűtőgépvásárló úr mondta.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kétnapos születésnapi ünnep során a betérők nem csak vásárolhattak, kóstolhattak is. Például kávét és születésnapi csokitortát. De az eső ellenére nagy népszerűségnek örvendett és sokakat vonzott a Holló Tibor által prezentált gasztoshow is, mely során irtó ízlésesen zöldellő brokkolilevest, omlós csirkemelles rizottót és isteni padlizsánkrémet kóstolhattak a jelenlévők. Akik egyúttal azt is megnézhették hogy lehet a szinte minden háztartásban családtagként jelen lévő mikrohullámú sütővel új, a jelenleginél mélyebb viszonyt ápolni.

- Természetesen nem állunk meg! Hisz ez csak a kezdet. Az elmúlt egy hónapban is fejlesztettünk. Két hete fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk a hozzánk érkezőknek. Akiknek ezúton is köszönjük egy éve tartó töretlen hűségüket – mondott köszönetet Hortobágyiné Király Edina, üzletvezető.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

Tőle azt is megtudtuk, hogy bár nem a születésnapi áron, de még így is, a novemberi akciók keretében igen kedvezményesen újra kapható lesz (november 16-án, szerdától) például az a rendkívül népszerű Sencor porszívó is, ami – bár tisztességes mennyiség várta a vásárlókat a két nap alatt – mégis villámgyorsan elfogyott.

A szaküzletben persze, ahogy eddig is, teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelnek arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraik pedig megfizethetőek.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: KALOhírek

De a karácsonyi izzók és a műfenyők is látszanak már a kirakatból… Apropó kirakat: a születésnapi játék, mely során a kalocsai Hufbau-Akker születésnapi kirakatát lefényképezve és azt a Hufbau-Akker Facebook oldalon lévő születésnapi poszt alá feltöltve egy 121 centis tévét lehet nyerni, még tart.

Egészen a sorsolásig, november 18-ig.

Még nem késő elindulni! Irány a Hufbau-Akker! Most és az év további 365 napján is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei