2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Válogatott négypár tréningezett a Meszesi Dunán

Tamás Ferenc  |  2019. 04. 23., 10:59

A húsvéti ünnepnapok alatt is napi két edzéssel készültek a KSE evezősei és a náluk vendégeskedő női serdülő négypár ígéretes tehetségei a szakosztály evezősbázisán a kalocsaiak kedvenc pihenőhelyén, a Meszesi Dunán.

A Meszesi Dunán jártunk, a Kalocsai SE evezőseinek bázisán, ahol Németh Zoltánt, az evezős szakosztály vezetőedzőjét arról kérdeztük, hogy ha a hírek igazak, akkor a szövetség illetékeseitől azt a megtisztelő felkérést kapta, hogy a női serdülő négypárt – a korosztály egyik válogatott kvartettjét – ő készítheti fel a jövő hétvégi belgrádi nemzetközi regattára.


Forrás: Tamás Ferenc

– A hír valóban igaz, amihez rögtön hozzátenném, hogy a kalocsai helyszínnek az ad további aktualitást, hogy

a KSE versenyzője Romsics Lili is tagja a válogatott négyesnek,

aki az egyik legígéretesebb tehetsége szakosztályunknak. Rajta kívül az MTK evezőse Lukácsovics Flóra, a Mohácsi TE versenyzője Dudás Emese és a Velencei VSI üdvöskéje Smolkó Zsuzsanna Laura alkotja az egységet, akik ha összeszoknak, szép eredményeket érhetnek el akár a nemzetközi mezőnyben.

Az ő felkészülésüket segítem itt a tavaszi szünetük és a húsvéti ünnepnapokon és elmondhatom,

bíztató volt látni, hogy egy-két tréning után is már kezdett összecsiszolódni a mozgásuk.

Ha a hónap utolsó hétvégéjén Belgrádban is fut majd alattuk a hajó, akkor minden esélyük meglesz arra, hogy ők képviseljék majd a nemzeti színeket korosztályuk válogatott négypárjaként az év hátralévő megmérettetésein – fejezte be tájékoztatóját Németh Zoltán a KSE vezetőedzője, a válogatott kvartett felkészítője.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés