2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Válogatott négypár tréningezett a Meszesi Dunán

Tamás Ferenc  |  2019. 04. 23., 10:59

A húsvéti ünnepnapok alatt is napi két edzéssel készültek a KSE evezősei és a náluk vendégeskedő női serdülő négypár ígéretes tehetségei a szakosztály evezősbázisán a kalocsaiak kedvenc pihenőhelyén, a Meszesi Dunán.

A Meszesi Dunán jártunk, a Kalocsai SE evezőseinek bázisán, ahol Németh Zoltánt, az evezős szakosztály vezetőedzőjét arról kérdeztük, hogy ha a hírek igazak, akkor a szövetség illetékeseitől azt a megtisztelő felkérést kapta, hogy a női serdülő négypárt – a korosztály egyik válogatott kvartettjét – ő készítheti fel a jövő hétvégi belgrádi nemzetközi regattára.


Forrás: Tamás Ferenc

– A hír valóban igaz, amihez rögtön hozzátenném, hogy a kalocsai helyszínnek az ad további aktualitást, hogy

a KSE versenyzője Romsics Lili is tagja a válogatott négyesnek,

aki az egyik legígéretesebb tehetsége szakosztályunknak. Rajta kívül az MTK evezőse Lukácsovics Flóra, a Mohácsi TE versenyzője Dudás Emese és a Velencei VSI üdvöskéje Smolkó Zsuzsanna Laura alkotja az egységet, akik ha összeszoknak, szép eredményeket érhetnek el akár a nemzetközi mezőnyben.

Az ő felkészülésüket segítem itt a tavaszi szünetük és a húsvéti ünnepnapokon és elmondhatom,

bíztató volt látni, hogy egy-két tréning után is már kezdett összecsiszolódni a mozgásuk.

Ha a hónap utolsó hétvégéjén Belgrádban is fut majd alattuk a hajó, akkor minden esélyük meglesz arra, hogy ők képviseljék majd a nemzeti színeket korosztályuk válogatott négypárjaként az év hátralévő megmérettetésein – fejezte be tájékoztatóját Németh Zoltán a KSE vezetőedzője, a válogatott kvartett felkészítője.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK