2021. 11. 27. szombat
Virgil
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Evezős regatta lesz a Meszesi Dunán

Evezős regatta lesz a Meszesi Dunán
Helyszín: Meszes
Dátum: 2020. augusztus 21., péntek 09:00

Kalocsai Duna Kupa néven rendez nagyszabású evezősversenyt a KSE, amely szerepel a szövetség versenynaptárában. A viadal egyben Sport XXI. sz. Tanuló Kupa néven is jegyzett, amely már utal arra is, hogy a versenyszámok túlnyomó többségben az utánpótlásé lesz a vezető szerep.

Augusztus 21-én, pénteken 9 órától kerül megrendezésre Meszesen a kalocsai egyesület hagyományos regattája, amely mintegy másfél évtizedes szünetelés után éledt újra 2017-ben.

Az országos szövetség versenynaptárában is prominens helyet foglal el a verseny az augusztus 15-i, Vidék Bajnokság után, amelyet hagyományosan a Velencei-tavi Evezőspályán rendeztek.

A kalocsai versenyre a nagy evezőshagyományokkal rendelkező klubok közül többek között jelezte már érkezését Szeged, Szolnok, Csepel, Velence, Mohács, Baja, és még további egyesületek versenyzői is várhatók.

A kalocsai szakosztályt közel húsz fiatal evezős képviseli majd, akik alig két héttel korábban a Szegeden rendezett Országos Bajnokságon is érmek garmadáját szerezték. Bizonyára ezúttal is láthatjuk majd a mieink hajóiban Dorusák Dorinát, Farkas Ramónát, Fonyódi Petrát, Kapitány Klarissza Kárment, Kovács Anettet, Markó Dorinát, Németh Hannát, Tamás Abigélt, de fiaink közül Althammer István, Kiss Jeremiás, Kocsis Bálint, Mari Zalán, Rideg Richárd, Sáfrán Márkó, Szeitz Csanád, Szilágyi Szabolcs és Vörös Balázs Máté is besöpörhet jó pár érmet, edzőjük Németh Zoltán örömére.

A szakosztály vezetősége ezúton is minden érdeklődőt, családokat és barátokat is vár a pénteki versenyre, hogy minél többen buzdítsák a versenyzőket a vízpartról. A kiírás szerint a legtöbb pontot szerző egyesület elnyeri majd a Kalocsa Kupa díszes trófeát, amelyet jó lenne idén is itthon tartani.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.
2021-11-22 20:30:56
A hatályos megállapodás szerint addigra kétirányú forgalmú utat kell kialakítani a korábbi nyomvonalán, súly- és sebességkorlátozással. Most újabb kéréssel fordult az önkormányzathoz a kivitelező érsekség, a szokott módon kész tények elé állítva a testületet, de a grémium ezúttal nem engedett. Közben újra szóba került az út kiváltásának lehetősége. Röpke néhány év alatt megvalósulhat...

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei